L

Lansare PINmagazine #4, 30 martie 2017

Al patrulea număr al revistei PINmagazine.ro va avea ca temă principală IT Security. Securitatea IT nu mai este o opțiune, ci o necesitate în contextul actual, în care Internetul este omniprezent.
Lansarea ediției tipărite va avea loc la Gala Premiilor Industriei Regionale de IT&Outsourcingjoi, 30 martie 2017.

Dupa aproape un an de la aparitia primului numar, suntem recunoscatori tuturor celor care au avut incredere in efortul nostru, companiilor si stake-holderilor din domeniu care au contribuit direct la tiparirea si distributia fizica relevanta a revistei PINmagazine.ro, platforma de comunicare pentru intreaga comunitate regionala de specialisti in IT & Outsourcing.

  • Appsbroker, AQUASoft, beenear, Centric IT Solutions Romania, Conduent, Fortech, Gemini CAD Systems, HEG – Romania Office, ISSCO, Ness Digital Engineering Iasi, Pentalog, SCC Services Romania, TissueGnostics GmbH
  • precum si celor care graviteaza in jurul acestui motor de dezvoltare al orasului nostru: Apan BMW, Avisso, ASII, AIESEC, BEST Iasi, Birouri Vii, EuroEd, Facultatii de Informatica Iasi, Facultatii de Automatizari si Calculatoare, FEAA, Facultatea de Electronica Greenforest, IDEO, Power L@unch, Radio HIT, RoGBC Moldova, Sandru Office, Scoala Informala de IT, Train2Perform, Tudor Center, Wiron, Ziarul de Iasi.

Apreciem sprijinul si multumim,
Echipa www.PINmagazine.ro

CategoriesFără categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.