Publicația industriei TECH regionale

Lansare PINmagazine #4, 30 martie 2017

Al patrulea număr al revistei PINmagazine.ro va avea ca temă principală IT Security. Securitatea IT nu mai este o opțiune, ci o necesitate în contextul actual, în care Internetul este omniprezent.
Lansarea ediției tipărite va avea loc la Gala Premiilor Industriei Regionale de IT&Outsourcingjoi, 30 martie 2017.

Dupa aproape un an de la aparitia primului numar, suntem recunoscatori tuturor celor care au avut incredere in efortul nostru, companiilor si stake-holderilor din domeniu care au contribuit direct la tiparirea si distributia fizica relevanta a revistei PINmagazine.ro, platforma de comunicare pentru intreaga comunitate regionala de specialisti in IT & Outsourcing.

  • Appsbroker, AQUASoft, beenear, Centric IT Solutions Romania, Conduent, Fortech, Gemini CAD Systems, HEG – Romania Office, ISSCO, Ness Digital Engineering Iasi, Pentalog, SCC Services Romania, TissueGnostics GmbH
  • precum si celor care graviteaza in jurul acestui motor de dezvoltare al orasului nostru: Apan BMW, Avisso, ASII, AIESEC, BEST Iasi, Birouri Vii, EuroEd, Facultatii de Informatica Iasi, Facultatii de Automatizari si Calculatoare, FEAA, Facultatea de Electronica Greenforest, IDEO, Power L@unch, Radio HIT, RoGBC Moldova, Sandru Office, Scoala Informala de IT, Train2Perform, Tudor Center, Wiron, Ziarul de Iasi.

Apreciem sprijinul si multumim,
Echipa www.PINmagazine.ro

Distribuie și tu:

START Nominalizări PIN AWARDS 2024!

Industria regională de TECH se pregătește să celebreze o nouă serie de recunoașteri prin Gala PIN AWARDS 2024, care va avea loc joi, 23 mai

RECOMANDATE

Articole similare

Laser Valley Innovation Bootcamp 2024

Echipa care va inova chirurgia câștigă Laser Valley Innovation Bootcamp 2024

A doua ediție a Laser Valley Innovation Bootcamp a avut loc între 14-16 iunie în orașul Măgurele, la Conacul Oteteleșanu. A reunit peste 100 de participanți dornici să inoveze și să creeze afaceri și proiecte revoluționare în sectorul tehnologiei. Scopul principal al Laser Valley Innovation Bootcamp este de a facilita colaborarea între cercetătorii din Institutele Naționale de Cercetare – Dezvoltare, antreprenori și studenți, pentru a genera noi proiecte cu potențial inovator sau pentru a avansa inițiative existente.

Laser Valley Innovation Bootcamp

Laser Valley Innovation Bootcamp revine pe 14 iunie. Peste 100 de participanți, așteptați la evenimentul dedicat cercetării, inovării și formării de business-uri în tehnologie

aser Valley Innovation Bootcamp revine în orașul Măgurele pentru al doilea an consecutiv. Evenimentul dedicat cercetării, inovării și formării de business-uri în tehnologie aduce împreună cercetători, antreprenori și studenți pasionați de inovație și tehnologie. Peste 100 de participanți sunt așteptați în cadrul Laser Valley Innovation Bootcamp. Evenimentul se va desfășura între 14 – 16 iunie la Conacul Oteteleșanu și Biblioteca Națională de Fizică din Măgurele (Ilfov).