Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/r104445pinm/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36
Lansare de carte - „Povestea de la colțul mesei” de Cătălin Mahu - PIN Magazine

Publicația industriei regionale de IT & outsourcing

Lansare de carte – „Povestea de la colțul mesei” de Cătălin Mahu

Cătălin Mahu a lansat, cu ocazia a 20 de ani de activitate în cel mai longeviv lanț de restaurante din București și în calitate de autor, cartea „Povestea de la colțul mesei” , volum ce reprezintă o colecție de memorii antreprenoriale semnate de fondatorul primei rețele de restaurante cu capital românesc.

Lanțul La Mama, ce operează în prezent 6 restaurante, a înregistrat în 2018 o cifră de afaceri de peste 4,4 milioane de euro și numără 230 de angajați, din care 74 au o vechime de la 5 până la 20 de ani în cadrul companiei.

La Mama s-a impus pe piața românească prin tradiție, autenticitate, o bucătărie citadină reinterpretată și inovație, fiind prima companie din România care a implementat sistemul de carduri de loialitate electronice, iar din 2007 dispune de serviciul home delivery.

––––––––––––––––––––––––––––––

Vino sa il intalnesti personal la Fab Lab Iasi!

Când? -» sâmbătă, 28 februarie
La ce oră? -» 18:30

Link eveniment aici:
https://www.facebook.com/events/3086750384693246/

––––––––––––––––––––––––––––––

Link înscrieri: https://app.eventway.io/e/lansare-carte-povestea-de-la-coltul-mesei-la-iasi

Distribuie și tu:

Norii negri și zorii trandafirii

Citește articolul scris de Varujan Pambuccian pentru PIN magazine despre Impactul Inteligenței Artificiale asupra programatorilor și a societății digitale.

RECOMANDATE

Articole similare

Creativitate la locul de munca, pinmagazine

Modele actuale de management nu stimulează creativitatea la locul de muncă

Managerilor le place să vorbească despre a avea echipe creative, oameni creativi sau idei creative – dar cea mai mare parte din discursurile astea sunt goale de conținut. Așa cum confundăm „strategia” (care este o viziune pe termen lung) cu „operațiunile” (care este execuția de zi cu zi a strategiei), la fel confundăm adesea „asta a fost creativ!” cu „acesta este ceva care a făcut niște bani pentru noi, probabil dintr-un accident fericit.” 

Dragos Panainte, pinmagazine

2024 – Pledoarie pentru Reconectare

Iată-ne ajunși (și) la final de 2023. Un an provocator pentru culturile organizaționale – burnout, great resignation, quiet quitting & mental health – au fost