Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/r104445pinm/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39
KPMG Startup Grow Pad Program vă invită la Demo Night - PIN Magazine

Publicația industriei TECH regionale

KPMG Startup Grow Pad Program vă invită la Demo Night

KPMG Startup Grow Pad – programul de accelerare pentru startup-uri cu produse și servicii în zona de B2B, lansat de către KPMG România și Spherik Accelerator, se pregătește pentru Demo Night, în 7 martie, în București.
Programul a fost lansat în 2018, printr-un parteneriat strategic cu KPMG România, cu scopul de a asista companiile de tip startup să găsească resursele potrivite și suportul necesar pentru a se dezvolta. În urma unei perioade de colaborare de șase luni, Nifty Learning, iFactor, Jobful, Box2m și SYT.app – cele 5 startup-uri din program sunt pregătite să-și prezinte progresul către audiență în timpul evenimentului Demo Night.
 
Pe parcursul acestei perioade startup-urile au avut întâlniri cu managerii ai KPMG România și cu echipa Spherik, lucrând pentru a îmbunătăți diverse aspecte ale business-ului, cum ar fi produsul, modelul de business, strategia de marketing. KPMG România a devenit client pentru unele dintre ele, utilizând produsele în interiorul companiei. Pentru alte startup-uri au fost create conexiuni cu alți clienți pentru procesul de validare a conceptului de implementare.
 
René Schöb, partner la KPMG in Romania, adaugă: „Tehnologia impactează toate aspectele unui business, iar viziunea noastră este de a ține pasul cu această evoluție și de a furniza clienților noștri cele mai bune servicii și produse pentru a-și atinge obiectivele. În acest fel, ne-am potrivit cu startup-urile din program, întrucât am avut șansa să testăm noi înșine produsele și să le oferim și clienților noștri, pentru a teste cum funcționează în viața reală. Prima ediție a avut scopul de a valida modelul pe care l-am gândit pentru colaborări și să stabilim un angajament de lungă durată cu aceste startup-uri. Vom continua activitățile și vom căuta noi startup-uri alături de care să dezvoltăm planuri comune pe termen lung.”
 
“Vedem o potrivire bună și o mulțime de posibilități de colaborare între startup-uri și companii mari, iar colaborarea cu KPMG România a fost excelentă. Rolul nostru este de a facilita conexiune între acestea și de a asista procesul de colaborare. Cele mai mari provocări apar, de obicei, în a potrivi așteptările pentru ambele părți, pentru aceasta fiind necesara o bună înțelegere a ceea ce se oferă, care sunt nevoile și obiectivele fiecăruia.” completează Mircea Vădan, manager de program.
Evenimentul Demo Night începe la ora 18:00, joi, în 7 martie, la Băneasa Grand Cinema, și așteaptă investitori, reprezentanți ai corporațiilor, antreprenori și persoane pasionate de tehnologie. Invitațiile pentru eveniment se pot cere completând formularul.

Distribuie și tu:

Piața muncii dă semne optimiste în 2024: angajările continuă

Noul an aduce vești bune pentru cei aflați în căutarea unui loc de muncă. Angajatorii au început deja procesul de recrutare și urmăresc să găsească, într-un timp cât mai scurt, candidați potriviți. Ca de fiecare dată, Târgul de Cariere susține piața muncii și aduce împreună, și în această primăvară, candidații și angajatorii.

CEE Startup Landscape: Why Moldova Should Be on Your Watch List

Quietly emerging as a hub for startups and investors, Moldova, a small Eastern European nation, with a population of 2.45 million and a GDP of $45.02 billion, is increasingly gaining traction in the tech startup ecosystem. Having gained independence from the Soviet Union in 1991, Moldova embarked on a mission to rebuild and prosper.

RECOMANDATE

Articole similare