Publicația industriei TECH regionale

KPMG Startup Grow Pad Program vă invită la Demo Night

KPMG Startup Grow Pad – programul de accelerare pentru startup-uri cu produse și servicii în zona de B2B, lansat de către KPMG România și Spherik Accelerator, se pregătește pentru Demo Night, în 7 martie, în București.
Programul a fost lansat în 2018, printr-un parteneriat strategic cu KPMG România, cu scopul de a asista companiile de tip startup să găsească resursele potrivite și suportul necesar pentru a se dezvolta. În urma unei perioade de colaborare de șase luni, Nifty Learning, iFactor, Jobful, Box2m și SYT.app – cele 5 startup-uri din program sunt pregătite să-și prezinte progresul către audiență în timpul evenimentului Demo Night.
 
Pe parcursul acestei perioade startup-urile au avut întâlniri cu managerii ai KPMG România și cu echipa Spherik, lucrând pentru a îmbunătăți diverse aspecte ale business-ului, cum ar fi produsul, modelul de business, strategia de marketing. KPMG România a devenit client pentru unele dintre ele, utilizând produsele în interiorul companiei. Pentru alte startup-uri au fost create conexiuni cu alți clienți pentru procesul de validare a conceptului de implementare.
 
René Schöb, partner la KPMG in Romania, adaugă: „Tehnologia impactează toate aspectele unui business, iar viziunea noastră este de a ține pasul cu această evoluție și de a furniza clienților noștri cele mai bune servicii și produse pentru a-și atinge obiectivele. În acest fel, ne-am potrivit cu startup-urile din program, întrucât am avut șansa să testăm noi înșine produsele și să le oferim și clienților noștri, pentru a teste cum funcționează în viața reală. Prima ediție a avut scopul de a valida modelul pe care l-am gândit pentru colaborări și să stabilim un angajament de lungă durată cu aceste startup-uri. Vom continua activitățile și vom căuta noi startup-uri alături de care să dezvoltăm planuri comune pe termen lung.”
 
“Vedem o potrivire bună și o mulțime de posibilități de colaborare între startup-uri și companii mari, iar colaborarea cu KPMG România a fost excelentă. Rolul nostru este de a facilita conexiune între acestea și de a asista procesul de colaborare. Cele mai mari provocări apar, de obicei, în a potrivi așteptările pentru ambele părți, pentru aceasta fiind necesara o bună înțelegere a ceea ce se oferă, care sunt nevoile și obiectivele fiecăruia.” completează Mircea Vădan, manager de program.
Evenimentul Demo Night începe la ora 18:00, joi, în 7 martie, la Băneasa Grand Cinema, și așteaptă investitori, reprezentanți ai corporațiilor, antreprenori și persoane pasionate de tehnologie. Invitațiile pentru eveniment se pot cere completând formularul.

Distribuie și tu:

START Nominalizări PIN AWARDS 2024!

Industria regională de TECH se pregătește să celebreze o nouă serie de recunoașteri prin Gala PIN AWARDS 2024, care va avea loc joi, 23 mai

RECOMANDATE

Articole similare

Laser Valley Innovation Bootcamp 2024

Echipa care va inova chirurgia câștigă Laser Valley Innovation Bootcamp 2024

A doua ediție a Laser Valley Innovation Bootcamp a avut loc între 14-16 iunie în orașul Măgurele, la Conacul Oteteleșanu. A reunit peste 100 de participanți dornici să inoveze și să creeze afaceri și proiecte revoluționare în sectorul tehnologiei. Scopul principal al Laser Valley Innovation Bootcamp este de a facilita colaborarea între cercetătorii din Institutele Naționale de Cercetare – Dezvoltare, antreprenori și studenți, pentru a genera noi proiecte cu potențial inovator sau pentru a avansa inițiative existente.

Laser Valley Innovation Bootcamp

Laser Valley Innovation Bootcamp revine pe 14 iunie. Peste 100 de participanți, așteptați la evenimentul dedicat cercetării, inovării și formării de business-uri în tehnologie

aser Valley Innovation Bootcamp revine în orașul Măgurele pentru al doilea an consecutiv. Evenimentul dedicat cercetării, inovării și formării de business-uri în tehnologie aduce împreună cercetători, antreprenori și studenți pasionați de inovație și tehnologie. Peste 100 de participanți sunt așteptați în cadrul Laser Valley Innovation Bootcamp. Evenimentul se va desfășura între 14 – 16 iunie la Conacul Oteteleșanu și Biblioteca Națională de Fizică din Măgurele (Ilfov).