J

JediSEO School anunță prima bursă gratuită pentru cei care vor să cunoască secretele motoarelor de căutare

„Dacă nu ești pe internet, nu exiști” era o sintagmă populară la începutul anilor 2000. Dar acum toată lumea e pe internet, de la afaceri mai mici sau mai mari la oameni obișnuiți, indiferent de vârstă. Cum te poți remarca însă în această lume din ce în ce mai mare și mai aglomerată a world wide web? La întrebarea asta caută să răspundă JediSEO School, care anunță, în premieră pentru România, prima bursă de pregătire în search engine optimization

JediSEO School este prima școală de SEO din țară, organizată de Ovidiu Joița, fondatorul iAgency, una din cele mai importante agenții de marketing online și SEO din România. JediSEO School a pornit drept concept în 2017 și a fost gândită ca o școală pentru toți cei interesați să stăpânească motoarele de căutare care organizează miliarde de informații în fiecare minut. 

În martie 2019, JediSEO School a avut prima promoție de specialiști SEO, astfel pregătind viitori specialiști la un nivel avansat, gata să răspundă tuturor provocărilor digitale.


Bursa JediSEO School este acordată pentru cursul care debutează pe 1 octombrie. Înscrierea în competiția pentru obținerea bursei e cât se poate de simplă: cei interesați trebuie să trimită un mail la office@iagency.ro cu o scrisoare de intenție în care să justifice de ce doresc să se specializeze în SEO și CV actualizat. În alegerea câștigătorului sunt folosite două criterii: dorința de participare și potențialul de a învăța cât mai multe. Astfel, e important ca în scrisoarea de intenție să explice cât mai bine motivele pentru care se înscrie în această cursă. 

Cursurile durează două luni si sunt structurate pe patru direcții sau teme fundamentale pentru optimizarea SEO:

1) Optimizare On-Page

2) Comunicare Off-Page și linkbuilding

3) Indicatorii de User Experience

4) Valoarea brandului în online – brand awareness

Cei care doresc să se țină la curent cu activitățile JediSEO School pot accesa următoarele link-uri: www.jediseoschool.ro  și https://www.facebook.com/JediSEOSchool.ro

Despre iAgency.ro

iAgency.ro este o agenție SEO, marketing online și PPC, cu o experiență de 11 ani pe piața online din România. Compania oferă servicii de Optimizare SEO, Web Design, Campanii Adwords și PPC (Pay-Per-Click), Social Media Marketing, Search Engine Marketing și Copywriting. Mai multe detalii pe www.iagency.ro.

CategoriesFără categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *