Publicația industriei TECH regionale

Digital Bloom, primul eveniment despre performanță în online, în tramvai

Învață aplicat despre rezultate din online, direct la Iași.

Înscrie-te gratuit aici până la 25 august!
Știi că în acest moment se fac peste 4 milioane de căutări pe Google, în întreaga lume? În plus, circa 6 milioane de români au cumpărat online în ultimul an și câteva milioane urmăresc conținut pe YouTube.
Toate acestea sunt oportunități de a atrage atenția acestor potențiali clienți și de a spori veniturile afacerii pe care o reprezinți.
Vrem să te sprijinim să profiți de aceste ocazii. Pe 7 septembrie poți învăța aplicat cum atragi mai multe câștiguri prin online și Google Ads la Digital Bloomprimul eveniment despre performanță prin online organizat în tramvai, de către agenția Canopy și Google România, la Iași.
În tramvai? Da, vei experimenta o plimbare cu tramvaiul CoWorking și vei învăța despre marketing online.
Pentru că faci parte din comunitatea Fab Lab Iași, poți rezerva un loc gratuit. Doar 35 de locuri sunt disponibile.
De ce merită să participi

  • Indiferent dacă ai apelat la promovarea prin Google Ads sau nu, e un moment bun să vezi cum poate fi eficient pentru compania ta, ce strategii funcționează și ce nu.
  • Ai acces la idei pe care le poți pune în practica imediat pentru un business la înălțime.
  • Ai ocazia de a discuta direct despre nelămurile tale și de a interacționa cu specialiști în marketing online.

 
Digital Bloom, 7 septembrie 2018, Iași.
Accesul se face în ordinea înscrierilor.
Grăbește-te, numărul de locuri este limitat.

 
Înscrie-te gratuit aici până la 25 august!
Dacă vrei să afli informații despre alte evenimente din Iași și nu numai, click aici.

Distribuie și tu:

START Nominalizări PIN AWARDS 2024!

Industria regională de TECH se pregătește să celebreze o nouă serie de recunoașteri prin Gala PIN AWARDS 2024, care va avea loc joi, 23 mai

RECOMANDATE

Articole similare

George_SmartEU

BCR extinde serviciile pentru antreprenori din George și lansează George SmartEU, o funcționalitate care facilitează accesul la informații despre programele de finanțare din fonduri europene sau naționale

București, 18 aprilie 2024. Banca Comercială Română anunță o nouă extindere a ecosistemului digital George prin lansarea George SmartEU, funcționalitate care facilitează accesul antreprenorilor la informații complete despre programele de finanțare din fonduri europene sau naționale.

FORVIA - Hella - TUIASI

FORVIA HELLA România modernizează un laborator de studiu pentru studenți în Iași 

Furnizorul automotive internațional FORVIA HELLA continuă să sprijine educația în universitățile partenere din România, în orașele în care își desfășoară activitatea. La mai bine de un an de la inaugurarea centrului tehnic de la Iași, compania a finalizat un laborator, spațiu de studiu pentru studenții Facultății de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației din cadrul Universității Tehnice ”Gheorghe Asachi” Iași.

PIN magazine - IT și Pisica lui Schrodinger

Industria IT și pisica lui Schrödinger

În 2024, dacă întrebi 100 de manageri IT cum va arăta piața și tendințele din industrie, vei primi tot atâtea răspunsuri paradoxale precum „pisica lui Schrödinger” – unii vor spune că piața dă semne de revenire, alții vor spune că se fac încă disponibilizări și că există presiuni din partea clienților privitoare la proiectele în derulare. Cu alte cuvinte, din perspectiva unora, în 2024 industria IT își va reveni, ne vom întoarce la birou (mai mult sau mai puțin forțați) încurajați de faptul că se reiau angajările și se deschid proiecte noi.