Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/r104445pinm/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36
Digital Bloom, primul eveniment despre performanță în online, în tramvai

Publicația industriei regionale de IT & outsourcing

Digital Bloom, primul eveniment despre performanță în online, în tramvai

Învață aplicat despre rezultate din online, direct la Iași.

Înscrie-te gratuit aici până la 25 august!
Știi că în acest moment se fac peste 4 milioane de căutări pe Google, în întreaga lume? În plus, circa 6 milioane de români au cumpărat online în ultimul an și câteva milioane urmăresc conținut pe YouTube.
Toate acestea sunt oportunități de a atrage atenția acestor potențiali clienți și de a spori veniturile afacerii pe care o reprezinți.
Vrem să te sprijinim să profiți de aceste ocazii. Pe 7 septembrie poți învăța aplicat cum atragi mai multe câștiguri prin online și Google Ads la Digital Bloomprimul eveniment despre performanță prin online organizat în tramvai, de către agenția Canopy și Google România, la Iași.
În tramvai? Da, vei experimenta o plimbare cu tramvaiul CoWorking și vei învăța despre marketing online.
Pentru că faci parte din comunitatea Fab Lab Iași, poți rezerva un loc gratuit. Doar 35 de locuri sunt disponibile.
De ce merită să participi

  • Indiferent dacă ai apelat la promovarea prin Google Ads sau nu, e un moment bun să vezi cum poate fi eficient pentru compania ta, ce strategii funcționează și ce nu.
  • Ai acces la idei pe care le poți pune în practica imediat pentru un business la înălțime.
  • Ai ocazia de a discuta direct despre nelămurile tale și de a interacționa cu specialiști în marketing online.

 
Digital Bloom, 7 septembrie 2018, Iași.
Accesul se face în ordinea înscrierilor.
Grăbește-te, numărul de locuri este limitat.

 
Înscrie-te gratuit aici până la 25 august!
Dacă vrei să afli informații despre alte evenimente din Iași și nu numai, click aici.

Distribuie și tu:

Norii negri și zorii trandafirii

Citește articolul scris de Varujan Pambuccian pentru PIN magazine despre Impactul Inteligenței Artificiale asupra programatorilor și a societății digitale.

RECOMANDATE

Articole similare

Ghid-practic-de-adecvare-la-o-lume-nebună-pinmagazine

Ghid practic de adecvare la o lume nebună

Nu ești destul de bun. Nici n-ai să fii vreodată. Mereu e cineva într-o poziție superioară, plătit mai bine, cu skill-uri la care doar visezi. Tu de ce nu ești ca ei? Gândul te macină. A apărut deja o nouă tehnologie, alte tool-uri. Nu le știi? Poate deja ai devenit nerelevant. Managerii, colegii văd și te evaluează. Mereu e cineva care face asta. Și cel mai dur evaluator ești chiar tu. Poate nu ții pasul, poate te faci de râs. Oare nu cumva și ce ai obținut până acum e fără merite? Senzația imposturii e o piatră grea.

Invest-in-Moonicorns-pinmagazine

Growceanu organizează “Invest in Moonicorns”, pentru investitorii business angel în Europa Centrală și de Est

Platforma de business angels Growceanu organizează în 27-28 octombrie „Invest in Moonicorns – The Art of Angel Investment”, un eveniment care vizează să devină cel mai important loc de întâlnire pentru investitorii business angel în Europa Centrală și de Est. Evenimentul va avea loc la Timișoara, la centrul Faber și se adresează investitorilor de tip business angel, precum și persoanelor cu venituri foarte mari sau avere de peste un milion de dolari.

DRUID, pinmagazine

DRUID atrage 30 de milioane de dolari ca parte a rundei de finanțare Seria B pentru a îmbunătăți productivitatea organizațiilor prin aplicații conversaționale și inteligență artificială generativă

 DRUID, lider global în tehnologie de inteligență artificială conversațională, a anunțat astăzi atragerea rundei de finanțare Seria B de 30 de milioane de dolari condusă de TQ Ventures, cu participarea a noi investitori Smedvig Capital, Endeavour și Verve Ventures și a investitorilor existenți GapMinder, Hoxton Ventures și Karma Ventures.