Publicația industriei TECH regionale

Înscrieri FII Code, 17.01-24.03, Iași

Se zvonește că în regatul Iașului, în lunile Martie și Aprilie, o mare competiție de algoritmică și de devoltarea aplicațiilor web urmează să înceapă.
În Facultatea de Informatică Iași încep să se strângă fel de fel de probleme, grele și ușoare, dar pline de capcane și provocări.
Totodată, undeva în clădire se caută în secret teme îndrăznețe pentru toți pasionații de web prin care aceștia să etaleze tehnologiile stăpânite precum și creativitatea cu care se mândresc.
Toți programatorii, cu mic cu mare sunt așteptați să își încerce forțele cot la cot cu iscusiți cunoscători de limbaje și tehnologii din regat. Vă invităm să vă pregătiți IDE-urile cele mai rapide, mouse-urile cu DPI-ul cel mai bun iar laptopurile să vă fie încărcate pentru a fi gata pe poziții pentru rundele online și pentru a câștiga un bilet spre finala din Iași!
Nu rata șansa să fii printre cei mai buni!
Perioada înscrierilor pentru ediția a doua FIICode, competiția națională de informatică pentru elevi și studenți: 17.01. 2017 – 24.03. 2017
Te așteptăm să urci pe podium!

Distribuie și tu:

START Nominalizări PIN AWARDS 2024!

Industria regională de TECH se pregătește să celebreze o nouă serie de recunoașteri prin Gala PIN AWARDS 2024, care va avea loc joi, 23 mai

RECOMANDATE

Articole similare

Laser Valley Innovation Bootcamp

Laser Valley Innovation Bootcamp revine pe 14 iunie. Peste 100 de participanți, așteptați la evenimentul dedicat cercetării, inovării și formării de business-uri în tehnologie

aser Valley Innovation Bootcamp revine în orașul Măgurele pentru al doilea an consecutiv. Evenimentul dedicat cercetării, inovării și formării de business-uri în tehnologie aduce împreună cercetători, antreprenori și studenți pasionați de inovație și tehnologie. Peste 100 de participanți sunt așteptați în cadrul Laser Valley Innovation Bootcamp. Evenimentul se va desfășura între 14 – 16 iunie la Conacul Oteteleșanu și Biblioteca Națională de Fizică din Măgurele (Ilfov).