Publicația industriei regionale de IT & outsourcing

Înscrieri FII Code, 17.01-24.03, Iași

Se zvonește că în regatul Iașului, în lunile Martie și Aprilie, o mare competiție de algoritmică și de devoltarea aplicațiilor web urmează să înceapă.
În Facultatea de Informatică Iași încep să se strângă fel de fel de probleme, grele și ușoare, dar pline de capcane și provocări.
Totodată, undeva în clădire se caută în secret teme îndrăznețe pentru toți pasionații de web prin care aceștia să etaleze tehnologiile stăpânite precum și creativitatea cu care se mândresc.
Toți programatorii, cu mic cu mare sunt așteptați să își încerce forțele cot la cot cu iscusiți cunoscători de limbaje și tehnologii din regat. Vă invităm să vă pregătiți IDE-urile cele mai rapide, mouse-urile cu DPI-ul cel mai bun iar laptopurile să vă fie încărcate pentru a fi gata pe poziții pentru rundele online și pentru a câștiga un bilet spre finala din Iași!
Nu rata șansa să fii printre cei mai buni!
Perioada înscrierilor pentru ediția a doua FIICode, competiția națională de informatică pentru elevi și studenți: 17.01. 2017 – 24.03. 2017
Te așteptăm să urci pe podium!

Distribuie și tu:

Norii negri și zorii trandafirii

Citește articolul scris de Varujan Pambuccian pentru PIN magazine despre Impactul Inteligenței Artificiale asupra programatorilor și a societății digitale.

RECOMANDATE

Articole similare

Ghid-practic-de-adecvare-la-o-lume-nebună-pinmagazine

Ghid practic de adecvare la o lume nebună

Nu ești destul de bun. Nici n-ai să fii vreodată. Mereu e cineva într-o poziție superioară, plătit mai bine, cu skill-uri la care doar visezi. Tu de ce nu ești ca ei? Gândul te macină. A apărut deja o nouă tehnologie, alte tool-uri. Nu le știi? Poate deja ai devenit nerelevant. Managerii, colegii văd și te evaluează. Mereu e cineva care face asta. Și cel mai dur evaluator ești chiar tu. Poate nu ții pasul, poate te faci de râs. Oare nu cumva și ce ai obținut până acum e fără merite? Senzația imposturii e o piatră grea.

Invest-in-Moonicorns-pinmagazine

Growceanu organizează “Invest in Moonicorns”, pentru investitorii business angel în Europa Centrală și de Est

Platforma de business angels Growceanu organizează în 27-28 octombrie „Invest in Moonicorns – The Art of Angel Investment”, un eveniment care vizează să devină cel mai important loc de întâlnire pentru investitorii business angel în Europa Centrală și de Est. Evenimentul va avea loc la Timișoara, la centrul Faber și se adresează investitorilor de tip business angel, precum și persoanelor cu venituri foarte mari sau avere de peste un milion de dolari.