Publicația industriei regionale de IT & outsourcing

Înscrieri FII Code, 17.01-24.03, Iași

Se zvonește că în regatul Iașului, în lunile Martie și Aprilie, o mare competiție de algoritmică și de devoltarea aplicațiilor web urmează să înceapă.
În Facultatea de Informatică Iași încep să se strângă fel de fel de probleme, grele și ușoare, dar pline de capcane și provocări.
Totodată, undeva în clădire se caută în secret teme îndrăznețe pentru toți pasionații de web prin care aceștia să etaleze tehnologiile stăpânite precum și creativitatea cu care se mândresc.
Toți programatorii, cu mic cu mare sunt așteptați să își încerce forțele cot la cot cu iscusiți cunoscători de limbaje și tehnologii din regat. Vă invităm să vă pregătiți IDE-urile cele mai rapide, mouse-urile cu DPI-ul cel mai bun iar laptopurile să vă fie încărcate pentru a fi gata pe poziții pentru rundele online și pentru a câștiga un bilet spre finala din Iași!
Nu rata șansa să fii printre cei mai buni!
Perioada înscrierilor pentru ediția a doua FIICode, competiția națională de informatică pentru elevi și studenți: 17.01. 2017 – 24.03. 2017
Te așteptăm să urci pe podium!

Distribuie și tu:

Angajații din IT au ajuns la 16% din totalul angajaților din zona Iașului

Angajații din domeniile IT au ajuns la 24.000 de persoane, numărul total de angajați din zona urbană a Iașului plus periferiile atinge aproximativ 150.000 de persoane
mai bine de 20% dintre cei 24 de mii de salariați lucrează în primele două companii din ierarhia angajatorilor locali: Amazon și Continental.

Norii negri și zorii trandafirii

Citește articolul scris de Varujan Pambuccian pentru PIN magazine despre Impactul Inteligenței Artificiale asupra programatorilor și a societății digitale.

RECOMANDATE

Articole similare