Publicația industriei regionale de IT & outsourcing

IASSIUM RESIDENCE – confort și flexibilitate pentru clienții corporate

Îmbinând ospitalitatea cazării la hotel, cu autonomia pe care un apartament o asigură, aparthotelurile au devenit opțiunea ideală pentru tot mai mulți turiști corporate. Perfecte pentru oamenii de afaceri sau pentru persoanele aflate în delegații, aparthotelurile oferă în egală măsură confort și flexibilitate.

Create în jurul conceptului de familiaritate, aparthotelurile Iassium Residence și Metropolitan Iassium Luxury Suites acoperă nevoile celor mai exigenți vizitatori. Ideale pentru un sejur prelungit, aparthotelurile se remarcă prin facilitățile speciale pe care le oferă:

·        spațiul generos

·        compartimentarea în zonă de zi și de noapte

·        servicii zilnice de menaj

·        chicinetă utilată în toate apartamentele

Pandemia a scos în evidență avantajele apartamentelor în regim hotelier, mai ales când oaspeții au în vedere un sejur prelungit spațiul generos, compartimentarea în zonă zi și zonă de noapte, posibilitatea de a prepara mâncare în cameră, servicii de spălătorie, wi-fi gratuit, sală de sport. Toate acestea determină oaspeții să prefere apartamentele în regim hotelier pe termen mediu și lung. În plus, sunt asigurate multe din serviciile oferite de hoteluri, precum schimbarea lenjeriei, menaj sau servicii de recepție.

Amplasate în puncte de maxim interes, cele două unități de cazare – Iassium Residence și Metropolitan Iassium Luxury Suites – oferă facilități care îmbină conceptul de „acasă” cu ospitalitatea hotelieră. Toate acestea fac din aparthoteluri opțiunea ideală pentru oaspeții care au în vedere cazare pe termen mediu și lung.

Sejurul business în aparthoteluri

Ideale pentru oamenii de afaceri, apartamentele Iassium Residence și Metropolitan Iassium Luxury Suites sunt perfecte pentru un sejur de business prelungit. Confortul și luxul sunt completate de facilități specifice clienților corporate: posibilitatea de a organiza meetinguri, conferințe online și offline, dar și de a se relaxa după o zi aglomerată la sala de fitness sau pe terasă. În plus, se oferă soluții pentru transportul la aeroport precum și o bună accesibilitate la puncte de interes precum restaurante, cafenele sau supermarket-uri.

Tipuri de apartamente

Cu peste 100 apartamente și studiouri în regim hotelier, Iassium Residence și Metropolitan Iassium Luxury Suites și-au câștigat renumele în piață pentru confortul oferit clienților corporate. În prezent, cele două unități de cazare oferă apartamente cu 1 sau 2 dormitoare, cu sau fără terasă, precum și studiouri de lux.

Măsuri speciale anti-COVID

În această perioadă, în cele două unități de cazare au fost implementate măsuri speciale de siguranță împotriva pandemiei, atât pentru siguranța clienților, cât și a personalului. De două ori pe zi, spațiile publice sunt dezinfectate, iar în apartamente se utilizează inclusiv lămpi UV. În cadrul complexului sunt permanent disponibile soluții dezinfectante pentru mâine, măști și mănuși. În plus, pentru siguranța oaspeților, micul dejun este oferit în cameră.

Despre Iassium Residence

Situat pe bulevardul Carol I, aproape de parcul istoric Copou, Iassium Residence este perfect conectat cu cele mai importante puncte de interes ale Iașului. Întreaga clădire oferă apartamente și studiouri spațioase și de înaltă clasă, cu un design modern, perfect aliniate conceptului de „ospitalitate de lux”. Printre facilități se numără wi-fi în toate zonele hotelului, parcare în funcție de disponibilitate și apartamente perfect utilate. Echipa profesionistă oferă suport permanent oaspeților, pentru un sejur cât mai plăcut.

Despre Metropolitan Iassium Luxury Suites

Situat în zona Tudor Vladimirescu, Metropolitan Iassium Luxury Suites oferă acces rapid spre centrul Iașului și zona Palas. Clădirea asigură clienților acces gratuit la sala de fitness, precum și la o sală de conferințe sau la alte spații de relaxare. Oaspeții beneficiază de parcare gratuită, dar și de soluții de transport la aeroport. Apartamentele sunt spațioase și cu un design modern, toate fiind dotate cu chicinetă modern utilată. Echipa este disponibilă permanent pentru a servi clienții cazați în apartamente sau studiourile modern amenajate.

Distribuie și tu:

Angajații din IT au ajuns la 16% din totalul angajaților din zona Iașului

Angajații din domeniile IT au ajuns la 24.000 de persoane, numărul total de angajați din zona urbană a Iașului plus periferiile atinge aproximativ 150.000 de persoane
mai bine de 20% dintre cei 24 de mii de salariați lucrează în primele două companii din ierarhia angajatorilor locali: Amazon și Continental.

Norii negri și zorii trandafirii

Citește articolul scris de Varujan Pambuccian pentru PIN magazine despre Impactul Inteligenței Artificiale asupra programatorilor și a societății digitale.

RECOMANDATE

Articole similare