Publicația industriei regionale de IT & outsourcing

htss, companie de dezvoltare software cu peste 1000 de clienți în 11 țări, sărbătorește un an de la deschiderea biroului din Iași într-un eveniment de succes

htss, pinmagazine

High-Tech Systems & Software (htss), companie specializată în furnizarea de soluții software pentru industria sănătății și nu numai, a sărbătorit 1 an de la deschiderea biroului său din Iași printr-un eveniment dedicat care a adunat atât clienți actuali din portofoliu, cât și potențiali clienți.  

Evenimentul a fost onorat de prezența a aproximativ 40 de persoane, printre care s-au numărat  reprezentanți ai mediului de business local, reprezentanți de la Universitatea de Medicină și Farmacie Grigore T. Popa precum și de la Universitatea Tehnică Gheorghe Asashi. 

htss este cunoscută ca o companie tehnologică vizionară, care crede în „tehnologia cu suflet.” Această viziune a fost subliniată și în discursul Simonei Pavelescu, CEO htss, care a declarat: „La htss, ne bazăm pe tehnologii de ultimă generație, dar ne concentrăm, de asemenea, pe ceea ce numim ‘human tech solutions for success’. Ceea ce ne-a definit întotdeauna la htss este angajamentul nostru față de inovație și oameni. Avem o echipă tânără și bine pregătită, formată din oameni care gândesc out of the box și care lucrează cu dedicare pentru a aduce inovația în industria farmaceutică și nu numai.”

În cadrul evenimentului, s-au prezentat atât perspective asupra evoluției biroului din Iași, cât și câteva produse din portofoliul companiei: wisepharm – soluție software pentru farmacii și lanțuri de farmacii; omnimedica – solutie software pentru clinici si spitale. 

Alexandru Dobrea, Office Manager htss Iași, a oferit o perspectivă asupra evoluției și a importanței sediului din Iași, evidențiind contribuția biroului la creșterea și dezvoltarea continuă a companiei.

„Suntem mândri să sărbătorim aniversarea de 1 an a biroului nostru din Iași, care a devenit o poveste de creștere și dezvoltare continuă. Acest birou a adus un suflu proaspăt în evoluția noastră ” a adăugat Simona Pavelescu.

Distribuie și tu:

Norii negri și zorii trandafirii

Citește articolul scris de Varujan Pambuccian pentru PIN magazine despre Impactul Inteligenței Artificiale asupra programatorilor și a societății digitale.

RECOMANDATE

Articole similare

Creativitate la locul de munca, pinmagazine

Modele actuale de management nu stimulează creativitatea la locul de muncă

Managerilor le place să vorbească despre a avea echipe creative, oameni creativi sau idei creative – dar cea mai mare parte din discursurile astea sunt goale de conținut. Așa cum confundăm „strategia” (care este o viziune pe termen lung) cu „operațiunile” (care este execuția de zi cu zi a strategiei), la fel confundăm adesea „asta a fost creativ!” cu „acesta este ceva care a făcut niște bani pentru noi, probabil dintr-un accident fericit.” 

Dragos Panainte, pinmagazine

2024 – Pledoarie pentru Reconectare

Iată-ne ajunși (și) la final de 2023. Un an provocator pentru culturile organizaționale – burnout, great resignation, quiet quitting & mental health – au fost