Publicația industriei TECH regionale

htss, companie de dezvoltare software cu peste 1000 de clienți în 11 țări, sărbătorește un an de la deschiderea biroului din Iași într-un eveniment de succes

htss, pinmagazine

High-Tech Systems & Software (htss), companie specializată în furnizarea de soluții software pentru industria sănătății și nu numai, a sărbătorit 1 an de la deschiderea biroului său din Iași printr-un eveniment dedicat care a adunat atât clienți actuali din portofoliu, cât și potențiali clienți.  

Evenimentul a fost onorat de prezența a aproximativ 40 de persoane, printre care s-au numărat  reprezentanți ai mediului de business local, reprezentanți de la Universitatea de Medicină și Farmacie Grigore T. Popa precum și de la Universitatea Tehnică Gheorghe Asashi. 

htss este cunoscută ca o companie tehnologică vizionară, care crede în „tehnologia cu suflet.” Această viziune a fost subliniată și în discursul Simonei Pavelescu, CEO htss, care a declarat: „La htss, ne bazăm pe tehnologii de ultimă generație, dar ne concentrăm, de asemenea, pe ceea ce numim ‘human tech solutions for success’. Ceea ce ne-a definit întotdeauna la htss este angajamentul nostru față de inovație și oameni. Avem o echipă tânără și bine pregătită, formată din oameni care gândesc out of the box și care lucrează cu dedicare pentru a aduce inovația în industria farmaceutică și nu numai.”

În cadrul evenimentului, s-au prezentat atât perspective asupra evoluției biroului din Iași, cât și câteva produse din portofoliul companiei: wisepharm – soluție software pentru farmacii și lanțuri de farmacii; omnimedica – solutie software pentru clinici si spitale. 

Alexandru Dobrea, Office Manager htss Iași, a oferit o perspectivă asupra evoluției și a importanței sediului din Iași, evidențiind contribuția biroului la creșterea și dezvoltarea continuă a companiei.

„Suntem mândri să sărbătorim aniversarea de 1 an a biroului nostru din Iași, care a devenit o poveste de creștere și dezvoltare continuă. Acest birou a adus un suflu proaspăt în evoluția noastră ” a adăugat Simona Pavelescu.

Distribuie și tu:

START Nominalizări PIN AWARDS 2024!

Industria regională de TECH se pregătește să celebreze o nouă serie de recunoașteri prin Gala PIN AWARDS 2024, care va avea loc joi, 23 mai

RECOMANDATE

Articole similare

PIN magazine - IT și Pisica lui Schrodinger

Industria IT și pisica lui Schrödinger

În 2024, dacă întrebi 100 de manageri IT cum va arăta piața și tendințele din industrie, vei primi tot atâtea răspunsuri paradoxale precum „pisica lui Schrödinger” – unii vor spune că piața dă semne de revenire, alții vor spune că se fac încă disponibilizări și că există presiuni din partea clienților privitoare la proiectele în derulare. Cu alte cuvinte, din perspectiva unora, în 2024 industria IT își va reveni, ne vom întoarce la birou (mai mult sau mai puțin forțați) încurajați de faptul că se reiau angajările și se deschid proiecte noi.

Orange - PIN magazine

Orange România, partener strategic pentru cele mai importante competiții naționale de securitate cibernetică

Orange România este primul operator local de telecomunicații care s-a implicat în dezvoltarea, organizarea și susținerea celor mai importante competiții naționale de securitate cibernetică. Cu scopul de a contribui la formarea viitorilor specialiști în securitate cibernetică, domeniu cu un deficit de peste 347.000 de angajați la nivel european în 2023, Orange este partener strategic pentru: Campionatul Național de Securitate Cibernetică (RoCSC), UNbreakable România, DefCamp și prima ediție a Olimpiadei Naționale de Securitate Cibernetică (OSC).