Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/r104445pinm/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36
How To Web devine parte a ANIS din 2018 - PIN Magazine

Publicația industriei regionale de IT & outsourcing

How To Web devine parte a ANIS din 2018

Începând din 2018, How to Web, cel mai important eveniment regional dedicat startup-urilor, și programul Startup Spotlight vor deveni parte a ANIS – Asociația Patronală a Industriei de Software și Servicii.
Bogdan Iordache, fondatorul conferinței,  va continua ca adviser  în cadrul proiectului. După 7 ediții care au adus laolaltă povești de succes și talente din țară și din regiune, How to Web va continua să contribuie la Strategia de dezvoltare a industriei high-tech, cu accent pe creșterea valorii adăugate, prin creșterea valorii proprietății intelectuale generate local.
Bogdan Iordache, fondator How to Web: “Pentru a-si continua dezvoltarea, How to Web are nevoie de un cadru mai larg, care să reunească toți actorii importanți din industria de tehnologie. Mă bucur că am găsit interes și puncte comune cu echipa ANIS și, împreună cu ei, aștept cu nerăbdare următoarele ediții ale conferinței”.
În viziunea ANIS, România va deveni un hub de inovație în întreaga regiune prin integrarea și dezvoltarea dimensiunii regionale a How to Web.
Teodor Blidăruș, Președinte ANIS: „A venit momentul în care România să fie cunoscută și ca un generator de inovație în regiune, nu doar ca izvor de talente. În cei 7 ani, How to Web a adunat comunități de talente, investitori și business-uri, toate conducând la o explozie de proprietate intelectuală generată local. Noi, în ANIS, dorim consolidarea acestui proces și transformarea într-un hub de inovație în Europa”.
De aproape 20 ani, ANIS derulează programul strategic de dezvoltare a industriei high-tech prin implicarea activă în definirea politicilor publice (fiscalitate, educație etc.), dar și creșterea valorii adăugate a sectorului românesc, prin consolidarea zonei de servicii, dezvoltarea zonei de R&D, cât și creșterea IP-ului local.
Pentru a rămâne la curent cu noutățile legate de How to Web, vă invităm să trimiteți un mail la adresa: htw@anis.ro.
Despre How To Web
Lansată în 2010, conferința anuală How to Web aduce laolaltă antreprenori, investitori și profesioniști din industria de tehnologie.
How to Web este una dintre cele mai importante conferințe de tehnologie din Europa de Est, oferind suport pentru peste 200 de startups prin programul Startup Spotlight și aducând în România nume importante ale industriei globale precum Mark Randal (Adobe), Ramu Yalamanchi (Hi5), Phil Libin (Evernote), Eric Wahlforss (Soundcloud), Reshma Sohoni (Seedcamp), Jon Bradford (Springboard, TechStars), Radu Georgescu (Gecad Ventures), Vassil Tersiev (Telerik), Mike Butcher (TechCrunch), Robin Wauters (Tech.eu) Madalina Seghete (Branch.io).

Distribuie și tu:

Norii negri și zorii trandafirii

Citește articolul scris de Varujan Pambuccian pentru PIN magazine despre Impactul Inteligenței Artificiale asupra programatorilor și a societății digitale.

RECOMANDATE

Articole similare

Ghid-practic-de-adecvare-la-o-lume-nebună-pinmagazine

Ghid practic de adecvare la o lume nebună

Nu ești destul de bun. Nici n-ai să fii vreodată. Mereu e cineva într-o poziție superioară, plătit mai bine, cu skill-uri la care doar visezi. Tu de ce nu ești ca ei? Gândul te macină. A apărut deja o nouă tehnologie, alte tool-uri. Nu le știi? Poate deja ai devenit nerelevant. Managerii, colegii văd și te evaluează. Mereu e cineva care face asta. Și cel mai dur evaluator ești chiar tu. Poate nu ții pasul, poate te faci de râs. Oare nu cumva și ce ai obținut până acum e fără merite? Senzația imposturii e o piatră grea.

Invest-in-Moonicorns-pinmagazine

Growceanu organizează “Invest in Moonicorns”, pentru investitorii business angel în Europa Centrală și de Est

Platforma de business angels Growceanu organizează în 27-28 octombrie „Invest in Moonicorns – The Art of Angel Investment”, un eveniment care vizează să devină cel mai important loc de întâlnire pentru investitorii business angel în Europa Centrală și de Est. Evenimentul va avea loc la Timișoara, la centrul Faber și se adresează investitorilor de tip business angel, precum și persoanelor cu venituri foarte mari sau avere de peste un milion de dolari.