Publicația industriei TECH regionale

How to Web – Despre tehnologie și neconvenționalul care transformă ideile în produse utile și afaceri globale

Conferința How to Web aduce în premieră în România, între 30 – 31 octombrie, la Face Convention Center din București, peste 50 de experți în dezvoltarea de produse tehnologice și digitale de renume internațional, care au contribuit la inovarea și transformarea afacerilor globale.

Deși majoritatea produselor digitale românești oferă soluții complexe din punct de vedere tehnologic, multe dintre ele nu supraviețuiesc sau stagnează. 

How to Web susține profesioniștii din domeniile tech și digital să dezvolte abordări utile, astfel încât să nu piardă timp și resurse în crearea unor produse fără cerere în piață sau cu o promovare ineficientă. Astfel, aceștia reușesc să depășească provocările unei piețe din ce în ce mai competitive.

În contextul actual, abordările clasice de dezvoltare și poziționare de produs nu mai sunt suficiente pentru rezultate extraordinare, tocmai de aceea agenda conferinței aduce soluții neconvenționale, atât din perspectiva utilizatorilor și a pieței, cât și din perspectiva tehnică și a proceselor interne de business. 


Cei peste 1.500 participanți vor avea acces la inovațiile din proiectele tehnologice, care sunt analizate dintr-o perspectivă de 360 de grade: de la cea tehnologică, a designului și optimizării de produs, până la mapare și interpretarea datelor, experimentare și luare de decizii, ajungându-se inclusiv la strategii aplicate de creare de echipe ultra-performante sau abordări inedite de creștere și accelerare în marketing și vânzări. 

Cine sunt experții internaționali care vin să provoace echipele tech?

La ediția How to Web din acest an va participa Sean Ellis, fondatorul mișcării Growth Hacking la nivel mondial și al platformei online GrowthHackers.com, precum și autor al cărții „Hacking Growth”. Prin metodele lui de Growth Hacking a contribuit la succesul unor companii precum Dropbox, Eventbrite sau LogMeIn.

Vor mai fi prezenți April Dunford (CEO Ambient Strategy și expertă în poziționare de produs), Bob Moesta (fondator, președinte și CEO Re-Wired Group, dar și pionier în teoria „Jobs-To-Be-Done” și expert în dezvoltarea de produse noi) și Sean Sheppard (fondator GrowthX și GrowthX Academy și expert în tehnici pe care o companie le poate folosi ca să identifice corect și concret nevoile pieței și produsele potrivite acesteia). Alături de aceștia, participanții vor mai avea ocazia să învețe de la Michael Perry (director de produs și marketing la Shopify) care va vorbi despre importanța gândirii și poziționării prin inovație. Iar Dave Hogue (UX Design Lead la Google) va detalia conceptele care fac sau desfac un produs pe care utilizatorii îl folosesc cu plăcere, intuitiv și care răspunde nevoilor lor.

Alături de echipa How to Web, mai mulți parteneri s-au alăturat pentru a face acest eveniment posibil. Este vorba despre Orange România, Banca Comercială Română, KPMG România alături de Bitdefender, Tech’n Trade by METRO SYSTEMS, Fitbit, OMV Petrom, DLA Piper, 2Checkout, European Investment Fund, Credo Ventures, Ernst & Young, UIPath, Société Générale – European Business Services, Adobe România, dar și alte companii interesate de creșterea sustenabilă a mediului de afaceri românesc.

Acestea sunt ultimele zile în care mai pot fi cumpărate bilete pentru ediția How to Web din 2019. Sunt disponibile online pe pagina dedicată.

Despre How to Web

How to Web este una dintre cele mai importante conferințe anuale de tehnologie și inovație din Europa, ce reunește peste 1,500 antreprenori în tehnologie, dezvoltatori de produs, developeri, specialiști în marketing online, inovatori și investitori care sunt în căutare de inspirație și know-how. 

Aceștia se întâlnesc anual pentru a interacționa cu experți internaționali și a accesa soluții pentru dezvoltarea de produse și afaceri digitale competitive, obținând o viziune completă asupra creșterii de business-uri dinamice, competitive.

Lansată în 2010, a fost printre primele evenimente de tehnologie din Europa Centrală și de Est și a contribuit la adoptarea mentalității de startup în România și în această parte a Europei.

Mai multe informații puteți găsi pe site-ul conferinței: www.howtoweb.co.

Distribuie și tu:

START Nominalizări PIN AWARDS 2024!

Industria regională de TECH se pregătește să celebreze o nouă serie de recunoașteri prin Gala PIN AWARDS 2024, care va avea loc joi, 23 mai

RECOMANDATE

Articole similare

PIN magazine - IT și Pisica lui Schrodinger

Industria IT și pisica lui Schrödinger

În 2024, dacă întrebi 100 de manageri IT cum va arăta piața și tendințele din industrie, vei primi tot atâtea răspunsuri paradoxale precum „pisica lui Schrödinger” – unii vor spune că piața dă semne de revenire, alții vor spune că se fac încă disponibilizări și că există presiuni din partea clienților privitoare la proiectele în derulare. Cu alte cuvinte, din perspectiva unora, în 2024 industria IT își va reveni, ne vom întoarce la birou (mai mult sau mai puțin forțați) încurajați de faptul că se reiau angajările și se deschid proiecte noi.

Orange - PIN magazine

Orange România, partener strategic pentru cele mai importante competiții naționale de securitate cibernetică

Orange România este primul operator local de telecomunicații care s-a implicat în dezvoltarea, organizarea și susținerea celor mai importante competiții naționale de securitate cibernetică. Cu scopul de a contribui la formarea viitorilor specialiști în securitate cibernetică, domeniu cu un deficit de peste 347.000 de angajați la nivel european în 2023, Orange este partener strategic pentru: Campionatul Național de Securitate Cibernetică (RoCSC), UNbreakable România, DefCamp și prima ediție a Olimpiadei Naționale de Securitate Cibernetică (OSC).