Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/r104445pinm/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36
How to Web 2019 s-a încheiat - peste 1.500 persoane au participat la una dintre cele mai importante conferințe de tehnologie și inovație din Europa - PIN Magazine

Publicația industriei regionale de IT & outsourcing

How to Web 2019 s-a încheiat – peste 1.500 persoane au participat la una dintre cele mai importante conferințe de tehnologie și inovație din Europa

How to Web, conferința europeană de tech și inovație a adus în premieră în România, între 30 – 31 octombrie, peste 50 de experți în dezvoltarea de produse tehnologice și digitale de renume internațional. În cele două zile de eveniment, aceștia au avut o audiență record de peste 1.500 de participanți, din mai mult de 10 țări, precum Spania, UK, Bulgaria, Ungaria, Estonia, Polonia. 

Specialiști de renume internațional au fost speakeri la How to Web 2019 


Speakerii How to Web 2019 sunt specialiști care au contribuit la dezvoltarea produselor și afacerilor în tehnologie la nivel global precum Sean Ellis, fondatorul mișcării Growth Hacking și al comunității online GrowthHackers.com, precum și autor al cărții „Hacking Growth”, April Dunford, CEO Ambient Strategy și expertă în poziționare de produs, Bob Moesta, fondator, președinte și CEO Re-Wired Group, dar și pionier în teoria „Jobs-to-be-Done” și expert în dezvoltarea de produse noi, Luciana Lixandru, Partener al Accel Londra, unul dintre cele mai importante fonduri europene de investiții, investitoare și membru în boardul UiPath. 

Alături de ei au susținut prezentări peste 50 de alți specialiști care au contribuit la dezvoltarea unor companii precum Dropbox, Google, Shopify, Booking.com, experți în metode pe care companiile le pot folosi pentru a identifica corect și concret nevoile pieței și produsele potrivite acestora. 

Startup Spotlight – cea mai mare competiție de startup-uri din regiune și-a desemnat câștigătorii


Cele mai promițătoare trei startup-uri au fost premiate la categoriile „Cel mai bun startup”, „Cel mai bun pitch” și „Premiul pentru cea mai bună inovație” și vor beneficia de un stand de prezentare la conferința TechCrunch Disrupt Berlin, una dintre cele mai importante conferințe de tehnologie și antreprenoriat din lume.

Premiul cel mare pentru „Cel mai bun startup”, în valoare totală directă de 125.000 de euro, a fost câștigat de Machinations, un startup care dezvoltă o platformă online ce permite crearea și testarea jocurilor. Premiul oferit, cea mai mare rundă de investiție acordată la o competiție de startup-uri din țară, a fost sindicalizat de către mai mulți investitori din rețeaua TechAngels, împreună cu fondurile de investiții GapMinder Venture Partners și RocaX.

Următorul premiu, „Cel mai bun pitch”, a fost câștigat de Jobful, o platforma online de recrutare bazată pe gamification, iar premiul pentru „Cea mai bună inovație” a mers către Neurolabs, un business care dezvoltă un produs ce facilitează plata automată a produselor la casă, prin intermediul căruia fondatorii își propun să susțină dezvoltarea sectorului de retail. 

Prima ediție a UiPath Automation Awards

De asemenea, în prima zi a How to Web 2019 s-a desfășurat prima ediție a UiPath Automation Awards – competiție organizată de compania UiPath – la care au participat atât start-up-uri din România, cât și din alte țări din Europa. Acestea sunt companii care dezvoltă produse B2B pentru diverse piețe din Europa. Câștigătorii competiției au fost Edward.AI (Polonia) – la categoria „Cel mai bun startup” și SmartDreamers (România) la categoria „Cel mai bun scale-up”.  

Împreună pentru dezvoltarea ecosistemului de tehnologie din România

Alături de echipa How to Web, mai mulți parteneri s-au alăturat pentru a face acest eveniment posibil. Este vorba despre Orange România, Banca Comercială Română, KPMG România alături de Bitdefender, Tech’n Trade by METRO SYSTEMS România, Fitbit, OMV Petrom, DLA Piper, 2Checkout, European Investment Fund, Credo Ventures, EY România, UiPath, Societe Generale European Business Services, Adobe România, dar și alte companii interesate de creșterea sustenabilă a mediului de tehnologie și antreprenoriat românesc.

How to Web 2020 îl aduce în premieră în România pe Wes Bush 

How to Web își propune să depășească ediția de anul acesta în ceea ce privește amploarea, astfel că și pentru următorul eveniment pregătește un line-up special de speakeri. În 2020, evenimentul va avea loc pe 28 și 29 octombrie și sunt așteptați speakeri cu experiență extraordinară în dezvoltarea de produse tehnologice. 

How to Web 2020 va avea aceeași temă majoră: Better Products, Faster Growth – o direcție prin intermediul căreia este susținut ecosistemul tehnologic de business din Europa Centrală și de Est. La următoarea ediție, organizatorii evenimentului îi aduc în România pe Wes Bush, consultant de produs și autor al cărții „Product-led Growth: Cum sa construiesti un produs care se vinde singur” și pe Mada Seghete, co-fondator și CSO al Branch Metrics, o companie de tehnologie evaluată la peste $1mld.

Despre How to Web

How to Web este una dintre cele mai importante conferințe anuale de tehnologie și inovație din Europa, ce reunește peste 1.500 antreprenori în tehnologie, dezvoltatori de produs, developeri, specialiști în marketing online, inovatori și investitori care sunt în căutare de inspirație și know-how. 

Aceștia se întâlnesc anual pentru a interacționa cu experți internaționali și a accesa soluții pentru dezvoltarea de produse și afaceri digitale competitive, obținând o viziune completă asupra creșterii de business-uri dinamice, competitive.

Lansată în 2010, a fost printre primele evenimente de tehnologie din Europa Centrală și de Est și a contribuit la adoptarea mentalității de startup în România și în această parte a Europei.

Mai multe informații puteți găsi pe site-ul conferinței: www.howtoweb.co

Distribuie și tu:

Norii negri și zorii trandafirii

Citește articolul scris de Varujan Pambuccian pentru PIN magazine despre Impactul Inteligenței Artificiale asupra programatorilor și a societății digitale.

RECOMANDATE

Articole similare

Ghid-practic-de-adecvare-la-o-lume-nebună-pinmagazine

Ghid practic de adecvare la o lume nebună

Nu ești destul de bun. Nici n-ai să fii vreodată. Mereu e cineva într-o poziție superioară, plătit mai bine, cu skill-uri la care doar visezi. Tu de ce nu ești ca ei? Gândul te macină. A apărut deja o nouă tehnologie, alte tool-uri. Nu le știi? Poate deja ai devenit nerelevant. Managerii, colegii văd și te evaluează. Mereu e cineva care face asta. Și cel mai dur evaluator ești chiar tu. Poate nu ții pasul, poate te faci de râs. Oare nu cumva și ce ai obținut până acum e fără merite? Senzația imposturii e o piatră grea.

Invest-in-Moonicorns-pinmagazine

Growceanu organizează “Invest in Moonicorns”, pentru investitorii business angel în Europa Centrală și de Est

Platforma de business angels Growceanu organizează în 27-28 octombrie „Invest in Moonicorns – The Art of Angel Investment”, un eveniment care vizează să devină cel mai important loc de întâlnire pentru investitorii business angel în Europa Centrală și de Est. Evenimentul va avea loc la Timișoara, la centrul Faber și se adresează investitorilor de tip business angel, precum și persoanelor cu venituri foarte mari sau avere de peste un milion de dolari.

DRUID, pinmagazine

DRUID atrage 30 de milioane de dolari ca parte a rundei de finanțare Seria B pentru a îmbunătăți productivitatea organizațiilor prin aplicații conversaționale și inteligență artificială generativă

 DRUID, lider global în tehnologie de inteligență artificială conversațională, a anunțat astăzi atragerea rundei de finanțare Seria B de 30 de milioane de dolari condusă de TQ Ventures, cu participarea a noi investitori Smedvig Capital, Endeavour și Verve Ventures și a investitorilor existenți GapMinder, Hoxton Ventures și Karma Ventures.