Publicația industriei TECH regionale

Heaven Solution- lansare laboratoarele de Robotica Cyliis

Anunțăm cu plăcere deschiderea oficială a Atelierului de Robotică Cyliis, în incinta Liceului de Informatică Grigore Moisil Iași, în data de 14 Septembrie 2019 orele 10:00. Impreuna cu echipa de robotică a liceului, îndrumați de Doamna Profesoara Mirela Țibu vă așteptăm să descoperiți povestea proiectului și de asemenea să participați la descoperirea laboratorului, dar și a activităților de învățare “Cum se Face ce îți Place” împreună cu echipele Cyliis Junior și ExperimentiS.

Inițiativa în a deschide o perspectivă nouă pentru cei interesați de robotică si de aplicabilitatea în viitorul apropiat, a apărut organic pentru noi cei de la Heavean Solutions. Proiectul în sine și susținerea lui a fost și ramâne apropiat crezului nostru ca viitorul va include din ce în ce mai mult robotica si AI-ul în viața cotidiană, combinate cu o mare încredere în potențialul tinerelor generații de elevi. Cristian Miclescu: ” asistăm la o puternică tendință de automatizare și robotizare a tuturor aspectelor vieții și cred că acesta reprezintă doar un pas pentru a începe o aliniere cu celelalte țări care iau în serios acest lucru, încă din primele faze ale educației tinerilor”.

Heaven Solutions a luat naștere in toamna anului 2005, fiind o companie cu capital 100% românesc ce desfășoară activități de IT Bussines Alignment și End-to-end Services; cu peste 10 ani de experiență, filiale în mai multe locații din Europa (Germania), dar și în SUA, activăm în domeniul serviciilor software cu o importantă componentă de cercetare-dezvoltare dar și inițiative de start-up.

Program:

10:00  Inaugurarea Laboratoului de Robotica Cyliis

11:00-13:00  Deschis publicului, activități de învățare experimentală “Cum se Face ce îți Place” 

Acces:

Intrarea principală a liceului Grigore Moisil Iași, Str. Petre Andrei, nr.9

Laboratoarele localizate la parter L1, L2, C1, C2

Distribuie și tu:

START Nominalizări PIN AWARDS 2024!

Industria regională de TECH se pregătește să celebreze o nouă serie de recunoașteri prin Gala PIN AWARDS 2024, care va avea loc joi, 23 mai

RECOMANDATE

Articole similare

Laser Valley Innovation Bootcamp 2024

Echipa care va inova chirurgia câștigă Laser Valley Innovation Bootcamp 2024

A doua ediție a Laser Valley Innovation Bootcamp a avut loc între 14-16 iunie în orașul Măgurele, la Conacul Oteteleșanu. A reunit peste 100 de participanți dornici să inoveze și să creeze afaceri și proiecte revoluționare în sectorul tehnologiei. Scopul principal al Laser Valley Innovation Bootcamp este de a facilita colaborarea între cercetătorii din Institutele Naționale de Cercetare – Dezvoltare, antreprenori și studenți, pentru a genera noi proiecte cu potențial inovator sau pentru a avansa inițiative existente.

Laser Valley Innovation Bootcamp

Laser Valley Innovation Bootcamp revine pe 14 iunie. Peste 100 de participanți, așteptați la evenimentul dedicat cercetării, inovării și formării de business-uri în tehnologie

aser Valley Innovation Bootcamp revine în orașul Măgurele pentru al doilea an consecutiv. Evenimentul dedicat cercetării, inovării și formării de business-uri în tehnologie aduce împreună cercetători, antreprenori și studenți pasionați de inovație și tehnologie. Peste 100 de participanți sunt așteptați în cadrul Laser Valley Innovation Bootcamp. Evenimentul se va desfășura între 14 – 16 iunie la Conacul Oteteleșanu și Biblioteca Națională de Fizică din Măgurele (Ilfov).