Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/r104445pinm/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36
Heaven Solution- lansare laboratoarele de Robotica Cyliis - PIN Magazine

Publicația industriei regionale de IT & outsourcing

Heaven Solution- lansare laboratoarele de Robotica Cyliis

Anunțăm cu plăcere deschiderea oficială a Atelierului de Robotică Cyliis, în incinta Liceului de Informatică Grigore Moisil Iași, în data de 14 Septembrie 2019 orele 10:00. Impreuna cu echipa de robotică a liceului, îndrumați de Doamna Profesoara Mirela Țibu vă așteptăm să descoperiți povestea proiectului și de asemenea să participați la descoperirea laboratorului, dar și a activităților de învățare “Cum se Face ce îți Place” împreună cu echipele Cyliis Junior și ExperimentiS.

Inițiativa în a deschide o perspectivă nouă pentru cei interesați de robotică si de aplicabilitatea în viitorul apropiat, a apărut organic pentru noi cei de la Heavean Solutions. Proiectul în sine și susținerea lui a fost și ramâne apropiat crezului nostru ca viitorul va include din ce în ce mai mult robotica si AI-ul în viața cotidiană, combinate cu o mare încredere în potențialul tinerelor generații de elevi. Cristian Miclescu: ” asistăm la o puternică tendință de automatizare și robotizare a tuturor aspectelor vieții și cred că acesta reprezintă doar un pas pentru a începe o aliniere cu celelalte țări care iau în serios acest lucru, încă din primele faze ale educației tinerilor”.

Heaven Solutions a luat naștere in toamna anului 2005, fiind o companie cu capital 100% românesc ce desfășoară activități de IT Bussines Alignment și End-to-end Services; cu peste 10 ani de experiență, filiale în mai multe locații din Europa (Germania), dar și în SUA, activăm în domeniul serviciilor software cu o importantă componentă de cercetare-dezvoltare dar și inițiative de start-up.

Program:

10:00  Inaugurarea Laboratoului de Robotica Cyliis

11:00-13:00  Deschis publicului, activități de învățare experimentală “Cum se Face ce îți Place” 

Acces:

Intrarea principală a liceului Grigore Moisil Iași, Str. Petre Andrei, nr.9

Laboratoarele localizate la parter L1, L2, C1, C2

Distribuie și tu:

Norii negri și zorii trandafirii

Citește articolul scris de Varujan Pambuccian pentru PIN magazine despre Impactul Inteligenței Artificiale asupra programatorilor și a societății digitale.

RECOMANDATE

Articole similare

Ghid-practic-de-adecvare-la-o-lume-nebună-pinmagazine

Ghid practic de adecvare la o lume nebună

Nu ești destul de bun. Nici n-ai să fii vreodată. Mereu e cineva într-o poziție superioară, plătit mai bine, cu skill-uri la care doar visezi. Tu de ce nu ești ca ei? Gândul te macină. A apărut deja o nouă tehnologie, alte tool-uri. Nu le știi? Poate deja ai devenit nerelevant. Managerii, colegii văd și te evaluează. Mereu e cineva care face asta. Și cel mai dur evaluator ești chiar tu. Poate nu ții pasul, poate te faci de râs. Oare nu cumva și ce ai obținut până acum e fără merite? Senzația imposturii e o piatră grea.

Invest-in-Moonicorns-pinmagazine

Growceanu organizează “Invest in Moonicorns”, pentru investitorii business angel în Europa Centrală și de Est

Platforma de business angels Growceanu organizează în 27-28 octombrie „Invest in Moonicorns – The Art of Angel Investment”, un eveniment care vizează să devină cel mai important loc de întâlnire pentru investitorii business angel în Europa Centrală și de Est. Evenimentul va avea loc la Timișoara, la centrul Faber și se adresează investitorilor de tip business angel, precum și persoanelor cu venituri foarte mari sau avere de peste un milion de dolari.

DRUID, pinmagazine

DRUID atrage 30 de milioane de dolari ca parte a rundei de finanțare Seria B pentru a îmbunătăți productivitatea organizațiilor prin aplicații conversaționale și inteligență artificială generativă

 DRUID, lider global în tehnologie de inteligență artificială conversațională, a anunțat astăzi atragerea rundei de finanțare Seria B de 30 de milioane de dolari condusă de TQ Ventures, cu participarea a noi investitori Smedvig Capital, Endeavour și Verve Ventures și a investitorilor existenți GapMinder, Hoxton Ventures și Karma Ventures.