H

Heaven Solution- lansare laboratoarele de Robotica Cyliis

Anunțăm cu plăcere deschiderea oficială a Atelierului de Robotică Cyliis, în incinta Liceului de Informatică Grigore Moisil Iași, în data de 14 Septembrie 2019 orele 10:00. Impreuna cu echipa de robotică a liceului, îndrumați de Doamna Profesoara Mirela Țibu vă așteptăm să descoperiți povestea proiectului și de asemenea să participați la descoperirea laboratorului, dar și a activităților de învățare “Cum se Face ce îți Place” împreună cu echipele Cyliis Junior și ExperimentiS.

Inițiativa în a deschide o perspectivă nouă pentru cei interesați de robotică si de aplicabilitatea în viitorul apropiat, a apărut organic pentru noi cei de la Heavean Solutions. Proiectul în sine și susținerea lui a fost și ramâne apropiat crezului nostru ca viitorul va include din ce în ce mai mult robotica si AI-ul în viața cotidiană, combinate cu o mare încredere în potențialul tinerelor generații de elevi. Cristian Miclescu: ” asistăm la o puternică tendință de automatizare și robotizare a tuturor aspectelor vieții și cred că acesta reprezintă doar un pas pentru a începe o aliniere cu celelalte țări care iau în serios acest lucru, încă din primele faze ale educației tinerilor”.

Heaven Solutions a luat naștere in toamna anului 2005, fiind o companie cu capital 100% românesc ce desfășoară activități de IT Bussines Alignment și End-to-end Services; cu peste 10 ani de experiență, filiale în mai multe locații din Europa (Germania), dar și în SUA, activăm în domeniul serviciilor software cu o importantă componentă de cercetare-dezvoltare dar și inițiative de start-up.

Program:

10:00  Inaugurarea Laboratoului de Robotica Cyliis

11:00-13:00  Deschis publicului, activități de învățare experimentală “Cum se Face ce îți Place” 

Acces:

Intrarea principală a liceului Grigore Moisil Iași, Str. Petre Andrei, nr.9

Laboratoarele localizate la parter L1, L2, C1, C2

CategoriesFără categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.