Publicația industriei TECH regionale

Grupul Drăghici Dental lansează Junior & Family Partner

Grupul de firme controlat de antreprenorul ieșean Dan Drăghici, Drăghici Dental, lansează Junior & Family Partner, o platformă sindicalizată care se adresează cabinetelor stomatologice din România.

Platforma include un mix de servicii integrate care au rolul de a eficientiza activitatea medicilor dentiști cu cabinete proprii, facilitându-le accesul la soluții de tehnică dentară, tehnologii de ultimă oră, servicii de marketing și promovare, precum și accesul într-o rețea care oferă servicii stomatologice integrate în pachete de beneficii pentru angajații din naționale și multinaționale.
Platforma îi va degreva pe proprietarii de cabinete mici de responsabilități precum relația cu furnizorii, monitorizarea stocului de materiale necesare activității până la întocmirea documentelor către Casa de Asigurări de Sănătate, precum și de alte activități administrative.
Cabinetele partenere își vor păstra autonomia și vor avea acces la lucrări de tehnică dentară premium (în ceea ce privește calitatea și timpul de execuție), aparatură medicală de top, consumabile și consultanță din partea specialiștilor în diverse ramuri ale stomatologiei, conferințe și cursuri susținute de speakeri naționali și internaționali, servicii de marketing și promovare.
„Lansăm acest concept după mulți ani de experiență, reunind servicii oferite de către grupul nostru de firme și încercând să ușurăm viața medicului stomatolog, care nu este afiliat unui mare lanț de clinici dentare. Piața serviciilor din domeniul medicinei dentare a rămas la bază foarte fragmentată, în vreme ce jucătorii mari vor continua să se detașeze în privința numărului de clienți atrași. Întindem o mână medicilor-antreprenori care doresc să își păstreze businessul și să își sporească numărul de pacienți, oferindu-le exact instrumentele de care au nevoie pentru a le asigura creșterea, dar fără a le impune condițiile unei francize“, declară Dan Drăghici, fondatorul Drăghici Dental și al rețelei de clinici Junior & Family Dental Center.
Laboratorul de tehnică dentară Drăghici Dental, unul dintre cele mai mari din țară, asigură lucrări dentare și consultanță de specialitate pentru aproximativ 400 de medici stomatologi din București și alte 10 județe.

Despre Drăghici Dental, Junior & Family și Safra Dental

În urmă cu 11 ani, Dan și Raluca Drăghici au fondat laboratorul de tehnică dentară Drăghici Dental, iar în 2013 au început dezvoltarea lanțului de clinici Junior & Family. Al treilea business, Safra Dental, este specializat pe importul și distribuția de implanturi dentare elvețiene și soluții pentru laboratoarele de tehnică dentară.
Prin conferințele internaționale Dental Future, lansate la Iași în martie 2018, cu 12 speakeri din 8 țări, Dan Drăghici urmărește să creeze o comunitate medicală care să determine creșterea interacțiunii între medicii stomatologi și tehnicienii dentari în beneficiul pacienților.
Platforma „Junior & Family Partner“ reprezintă regândirea modelului actual de business al grupului de firme, precum și consolidarea într-un sistem integrat a întregii expertize a celor 150 de angajați și colaboratori.
Dacă vrei să afli mai multe despre industria de IT & Outsourcing și nu numai , click aici. 

Distribuie și tu:

START Nominalizări PIN AWARDS 2024!

Industria regională de TECH se pregătește să celebreze o nouă serie de recunoașteri prin Gala PIN AWARDS 2024, care va avea loc joi, 23 mai

RECOMANDATE

Articole similare

Laser Valley Innovation Bootcamp

Laser Valley Innovation Bootcamp revine pe 14 iunie. Peste 100 de participanți, așteptați la evenimentul dedicat cercetării, inovării și formării de business-uri în tehnologie

aser Valley Innovation Bootcamp revine în orașul Măgurele pentru al doilea an consecutiv. Evenimentul dedicat cercetării, inovării și formării de business-uri în tehnologie aduce împreună cercetători, antreprenori și studenți pasionați de inovație și tehnologie. Peste 100 de participanți sunt așteptați în cadrul Laser Valley Innovation Bootcamp. Evenimentul se va desfășura între 14 – 16 iunie la Conacul Oteteleșanu și Biblioteca Națională de Fizică din Măgurele (Ilfov).