Publicația industriei regionale de IT & outsourcing

Graficianul revistei noastre, Adrian Mironescu, a mai luat un premiu internațional de branding

Adrian Mironescu – printre altele și graficianul revistei noastre de tehnologie PIN Magazine – a câștigat un nou premiu la Transform Awards Europe. Bronzul pentru proiectul de branding pentru Inundatii.ro, realizat în cadrul RO-FLOODS, la „Best visual identity from the public sector”, o categorie cu greutate. https://www.transformmagazine.net/awards/europe/the-winners

Logo-ul câștigător.

Gala de premiere a avut loc la Londra, în prezența unor agenții din elita brandingului mondial ca Landor, Interbrand, Lippincott, Prophet, Carré Noir, Dragon Rouge sau SomeOne dar și a clienților.

Wiron, (firma lui Adrian) and Adrian Mironescu delivered a clear brand architecture and a powerful message. „The strategy is clear and the approach to creative is engaging.” a notat juriul.

Reușita este remarcabilă, având parte de un juriu de top, de la companii precum LEGO, Pepsico, Twitter, Suez și un număr de înscrieri record.

https://www.transformmagazine.net/…/the-awards/the-judges

”Mă bucur de recunoașterea muncii alături de întrega echipă internațională de profesioniști de top implicați în proiectul www.inundatii.ro și de faptul că misiunea noastră devine mai cunoscută” – a spus Adrian.

Acum doi ani, Adrian Mironescu a mai câștigat  aurul cu brandul de oraş al Buzăului, la prestigioasa categorie „Best place or nation brand”, în cadrul celei de-a 12-a ediţie a Galei „Transform Awards”. A câștigat finala in fața Parisului.

Distribuie și tu:

Norii negri și zorii trandafirii

Citește articolul scris de Varujan Pambuccian pentru PIN magazine despre Impactul Inteligenței Artificiale asupra programatorilor și a societății digitale.

RECOMANDATE

Articole similare

Ghid-practic-de-adecvare-la-o-lume-nebună-pinmagazine

Ghid practic de adecvare la o lume nebună

Nu ești destul de bun. Nici n-ai să fii vreodată. Mereu e cineva într-o poziție superioară, plătit mai bine, cu skill-uri la care doar visezi. Tu de ce nu ești ca ei? Gândul te macină. A apărut deja o nouă tehnologie, alte tool-uri. Nu le știi? Poate deja ai devenit nerelevant. Managerii, colegii văd și te evaluează. Mereu e cineva care face asta. Și cel mai dur evaluator ești chiar tu. Poate nu ții pasul, poate te faci de râs. Oare nu cumva și ce ai obținut până acum e fără merite? Senzația imposturii e o piatră grea.

Invest-in-Moonicorns-pinmagazine

Growceanu organizează “Invest in Moonicorns”, pentru investitorii business angel în Europa Centrală și de Est

Platforma de business angels Growceanu organizează în 27-28 octombrie „Invest in Moonicorns – The Art of Angel Investment”, un eveniment care vizează să devină cel mai important loc de întâlnire pentru investitorii business angel în Europa Centrală și de Est. Evenimentul va avea loc la Timișoara, la centrul Faber și se adresează investitorilor de tip business angel, precum și persoanelor cu venituri foarte mari sau avere de peste un milion de dolari.

DRUID, pinmagazine

DRUID atrage 30 de milioane de dolari ca parte a rundei de finanțare Seria B pentru a îmbunătăți productivitatea organizațiilor prin aplicații conversaționale și inteligență artificială generativă

 DRUID, lider global în tehnologie de inteligență artificială conversațională, a anunțat astăzi atragerea rundei de finanțare Seria B de 30 de milioane de dolari condusă de TQ Ventures, cu participarea a noi investitori Smedvig Capital, Endeavour și Verve Ventures și a investitorilor existenți GapMinder, Hoxton Ventures și Karma Ventures.