Publicația industriei TECH regionale

George Young

Dragi profesori,
Educația tinerilor în raport cu banii se află și pe lista noastră de priorități. Ne dorim să creștem împreună o generație responsabilă și inteligentă din punct de vedere financiar. Știm că inteligența financiară se dezvoltă în timp, atunci când ai la îndemână toate instrumentele necesare. Din acest motiv, dar și din dorința de a fi de folos tinerilor, am creat, special pentru ei, contul George Young.

Astfel, ei se pot familiariza încă de pe acum cu ideea de a avea un cont și un card pe care să învăţe să le folosească responsabil.
Mai mult, în perioada 5 septembrie – 30 noiembrie 2022, aducem și premii pe placul lor. Dacă își deschid un cont George Young și efectuează minimum o tranzacţie și un login în George în perioada promoţiei, pot câștiga, prin tragere la sorţi, unul dintre cele 40 de ceasuri Garmin Venu® Sq sau una dintre cele 40 de console Nintendo Switch. Detalii în Regulament, pe www.bcr.ro.

Tot ce trebuie să facă este:

  • Să își deschidă un cont George Young 3, în orice unitate BCR sau în punctele de prezenţă BCR din liceul lor. Îi așteptăm pe elevi însoțiți de unul dintre părinți și actele lor de identitate.
  • Să se logheze în George
  • Să plătească în siguranță folosind cardul lor George atunci când ies în oraș cu prietenii sau când își cumpără o gustare în pauza dintre ore.

În plus, contul George Young vine și cu alte beneficii:

  • ZERO COMISION administrare, în primele 6 luni de la deschiderea contului; ulterior comisionul se menține
    ZERO dacă efectuează lunar cel puțin o tranzacție prin aplicația George sau cu cardul
  • ZERO COMISION pentru plățile la comercianți
  • ZERO COMISION pentru retragerile de numerar de la orice bancomat, din țară și din străinătate

Pentru programarea vizitei la bancă pot accesa www.bcr.ro/programareonline.

Distribuie și tu:

Piața muncii dă semne optimiste în 2024: angajările continuă

Noul an aduce vești bune pentru cei aflați în căutarea unui loc de muncă. Angajatorii au început deja procesul de recrutare și urmăresc să găsească, într-un timp cât mai scurt, candidați potriviți. Ca de fiecare dată, Târgul de Cariere susține piața muncii și aduce împreună, și în această primăvară, candidații și angajatorii.

CEE Startup Landscape: Why Moldova Should Be on Your Watch List

Quietly emerging as a hub for startups and investors, Moldova, a small Eastern European nation, with a population of 2.45 million and a GDP of $45.02 billion, is increasingly gaining traction in the tech startup ecosystem. Having gained independence from the Soviet Union in 1991, Moldova embarked on a mission to rebuild and prosper.

RECOMANDATE

Articole similare