Publicația industriei regionale de IT & outsourcing

George Young

Dragi profesori,
Educația tinerilor în raport cu banii se află și pe lista noastră de priorități. Ne dorim să creștem împreună o generație responsabilă și inteligentă din punct de vedere financiar. Știm că inteligența financiară se dezvoltă în timp, atunci când ai la îndemână toate instrumentele necesare. Din acest motiv, dar și din dorința de a fi de folos tinerilor, am creat, special pentru ei, contul George Young.

Astfel, ei se pot familiariza încă de pe acum cu ideea de a avea un cont și un card pe care să învăţe să le folosească responsabil.
Mai mult, în perioada 5 septembrie – 30 noiembrie 2022, aducem și premii pe placul lor. Dacă își deschid un cont George Young și efectuează minimum o tranzacţie și un login în George în perioada promoţiei, pot câștiga, prin tragere la sorţi, unul dintre cele 40 de ceasuri Garmin Venu® Sq sau una dintre cele 40 de console Nintendo Switch. Detalii în Regulament, pe www.bcr.ro.

Tot ce trebuie să facă este:

  • Să își deschidă un cont George Young 3, în orice unitate BCR sau în punctele de prezenţă BCR din liceul lor. Îi așteptăm pe elevi însoțiți de unul dintre părinți și actele lor de identitate.
  • Să se logheze în George
  • Să plătească în siguranță folosind cardul lor George atunci când ies în oraș cu prietenii sau când își cumpără o gustare în pauza dintre ore.

În plus, contul George Young vine și cu alte beneficii:

  • ZERO COMISION administrare, în primele 6 luni de la deschiderea contului; ulterior comisionul se menține
    ZERO dacă efectuează lunar cel puțin o tranzacție prin aplicația George sau cu cardul
  • ZERO COMISION pentru plățile la comercianți
  • ZERO COMISION pentru retragerile de numerar de la orice bancomat, din țară și din străinătate

Pentru programarea vizitei la bancă pot accesa www.bcr.ro/programareonline.

Distribuie și tu:

Norii negri și zorii trandafirii

Citește articolul scris de Varujan Pambuccian pentru PIN magazine despre Impactul Inteligenței Artificiale asupra programatorilor și a societății digitale.

RECOMANDATE

Articole similare

Ghid-practic-de-adecvare-la-o-lume-nebună-pinmagazine

Ghid practic de adecvare la o lume nebună

Nu ești destul de bun. Nici n-ai să fii vreodată. Mereu e cineva într-o poziție superioară, plătit mai bine, cu skill-uri la care doar visezi. Tu de ce nu ești ca ei? Gândul te macină. A apărut deja o nouă tehnologie, alte tool-uri. Nu le știi? Poate deja ai devenit nerelevant. Managerii, colegii văd și te evaluează. Mereu e cineva care face asta. Și cel mai dur evaluator ești chiar tu. Poate nu ții pasul, poate te faci de râs. Oare nu cumva și ce ai obținut până acum e fără merite? Senzația imposturii e o piatră grea.

Invest-in-Moonicorns-pinmagazine

Growceanu organizează “Invest in Moonicorns”, pentru investitorii business angel în Europa Centrală și de Est

Platforma de business angels Growceanu organizează în 27-28 octombrie „Invest in Moonicorns – The Art of Angel Investment”, un eveniment care vizează să devină cel mai important loc de întâlnire pentru investitorii business angel în Europa Centrală și de Est. Evenimentul va avea loc la Timișoara, la centrul Faber și se adresează investitorilor de tip business angel, precum și persoanelor cu venituri foarte mari sau avere de peste un milion de dolari.

DRUID, pinmagazine

DRUID atrage 30 de milioane de dolari ca parte a rundei de finanțare Seria B pentru a îmbunătăți productivitatea organizațiilor prin aplicații conversaționale și inteligență artificială generativă

 DRUID, lider global în tehnologie de inteligență artificială conversațională, a anunțat astăzi atragerea rundei de finanțare Seria B de 30 de milioane de dolari condusă de TQ Ventures, cu participarea a noi investitori Smedvig Capital, Endeavour și Verve Ventures și a investitorilor existenți GapMinder, Hoxton Ventures și Karma Ventures.