Publicația industriei TECH regionale

George, inovație BCR – cea mai simplă și rapidă experiență de digital banking pentru afaceri

BCR-George-PIN magazine

George, primul banking inteligent din România, redefinește serviciile bancare și non-bancare printr-o continuă dezvoltare a sistemului de open banking și prin parteneriate locale cu companii dintr-o multitudine de domenii. Cel mai recent, Banca Comercială Română a anunțat extinderea beneficiilor pentru antreprenori prin acces la servicii conexe direct în Magazinul George, prin parteneriatele cu Regnet și Banqup.

Regnet este prima compania din România specializată în servicii 100% online de înființare a societăților comerciale (SRL) și a persoanelor fizice autorizate (PFA). Accesând Regnet în Magazinul George, antreprenorii au posibilitatea de a deschide o companie pe flux 100% digital, direct din George. Această funcționalitate este deja disponibilă pe platforma de digital banking BCR, iar antreprenorii au posibilitatea de a realiza o suită de operațiuni direct din aplicație – de la prelungirea sau schimbarea sediului social, până la cesiune, adăugare CAEN și alte servicii.

Banqup este platforma software de facturare și plăți electronice, prin care antreprenorii și IMM-urile pot gestiona și administra mult mai eficient documentele financiare. De altfel, prin serviciile Banqup, antreprenorii beneficiază de o experiență dinamică, personalizată, prin care câștigă timp.

De la lansarea din urmă cu mai bine de patru ani, BCR a introdus peste 270 de funcționalități pe platforma digitală George, atât pentru persoane fizice, cât și pentru persoane juridice. Iar antreprenorii pot găsi în George, pe lângă produsele financiare de bază, o paletă diversificată de servicii de suport pentru afacerea lor, cum ar fi:

 • Servicii de sănătate și abonamente medicale pentru angajați cu costuri speciale  (MedLife, Regina Maria)
 • Produse de securitate cibernetică cu tarife preferențiale (Bitdefender)
 • Leasing auto și echipamente (BCR Leasing)
 • Soluții digitale pentru semnătură electronică (Trans Sped pentru persoane fizice și companii), 
 • Servicii juridice (Avocatnet.ro)
 • Tichete de masa pentru angajații și servicii pentru beneficii extra-salariale (Edenred)
 • POS mobil (Global Payments), 
 • Servicii de comunicații cu pachete dedicate (Vodafone)
 • Soluții de facturare (Banqup) 
 • Consultanță și servicii de afaceri (Regnet)

George este o platformă evolutivă, în continuă transformare, care se poziționează ca un instrument complet de gestionare a vieții financiare personale, dar și a afacerii, oferind multiple beneficii. Pentru antreprenori, George asigură un portofoliu de produse și funcționalități digitale, unic ca ofertă integrată pe piața din România. Printre acestea, cele mai importante sunt:

 • Digital Onboarding – prin care un antreprenor poate deschide un cont de business 100% online, în maxim 30 de minute, fără drumuri la bancă
 • Digital Overdraft – prin care o companie poate accesa o finanțare curentă a afacerii, cu un împrumut de până la 490.000 lei, în doar 15 minute, fără alte documente
 • Multiprofile – autentificare unică pentru operațiuni de business și personale

În plus, Digital Overdraftul poate fi accesat și de companiile cu mai mulți asociați, în timp ce procedura de actualizare a datelor pentru persoane juridice (microîntreprinderi și PFA) este disponibilă direct în George, pe flux 100% digital.

Clienții BCR beneficiază prin George de cea mai simplă și rapidă experiență de digital banking pentru afaceri. De altfel, ei au la dispoziție un flux mai simplu, prin care aleg direct din magazinul George soluția cea mai potrivită pentru compania lor. Asta în timp ce magazinul George se transformă într-un marketplace de referință pentru nevoile antreprenoriale, care îi ajută pe antreprenori să se concentreze pe ceea ce contează cu adevărat: creșterea afacerii lor.

Odată cu lansarea George pentru mediul de business, BCR a transferat experiența digitală completă și serviciile de banking inteligent pentru a răspunde nevoilor unice ale afacerilor din România. Aproximativ 131.000 de companii se bucură de serviciile George pentru afaceri, iar susținerea pe care BCR o oferă antreprenorilor continuă prin programe de mentorat și dezvoltare, care asigură acces la o rețea vastă de parteneri și experți în diverse domenii. BCR vine în sprijinul afacerilor din România cu resurse și instrumente pentru o mai bună înțelegere a principiilor financiare de business prin care antreprenorii pot lua decizii informate, care să conducă la creșterea durabilă și succesul afacerii lor.

Distribuie și tu:

START Nominalizări PIN AWARDS 2024!

Industria regională de TECH se pregătește să celebreze o nouă serie de recunoașteri prin Gala PIN AWARDS 2024, care va avea loc joi, 23 mai

RECOMANDATE

Articole similare

Peste 50 de nominalizări la PIN AWARDS 2024!

Multe companii au nominalizat în echipă. În total, au fost 98 de nominalizări, iar pe lista finală au ajuns 40 de companii, persoane și inițiative înscrise care vor fi publicate pe site-ul galei PIN awards: www.pinawards.ro