Publicația industriei TECH regionale

Genpact preconizează crearea a până la 1000 de locuri de muncă în Nord-Estul României și deschide un hub în Iași 

Genpact - pinmagazine

Investiția Genpact crește posibilitățile clienților și oferă oportunități pentru talentul din regiune 

București, 19 octombrie 2023Genpact (NYSE: G), companie globală de servicii profesionale axată pe obținerea de rezultate care transformă afacerile, a anunțat astăzi extinderea prezenței sale în regiunea de Nord-Est a României. Compania preconizează crearea a până la 1000 de locuri de muncă, în domenii precum financiar, risk management, vânzări și servicii comerciale, suport IT și analiză de date, pentru persoanele care locuiesc în Iași și împrejurimi. 

Compania Genpact, recunoscută pentru prezența globală și expertiza în implementarea operațiunilor digitale și utilizarea serviciilor Data-Tech-AI pentru a susține excelența în afaceri, are în prezent aproape 4000 de angajați în România. Regiunea de Nord-Est reprezintă o oportunitate pentru companie de a ajunge la o bază semnificativă de talente, de a stimula creșterea numărului de locuri de muncă în economia locală și de a ajuta la consolidarea poziției regiunii în mediul de afaceri internațional. 

Hub-ul de colaborare deschis în Iași va reprezenta un spațiu de lucru important și un punct de întâlnire pentru clienți și pentru angajații care lucrează de la distanță. Acest centru va facilita organizarea de workshop-uri și de evenimente și va fi un loc de întâlniri ce promovează schimbul de cunoștințe și inovarea.

„Integrarea Iașului și a regiunii noastre în ecosistemul global al Genpact ne aduce avantaje considerabile, prin accesul la tehnologii de ultimă generație și la noi oportunități de creștere profesională. Acest lucru ne va consolida poziția pe harta inovării și a transformării digitale”, a declarat Daniel Juravle, Viceprimar al Municipiului Iaşi. „Deschiderea hub-ului de colaborare Genpact aduce cu sine promisiunea de a crea sute de locuri de muncă de calitate în Iași, ceea ce va contribui în mod semnificativ la dezvoltarea economică a orașului nostru. Aceste oportunități de angajare vor oferi ieșenilor șansa de a-și dezvolta carierele și de a-și construi viitorul aici, în comunitatea noastră. Genpact este un adevărat lider în ceea ce privește serviciile profesionale și de transformare digitală. Cu o experiență vastă și o reputație solidă pe plan global, Genpact a demonstrat constant angajamentul său pentru inovare și calitate. Compania a evoluat mereu, adaptându-se la cerințele în continuă schimbare ale pieței și a rămas mereu la vârful industriei. Mulțumim pentru încrederea acordată Iașului! Suntem convinși că dispunem de toate resursele astfel încât extinderea Genpact să fie un real succes.”

„Ne bucură să vedem comunitatea de Business Services crescând în Iași”, a menționat Ciprian Dan, Președinte ABSL România. „Orașul aflat în top trei localități din punct de vedere al contribuției la dezvoltarea industriei serviciilor pentru afaceri continuă să atragă proiecte și noi investitori prin calitatea și disponibilitatea forței de muncă. În același timp, companiile vin cu o expertiză solidă în domenii precum finanțe și contabilitate, IT, achiziții și fac ca acest domeniu să se dezvolte și România să continue să fie o destinație preferată pentru servicii cu valoare adăugată mare”.

„Având în vedere că lumea devine mai digitalizată și automatizată, clienții noștri caută constant cele mai bune talente pentru a putea susține transformarea digitală și excelența operațională”, a declarat Alexandru Stoenescu, Country Leader Romania, Genpact. „Noile oportunități pe care le creăm vor plasa Iașul pe harta celor mai importante centre de afaceri din Europa, Orientul Mijlociu și Afica. Ne așteptăm să atragem sute de profesioniști din Iași și împrejurimi și să le oferim oportunitățile internaționale disponibile în cadrul ecosistemului global al Genpact”. 

Genpact se angajează să crească în România. Noii angajați se vor alătura celor peste 100 de persoane care lucrează deja de la distanță din Iași și din împrejurimi. Accentul pus pe inovație, pe soluțiile ce au la bază date și pe dezvoltarea talentelor va avea un impact pozitiv asupra mediului economic din regiunea de Nord-Est a României. 

Mai multe informații despre Genpact și despre oportunitățile de carieră disponibile în Iași sunt disponibile pe https://www.genpact.com/careers/your-journey-to-a-better-way-of-working.

Despre Genpact 

Genpact (NYSE: G) este o companie globală de servicii profesionale ce furnizează rezultatele care transformă afacerile clienților noștri și le modelează viitorul. Suntem ghidați de experiența noastră din lumea reală de reproiectare și implementare a mii de procese pentru sute de companii globale. Clienții noștri – inclusiv multe companii din Global Fortune 500 – colaborează cu noi pentru abilitatea noastră unică de a îmbina expertiza profundă și funcțională a industriei, talentul de top și și metodologiile dovedite pentru a susține inovația colaborativă care transformă informațiile în elemente acționabile ce oferă rezultate la scară. Creăm avantaje competitive de durată pentru clienții noștri și pentru clienții lor, prin derularea de operațiuni digitale și prin aplicarea serviciilor noastre Data-Tech-AI pentru a proiecta, construi și transforma afacerile acestora. Și facem toate acestea ținând cont de scop. De la New York, la New Delhi și în peste 30 de țări între acestea, echipa noastră de peste 115.000 de profesioniști este pasionată în preocuparea continuă pentru o lume care funcționează mai bine pentru oameni. Aflați mai multe despre noi pe Genpact.com, LinkedInTwitterYouTube, and Facebook.

Distribuie și tu:

START Nominalizări PIN AWARDS 2024!

Industria regională de TECH se pregătește să celebreze o nouă serie de recunoașteri prin Gala PIN AWARDS 2024, care va avea loc joi, 23 mai

RECOMANDATE

Articole similare

Peste 50 de nominalizări la PIN AWARDS 2024!

Multe companii au nominalizat în echipă. În total, au fost 98 de nominalizări, iar pe lista finală au ajuns 40 de companii, persoane și inițiative înscrise care vor fi publicate pe site-ul galei PIN awards: www.pinawards.ro