Publicația industriei TECH regionale

Gemini CAD Systems lansează un proiect de coagulare a comunității companiilor care dezvoltă tehnologie în Iași

Una dintre cele mai reprezentative companii ieșene din domeniul dezvoltării de tehnologie, Gemini CAD Systems, va anunța, la sfârșitul acestei săptămâni, o strategie de amplificare a legăturilor dintre companiile locale din acest domeniu.
Planul presupune constituirea unui hub de creștere și interacțiune atât pentru companiile consacrate, cât și pentru start-up-urile de tehnologie.
Strategia va fi susținută de construirea unui nou Centru Tehnologic al Gemini CAD Systems. Acesta va cumula, pe lângă unul dintre cele mai mari spații de birouri de tip open space din Iași, o sală de conferințe multifuncțională, precum și o zonă de producție și inovație pentru echipamente industriale.
Acest proiect va fi anunțat cu ocazia celei de-a doua ediții a Gemini Summer Log Out 2017, eveniment care va reuni importanți lideri de opinie ai mediului antreprenorial, academic, bancar, ai autorităților locale și regionale, alături de echipa Gemini CAD Systems.
Despre Gemini CAD Systems
Gemini CAD Systems este unul dintre liderii globali în cercetarea, dezvoltarea și implementarea de software, hardware și workflow-uri pentru companii care lucrează cu materiale flexibile, din industriile: fashion, mobilă sau auto.
Gemini CAD Systems a fost înființată în 2004 de antreprenorii ieșeni Traian Luca și Mihai Mitrică. Compania are în prezent 121 de angajați și o solidă experiență în dezvoltarea de produse proprii care includ expertiză în algoritmică, programare C++, mecatronică și echipamente industriale.
Compania are peste 16.000 de clienți în 38 de țări și a înregistrat la sfârșitul anului 2016 o cifră de afaceri de 4,3 mil. euro.

Distribuie și tu:

START Nominalizări PIN AWARDS 2024!

Industria regională de TECH se pregătește să celebreze o nouă serie de recunoașteri prin Gala PIN AWARDS 2024, care va avea loc joi, 23 mai

RECOMANDATE

Articole similare

Laser Valley Innovation Bootcamp

Laser Valley Innovation Bootcamp revine pe 14 iunie. Peste 100 de participanți, așteptați la evenimentul dedicat cercetării, inovării și formării de business-uri în tehnologie

aser Valley Innovation Bootcamp revine în orașul Măgurele pentru al doilea an consecutiv. Evenimentul dedicat cercetării, inovării și formării de business-uri în tehnologie aduce împreună cercetători, antreprenori și studenți pasionați de inovație și tehnologie. Peste 100 de participanți sunt așteptați în cadrul Laser Valley Innovation Bootcamp. Evenimentul se va desfășura între 14 – 16 iunie la Conacul Oteteleșanu și Biblioteca Națională de Fizică din Măgurele (Ilfov).