Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/r104445pinm/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39
Gemini CAD Systems lansează un proiect de coagulare a comunității companiilor care dezvoltă tehnologie în Iași - PIN Magazine

Publicația industriei TECH regionale

Gemini CAD Systems lansează un proiect de coagulare a comunității companiilor care dezvoltă tehnologie în Iași

Una dintre cele mai reprezentative companii ieșene din domeniul dezvoltării de tehnologie, Gemini CAD Systems, va anunța, la sfârșitul acestei săptămâni, o strategie de amplificare a legăturilor dintre companiile locale din acest domeniu.
Planul presupune constituirea unui hub de creștere și interacțiune atât pentru companiile consacrate, cât și pentru start-up-urile de tehnologie.
Strategia va fi susținută de construirea unui nou Centru Tehnologic al Gemini CAD Systems. Acesta va cumula, pe lângă unul dintre cele mai mari spații de birouri de tip open space din Iași, o sală de conferințe multifuncțională, precum și o zonă de producție și inovație pentru echipamente industriale.
Acest proiect va fi anunțat cu ocazia celei de-a doua ediții a Gemini Summer Log Out 2017, eveniment care va reuni importanți lideri de opinie ai mediului antreprenorial, academic, bancar, ai autorităților locale și regionale, alături de echipa Gemini CAD Systems.
Despre Gemini CAD Systems
Gemini CAD Systems este unul dintre liderii globali în cercetarea, dezvoltarea și implementarea de software, hardware și workflow-uri pentru companii care lucrează cu materiale flexibile, din industriile: fashion, mobilă sau auto.
Gemini CAD Systems a fost înființată în 2004 de antreprenorii ieșeni Traian Luca și Mihai Mitrică. Compania are în prezent 121 de angajați și o solidă experiență în dezvoltarea de produse proprii care includ expertiză în algoritmică, programare C++, mecatronică și echipamente industriale.
Compania are peste 16.000 de clienți în 38 de țări și a înregistrat la sfârșitul anului 2016 o cifră de afaceri de 4,3 mil. euro.

Distribuie și tu:

Piața muncii dă semne optimiste în 2024: angajările continuă

Noul an aduce vești bune pentru cei aflați în căutarea unui loc de muncă. Angajatorii au început deja procesul de recrutare și urmăresc să găsească, într-un timp cât mai scurt, candidați potriviți. Ca de fiecare dată, Târgul de Cariere susține piața muncii și aduce împreună, și în această primăvară, candidații și angajatorii.

CEE Startup Landscape: Why Moldova Should Be on Your Watch List

Quietly emerging as a hub for startups and investors, Moldova, a small Eastern European nation, with a population of 2.45 million and a GDP of $45.02 billion, is increasingly gaining traction in the tech startup ecosystem. Having gained independence from the Soviet Union in 1991, Moldova embarked on a mission to rebuild and prosper.

RECOMANDATE

Articole similare