Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/r104445pinm/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36
Gemini CAD Systems lansează un proiect de coagulare a comunității companiilor care dezvoltă tehnologie în Iași - PIN Magazine

Publicația industriei regionale de IT & outsourcing

Gemini CAD Systems lansează un proiect de coagulare a comunității companiilor care dezvoltă tehnologie în Iași

Una dintre cele mai reprezentative companii ieșene din domeniul dezvoltării de tehnologie, Gemini CAD Systems, va anunța, la sfârșitul acestei săptămâni, o strategie de amplificare a legăturilor dintre companiile locale din acest domeniu.
Planul presupune constituirea unui hub de creștere și interacțiune atât pentru companiile consacrate, cât și pentru start-up-urile de tehnologie.
Strategia va fi susținută de construirea unui nou Centru Tehnologic al Gemini CAD Systems. Acesta va cumula, pe lângă unul dintre cele mai mari spații de birouri de tip open space din Iași, o sală de conferințe multifuncțională, precum și o zonă de producție și inovație pentru echipamente industriale.
Acest proiect va fi anunțat cu ocazia celei de-a doua ediții a Gemini Summer Log Out 2017, eveniment care va reuni importanți lideri de opinie ai mediului antreprenorial, academic, bancar, ai autorităților locale și regionale, alături de echipa Gemini CAD Systems.
Despre Gemini CAD Systems
Gemini CAD Systems este unul dintre liderii globali în cercetarea, dezvoltarea și implementarea de software, hardware și workflow-uri pentru companii care lucrează cu materiale flexibile, din industriile: fashion, mobilă sau auto.
Gemini CAD Systems a fost înființată în 2004 de antreprenorii ieșeni Traian Luca și Mihai Mitrică. Compania are în prezent 121 de angajați și o solidă experiență în dezvoltarea de produse proprii care includ expertiză în algoritmică, programare C++, mecatronică și echipamente industriale.
Compania are peste 16.000 de clienți în 38 de țări și a înregistrat la sfârșitul anului 2016 o cifră de afaceri de 4,3 mil. euro.

Distribuie și tu:

Norii negri și zorii trandafirii

Citește articolul scris de Varujan Pambuccian pentru PIN magazine despre Impactul Inteligenței Artificiale asupra programatorilor și a societății digitale.

RECOMANDATE

Articole similare

Ghid-practic-de-adecvare-la-o-lume-nebună-pinmagazine

Ghid practic de adecvare la o lume nebună

Nu ești destul de bun. Nici n-ai să fii vreodată. Mereu e cineva într-o poziție superioară, plătit mai bine, cu skill-uri la care doar visezi. Tu de ce nu ești ca ei? Gândul te macină. A apărut deja o nouă tehnologie, alte tool-uri. Nu le știi? Poate deja ai devenit nerelevant. Managerii, colegii văd și te evaluează. Mereu e cineva care face asta. Și cel mai dur evaluator ești chiar tu. Poate nu ții pasul, poate te faci de râs. Oare nu cumva și ce ai obținut până acum e fără merite? Senzația imposturii e o piatră grea.

Invest-in-Moonicorns-pinmagazine

Growceanu organizează “Invest in Moonicorns”, pentru investitorii business angel în Europa Centrală și de Est

Platforma de business angels Growceanu organizează în 27-28 octombrie „Invest in Moonicorns – The Art of Angel Investment”, un eveniment care vizează să devină cel mai important loc de întâlnire pentru investitorii business angel în Europa Centrală și de Est. Evenimentul va avea loc la Timișoara, la centrul Faber și se adresează investitorilor de tip business angel, precum și persoanelor cu venituri foarte mari sau avere de peste un milion de dolari.