Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/r104445pinm/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36
Full House Event organizează Stand-up & Help pe 15 mai - PIN Magazine

Publicația industriei regionale de IT & outsourcing

Full House Event organizează Stand-up & Help pe 15 mai

Miercuri, 15 mai la “Teatrul Luceafărul” din Iași se organizează un spectacol caritabil pentru copiii speciali de la Colegiul Tehnic „Ion Holban”, prin intermediul căruia se vor strânge banii atât de necesari dotării unei săli de curs cu echipamentele specifice problemelor de sănătate ale copiilor.

Echipa “Full House Event” are ca obiectiv organizarea unui spectacol de stand-up comedy complex. Invitații sunt stand-up-eri în vogă în acest moment în România care vor aduce buna dispoziție și râsul pe chipurile participanților la spectacol și vor susține această cauză caritabilă.

Organizatorii sunt un grup de 10 masteranzi ambițioși cu planuri mărețe: „la prima vedere ai crede că “Full House” face referire la mâna aceea norocoasă ce îți garantează câștigul în joc.Totuși, ceea ce ne jucăm noi e mai complex de atât. Suntem o echipă bine sudată cu planuri mărețe, dar și cu mult curaj să înfruntăm orice obstacol. Ne dorim succes și nu ne vom opri până nu îl vom obține.”

Copiii cu dizabilităţi motorii, neuromotorii şi de învăţare de la Colegiul Tehnic „Ion Holban” au nevoie de sprijin material pentru a putea avea acces la educație așa cum merită.

Tulburările de comportament îî fac diferiți de ceilalți copii, de aceea au nevoie de un loc în care învățarea continuă să fie benefică pentru o dezvoltare armonioasă.

Distribuie și tu:

Norii negri și zorii trandafirii

Citește articolul scris de Varujan Pambuccian pentru PIN magazine despre Impactul Inteligenței Artificiale asupra programatorilor și a societății digitale.

RECOMANDATE

Articole similare

Ghid-practic-de-adecvare-la-o-lume-nebună-pinmagazine

Ghid practic de adecvare la o lume nebună

Nu ești destul de bun. Nici n-ai să fii vreodată. Mereu e cineva într-o poziție superioară, plătit mai bine, cu skill-uri la care doar visezi. Tu de ce nu ești ca ei? Gândul te macină. A apărut deja o nouă tehnologie, alte tool-uri. Nu le știi? Poate deja ai devenit nerelevant. Managerii, colegii văd și te evaluează. Mereu e cineva care face asta. Și cel mai dur evaluator ești chiar tu. Poate nu ții pasul, poate te faci de râs. Oare nu cumva și ce ai obținut până acum e fără merite? Senzația imposturii e o piatră grea.

Invest-in-Moonicorns-pinmagazine

Growceanu organizează “Invest in Moonicorns”, pentru investitorii business angel în Europa Centrală și de Est

Platforma de business angels Growceanu organizează în 27-28 octombrie „Invest in Moonicorns – The Art of Angel Investment”, un eveniment care vizează să devină cel mai important loc de întâlnire pentru investitorii business angel în Europa Centrală și de Est. Evenimentul va avea loc la Timișoara, la centrul Faber și se adresează investitorilor de tip business angel, precum și persoanelor cu venituri foarte mari sau avere de peste un milion de dolari.