Publicația industriei TECH regionale

Full House Event organizează Stand-up & Help pe 15 mai

Miercuri, 15 mai la “Teatrul Luceafărul” din Iași se organizează un spectacol caritabil pentru copiii speciali de la Colegiul Tehnic „Ion Holban”, prin intermediul căruia se vor strânge banii atât de necesari dotării unei săli de curs cu echipamentele specifice problemelor de sănătate ale copiilor.

Echipa “Full House Event” are ca obiectiv organizarea unui spectacol de stand-up comedy complex. Invitații sunt stand-up-eri în vogă în acest moment în România care vor aduce buna dispoziție și râsul pe chipurile participanților la spectacol și vor susține această cauză caritabilă.

Organizatorii sunt un grup de 10 masteranzi ambițioși cu planuri mărețe: „la prima vedere ai crede că “Full House” face referire la mâna aceea norocoasă ce îți garantează câștigul în joc.Totuși, ceea ce ne jucăm noi e mai complex de atât. Suntem o echipă bine sudată cu planuri mărețe, dar și cu mult curaj să înfruntăm orice obstacol. Ne dorim succes și nu ne vom opri până nu îl vom obține.”

Copiii cu dizabilităţi motorii, neuromotorii şi de învăţare de la Colegiul Tehnic „Ion Holban” au nevoie de sprijin material pentru a putea avea acces la educație așa cum merită.

Tulburările de comportament îî fac diferiți de ceilalți copii, de aceea au nevoie de un loc în care învățarea continuă să fie benefică pentru o dezvoltare armonioasă.

Distribuie și tu:

START Nominalizări PIN AWARDS 2024!

Industria regională de TECH se pregătește să celebreze o nouă serie de recunoașteri prin Gala PIN AWARDS 2024, care va avea loc joi, 23 mai

RECOMANDATE

Articole similare

Laser Valley Innovation Bootcamp 2024

Echipa care va inova chirurgia câștigă Laser Valley Innovation Bootcamp 2024

A doua ediție a Laser Valley Innovation Bootcamp a avut loc între 14-16 iunie în orașul Măgurele, la Conacul Oteteleșanu. A reunit peste 100 de participanți dornici să inoveze și să creeze afaceri și proiecte revoluționare în sectorul tehnologiei. Scopul principal al Laser Valley Innovation Bootcamp este de a facilita colaborarea între cercetătorii din Institutele Naționale de Cercetare – Dezvoltare, antreprenori și studenți, pentru a genera noi proiecte cu potențial inovator sau pentru a avansa inițiative existente.

Laser Valley Innovation Bootcamp

Laser Valley Innovation Bootcamp revine pe 14 iunie. Peste 100 de participanți, așteptați la evenimentul dedicat cercetării, inovării și formării de business-uri în tehnologie

aser Valley Innovation Bootcamp revine în orașul Măgurele pentru al doilea an consecutiv. Evenimentul dedicat cercetării, inovării și formării de business-uri în tehnologie aduce împreună cercetători, antreprenori și studenți pasionați de inovație și tehnologie. Peste 100 de participanți sunt așteptați în cadrul Laser Valley Innovation Bootcamp. Evenimentul se va desfășura între 14 – 16 iunie la Conacul Oteteleșanu și Biblioteca Națională de Fizică din Măgurele (Ilfov).