F

Full House Event organizează Stand-up & Help pe 15 mai

Miercuri, 15 mai la “Teatrul Luceafărul” din Iași se organizează un spectacol caritabil pentru copiii speciali de la Colegiul Tehnic „Ion Holban”, prin intermediul căruia se vor strânge banii atât de necesari dotării unei săli de curs cu echipamentele specifice problemelor de sănătate ale copiilor.

Echipa “Full House Event” are ca obiectiv organizarea unui spectacol de stand-up comedy complex. Invitații sunt stand-up-eri în vogă în acest moment în România care vor aduce buna dispoziție și râsul pe chipurile participanților la spectacol și vor susține această cauză caritabilă.

Organizatorii sunt un grup de 10 masteranzi ambițioși cu planuri mărețe: „la prima vedere ai crede că “Full House” face referire la mâna aceea norocoasă ce îți garantează câștigul în joc.Totuși, ceea ce ne jucăm noi e mai complex de atât. Suntem o echipă bine sudată cu planuri mărețe, dar și cu mult curaj să înfruntăm orice obstacol. Ne dorim succes și nu ne vom opri până nu îl vom obține.”

Copiii cu dizabilităţi motorii, neuromotorii şi de învăţare de la Colegiul Tehnic „Ion Holban” au nevoie de sprijin material pentru a putea avea acces la educație așa cum merită.

Tulburările de comportament îî fac diferiți de ceilalți copii, de aceea au nevoie de un loc în care învățarea continuă să fie benefică pentru o dezvoltare armonioasă.

CategoriesFără categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.