Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/r104445pinm/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39
Full House Event organizează Stand-up & Help pe 15 mai - PIN Magazine

Publicația industriei TECH regionale

Full House Event organizează Stand-up & Help pe 15 mai

Miercuri, 15 mai la “Teatrul Luceafărul” din Iași se organizează un spectacol caritabil pentru copiii speciali de la Colegiul Tehnic „Ion Holban”, prin intermediul căruia se vor strânge banii atât de necesari dotării unei săli de curs cu echipamentele specifice problemelor de sănătate ale copiilor.

Echipa “Full House Event” are ca obiectiv organizarea unui spectacol de stand-up comedy complex. Invitații sunt stand-up-eri în vogă în acest moment în România care vor aduce buna dispoziție și râsul pe chipurile participanților la spectacol și vor susține această cauză caritabilă.

Organizatorii sunt un grup de 10 masteranzi ambițioși cu planuri mărețe: „la prima vedere ai crede că “Full House” face referire la mâna aceea norocoasă ce îți garantează câștigul în joc.Totuși, ceea ce ne jucăm noi e mai complex de atât. Suntem o echipă bine sudată cu planuri mărețe, dar și cu mult curaj să înfruntăm orice obstacol. Ne dorim succes și nu ne vom opri până nu îl vom obține.”

Copiii cu dizabilităţi motorii, neuromotorii şi de învăţare de la Colegiul Tehnic „Ion Holban” au nevoie de sprijin material pentru a putea avea acces la educație așa cum merită.

Tulburările de comportament îî fac diferiți de ceilalți copii, de aceea au nevoie de un loc în care învățarea continuă să fie benefică pentru o dezvoltare armonioasă.

Distribuie și tu:

Piața muncii dă semne optimiste în 2024: angajările continuă

Noul an aduce vești bune pentru cei aflați în căutarea unui loc de muncă. Angajatorii au început deja procesul de recrutare și urmăresc să găsească, într-un timp cât mai scurt, candidați potriviți. Ca de fiecare dată, Târgul de Cariere susține piața muncii și aduce împreună, și în această primăvară, candidații și angajatorii.

CEE Startup Landscape: Why Moldova Should Be on Your Watch List

Quietly emerging as a hub for startups and investors, Moldova, a small Eastern European nation, with a population of 2.45 million and a GDP of $45.02 billion, is increasingly gaining traction in the tech startup ecosystem. Having gained independence from the Soviet Union in 1991, Moldova embarked on a mission to rebuild and prosper.

RECOMANDATE

Articole similare