Publicația industriei TECH regionale

Finlanda, liderul mondial în educație, certifică platforma educațională românească Adservio

Adservio, pinmagazine

Adservio a primit un scor remarcabil pentru abordarea pedagogică, cu o evaluare de 91% din partea EAF, și un scor de 4,19 din maximum 5, în privința angajamentului în învățare a copiilor. Aceste scoruri mari atestă excelența platformei și eficacitatea sa în îmbunătățirea experiențelor de învățare. Totodată, experții EAF au apreciat funcționalitățile excelente ale modulului Financiar, care ajută școlile și grădinițele private să-și gestioneze facturile și plățile prin intermediul platformei și să aibă o privire de ansamblu asupra tuturor acestor operațiuni.

Platforma Adservio a mai fost apreciată pentru ușurința în utilizare, designul intuitiv și caracteristicile care îmbunătățesc experiența utilizatorului. Evaluarea a evidențiat eficiența comunicării progresului în învățare și capacitatea platformei de a menține angajamentul utilizatorilor pe parcursul călătoriei educaționale. 

Caracteristici precum calendarul integrat cu orarul școlii și comunitatea deschisă spre învățare au fost remarcate pentru claritate și ușurința de utilizare, favorizând schimbul de informații și colaborarea între utilizatori. De asemenea, instrumentele multiple de comunicare din platformă, precum chat sau grupuri, au fost special apreciate pentru sporirea implicării părinților în activitatea educațională a copiilor

Certificarea EAF confirmă beneficiile digitalizării pentru utilizatorii Adservio

Obținerea certificării EAF validează avantajele aduse de digitalizare prin utilizarea platformei Adservio. Aceasta marchează un pas important către inovație în educație și transformare digitală pentru instituțiile care o adoptă. Tehnologia optimizează procedurile administrative, furnizează actualizări instantanee privind evoluția academică și creează un cadru de învățare mai captivant și eficient.

Adservio unește toți actorii din domeniul educației, de la conducerea școlilor și secretariat la cadre didactice, părinți și elevi. Funcționalitățile apreciate includ sisteme de raportare și analiză, notarea și punerea absențelor în grup, chat, grupuri, precum și distribuirea și evaluarea digitală a temelor.

Directorii de școli se bucură de simplificarea raportării și diminuarea birocrației, având o vedere clară asupra tuturor activităților din cadrul instituției, ceea ce duce la o reducere a stresului și la simplificarea proceselor. Cadrele didactice au posibilitatea de a nota rapid, de a monitoriza prezența, de a organiza lecții interactive și de a comunica eficient cu comunitatea educațională. Elevii și părinții primesc acces imediat la note și resurse didactice, îmbunătățind comunicarea cu profesorii și participarea activă în procesul de educație.

Distribuie și tu:

START Nominalizări PIN AWARDS 2024!

Industria regională de TECH se pregătește să celebreze o nouă serie de recunoașteri prin Gala PIN AWARDS 2024, care va avea loc joi, 23 mai

RECOMANDATE

Articole similare

George_SmartEU

BCR extinde serviciile pentru antreprenori din George și lansează George SmartEU, o funcționalitate care facilitează accesul la informații despre programele de finanțare din fonduri europene sau naționale

București, 18 aprilie 2024. Banca Comercială Română anunță o nouă extindere a ecosistemului digital George prin lansarea George SmartEU, funcționalitate care facilitează accesul antreprenorilor la informații complete despre programele de finanțare din fonduri europene sau naționale.

FORVIA - Hella - TUIASI

FORVIA HELLA România modernizează un laborator de studiu pentru studenți în Iași 

Furnizorul automotive internațional FORVIA HELLA continuă să sprijine educația în universitățile partenere din România, în orașele în care își desfășoară activitatea. La mai bine de un an de la inaugurarea centrului tehnic de la Iași, compania a finalizat un laborator, spațiu de studiu pentru studenții Facultății de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației din cadrul Universității Tehnice ”Gheorghe Asachi” Iași.

PIN magazine - IT și Pisica lui Schrodinger

Industria IT și pisica lui Schrödinger

În 2024, dacă întrebi 100 de manageri IT cum va arăta piața și tendințele din industrie, vei primi tot atâtea răspunsuri paradoxale precum „pisica lui Schrödinger” – unii vor spune că piața dă semne de revenire, alții vor spune că se fac încă disponibilizări și că există presiuni din partea clienților privitoare la proiectele în derulare. Cu alte cuvinte, din perspectiva unora, în 2024 industria IT își va reveni, ne vom întoarce la birou (mai mult sau mai puțin forțați) încurajați de faptul că se reiau angajările și se deschid proiecte noi.