Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/r104445pinm/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36
FII Practic! Traininguri IT pentru studenți şi elevi - PIN Magazine

Publicația industriei regionale de IT & outsourcing

FII Practic! Traininguri IT pentru studenți şi elevi

Facultatea de Informatică Iași, împreună cu Asociația Studenților Informaticieni Ieșeni vă invită la cea de-a șasea ediție a proiectului FII Practic!
FII Practic revine în 2017 cu forţe proaspete şi noi idei! Proiectul urmăreşte oferirea unor training-uri calitative, moderne şi practice studenţilor şi liceenilor în arii relevante din domeniul IT şi project & business management.
Cea de-a șasea ediție va cuprinde următoarele 11 arii:

 • Front-End Development
 • Back-End Development
 • Administrare Baze de date
 • Cloud Computing
 • Quality Assurance
 • Graphic Design
 • 3D Animations
 • Android Development
 • Agile
 • Project Management
 • Business Analysis

În continuare, ne axăm pe dezvoltarea studenților și a elevilor, astfel încurajăm acumularea de cunoştinţe şi aplicarea lor în proiectele de la finalul training-urilor. Acestea vor fi susţinute, ca de fiecare dată, de oameni cu experienţă, din mediul academic şi corporatist.
Proiectul FII Practic este o ocazie perfectă de a învaţa într-un mediu prietenos, deoarece nu facilitează doar dezvoltarea profesională a tinerilor pasionaţi de IT, ci şi dezvoltarea personală a lor.
Există numeroase avantaje de care participanţii pot beneficia în cadrul acestor sesiuni:

 • stabilirea unui contact cu companii şi traineri,
 • cunoaşterea paşilor pentru clădirea unei cariere de succes,
 • aprofundarea sau învăţarea unor noţiuni esenţiale pentru viitor.

Cele 6 săptămâni de traininguri de la Iaşi se vor desfășura în weekend-urile din perioada 4 martie 2017 – 9 aprilie 2017 în incinta Facultăţii de Informatică (Corpul C al Universitaţii „Alexandru Ioan Cuza”), la sfârșitul cărora participanții vor realiza un proiect, pentru evaluarea cunoștințelor acumulate.
Toți cursanții vor primi diplome semnate de către domnul Decan al Facultăţii de Informatică Iaşi, preşedintele ASII, coordonatorul proiectului FII Practic şi de responsabilii de arie, în cadrul festivității de premiere din data de 6 mai 2017.
Celor mai buni trei participanți din cadrul fiecărei arii li se vor înmâna premii şi o diplomă în care se menționează locul obținut.

Distribuie și tu:

Norii negri și zorii trandafirii

Citește articolul scris de Varujan Pambuccian pentru PIN magazine despre Impactul Inteligenței Artificiale asupra programatorilor și a societății digitale.

RECOMANDATE

Articole similare

Ghid-practic-de-adecvare-la-o-lume-nebună-pinmagazine

Ghid practic de adecvare la o lume nebună

Nu ești destul de bun. Nici n-ai să fii vreodată. Mereu e cineva într-o poziție superioară, plătit mai bine, cu skill-uri la care doar visezi. Tu de ce nu ești ca ei? Gândul te macină. A apărut deja o nouă tehnologie, alte tool-uri. Nu le știi? Poate deja ai devenit nerelevant. Managerii, colegii văd și te evaluează. Mereu e cineva care face asta. Și cel mai dur evaluator ești chiar tu. Poate nu ții pasul, poate te faci de râs. Oare nu cumva și ce ai obținut până acum e fără merite? Senzația imposturii e o piatră grea.

Invest-in-Moonicorns-pinmagazine

Growceanu organizează “Invest in Moonicorns”, pentru investitorii business angel în Europa Centrală și de Est

Platforma de business angels Growceanu organizează în 27-28 octombrie „Invest in Moonicorns – The Art of Angel Investment”, un eveniment care vizează să devină cel mai important loc de întâlnire pentru investitorii business angel în Europa Centrală și de Est. Evenimentul va avea loc la Timișoara, la centrul Faber și se adresează investitorilor de tip business angel, precum și persoanelor cu venituri foarte mari sau avere de peste un milion de dolari.

DRUID, pinmagazine

DRUID atrage 30 de milioane de dolari ca parte a rundei de finanțare Seria B pentru a îmbunătăți productivitatea organizațiilor prin aplicații conversaționale și inteligență artificială generativă

 DRUID, lider global în tehnologie de inteligență artificială conversațională, a anunțat astăzi atragerea rundei de finanțare Seria B de 30 de milioane de dolari condusă de TQ Ventures, cu participarea a noi investitori Smedvig Capital, Endeavour și Verve Ventures și a investitorilor existenți GapMinder, Hoxton Ventures și Karma Ventures.