Publicația industriei regionale de IT & outsourcing

Festivalul Sporturilor Iași, 15 – 17 iulie

Prima ediție a Festivalului Sporturilor va avea loc între  15  și 17 iulie. Festivalul este un eveniment sportiv anual, care cuprinde probe dedicate tuturor pasionaților de sport, indiferent de vârstă. Alergare pe potecă și pe șosea, ciclism montan, probă cu obstacole, orientare sportivă, cursa copiilor și cursa persoanelor cu dizabilități sunt probele la care sunt așteptați un număr cât mai mare de participanți. 

Festivalul Sporturilor este un eveniment care se adresează atât persoanelor care au mai practicat aceste sporturi, cât și celor care își doresc să încerce pentru prima dată noi discipline, într-un mediu competițional organizat, susținând astfel performanța și dezvoltarea sportului de masă.

Pe lângă  cele 7 probe sportive, vor avea loc și activități cu caracter educațional și informativ: proiecții de filme tematice, expoziții și workshopuri sportive susținute de profesioniști cu experiență – cu scopul de a populariza și promova mișcarea ca parte integrantă a unei vieți de calitate.

În cadrul acestui eveniment ne dorim să promovăm un stil de viață sănătos bazat pe mișcare și activități sportive de calitate, cu impact pozitiv asupra mediului. 

De asemenea ne dorim ca prin intermediul sportului să contribuim la dezvoltarea unei vieți sociale de calitate, la construirea unui spirit comunitar și competitiv în același timp, și să subliniem potențialul de a te educa, a munci și a locui într-un oraș superb cum este Iașiul.  Activitățile vor avea astfel loc în zone emblematice ale Iașiului: Grădina Botanică, Esplanada Elisabeta, Parcul Copou, Parcul Culturii, cartierul Greenfield.

Festivalul Sporturilor Iași este un proiect ce s-a conturat ca parteneriat între două echipe pline de entuziasm: Tabere și Circuite de Alergare, Schi și MTB – Silviu Bălan, o echipă de profesioniști ai sportului cu experiență în organizarea de evenimente dedicate mișcării de peste 13 ani și echipa IMPACT Developer & Contractor, unul din cei mai importanți dezvoltatori imobiliari din țară.

Înscrierile se pot deja face pe pagina https://festivalulsporturilor.ro/

Distribuie și tu:

Angajații din IT au ajuns la 16% din totalul angajaților din zona Iașului

Angajații din domeniile IT au ajuns la 24.000 de persoane, numărul total de angajați din zona urbană a Iașului plus periferiile atinge aproximativ 150.000 de persoane
mai bine de 20% dintre cei 24 de mii de salariați lucrează în primele două companii din ierarhia angajatorilor locali: Amazon și Continental.

Norii negri și zorii trandafirii

Citește articolul scris de Varujan Pambuccian pentru PIN magazine despre Impactul Inteligenței Artificiale asupra programatorilor și a societății digitale.

RECOMANDATE

Articole similare