Publicația industriei TECH regionale

Festivalul Sporturilor Iași, 15 – 17 iulie

Prima ediție a Festivalului Sporturilor va avea loc între  15  și 17 iulie. Festivalul este un eveniment sportiv anual, care cuprinde probe dedicate tuturor pasionaților de sport, indiferent de vârstă. Alergare pe potecă și pe șosea, ciclism montan, probă cu obstacole, orientare sportivă, cursa copiilor și cursa persoanelor cu dizabilități sunt probele la care sunt așteptați un număr cât mai mare de participanți. 

Festivalul Sporturilor este un eveniment care se adresează atât persoanelor care au mai practicat aceste sporturi, cât și celor care își doresc să încerce pentru prima dată noi discipline, într-un mediu competițional organizat, susținând astfel performanța și dezvoltarea sportului de masă.

Pe lângă  cele 7 probe sportive, vor avea loc și activități cu caracter educațional și informativ: proiecții de filme tematice, expoziții și workshopuri sportive susținute de profesioniști cu experiență – cu scopul de a populariza și promova mișcarea ca parte integrantă a unei vieți de calitate.

În cadrul acestui eveniment ne dorim să promovăm un stil de viață sănătos bazat pe mișcare și activități sportive de calitate, cu impact pozitiv asupra mediului. 

De asemenea ne dorim ca prin intermediul sportului să contribuim la dezvoltarea unei vieți sociale de calitate, la construirea unui spirit comunitar și competitiv în același timp, și să subliniem potențialul de a te educa, a munci și a locui într-un oraș superb cum este Iașiul.  Activitățile vor avea astfel loc în zone emblematice ale Iașiului: Grădina Botanică, Esplanada Elisabeta, Parcul Copou, Parcul Culturii, cartierul Greenfield.

Festivalul Sporturilor Iași este un proiect ce s-a conturat ca parteneriat între două echipe pline de entuziasm: Tabere și Circuite de Alergare, Schi și MTB – Silviu Bălan, o echipă de profesioniști ai sportului cu experiență în organizarea de evenimente dedicate mișcării de peste 13 ani și echipa IMPACT Developer & Contractor, unul din cei mai importanți dezvoltatori imobiliari din țară.

Înscrierile se pot deja face pe pagina https://festivalulsporturilor.ro/

Distribuie și tu:

START Nominalizări PIN AWARDS 2024!

Industria regională de TECH se pregătește să celebreze o nouă serie de recunoașteri prin Gala PIN AWARDS 2024, care va avea loc joi, 23 mai

RECOMANDATE

Articole similare

Peste 50 de nominalizări la PIN AWARDS 2024!

Multe companii au nominalizat în echipă. În total, au fost 98 de nominalizări, iar pe lista finală au ajuns 40 de companii, persoane și inițiative înscrise care vor fi publicate pe site-ul galei PIN awards: www.pinawards.ro