Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/r104445pinm/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39
Fab Lab Iasi, gazda evenimentului Start-up in Austria - 18 octombrie 2017 - PIN Magazine

Publicația industriei TECH regionale

Fab Lab Iasi, gazda evenimentului Start-up in Austria – 18 octombrie 2017

In data de 18 octombrie 2017, Fab Lab Iasi gazduieste evenimentul Start-up in Austria, organizat de Sectia Comerciala a Ambasada Austriei.
Acest eveniment va aduce investitori, acceleratori și două agenții de business austriece la Iași. Startup-urile interesate primesc informații despre Viena, ca locație de business si startup-uri , despre accesul la capital și ce grupuri de clienți pot fi accesate din Austria.
Austria s-a transformat intr-unul din acele startup hub-uri ale europei – în special fondatori din domeniul IT, media, științele vieții și industria creativă – se focusează pe Austria si Viena, pentru ași începe activitatea.
Participati la acest eveniment gratuit pentru a avea acces la cele mai bune informatii si un networking garantat. Va asteptam inscrierile voastre la bukarest@advantageaustria.org

Distribuie și tu:

Piața muncii dă semne optimiste în 2024: angajările continuă

Noul an aduce vești bune pentru cei aflați în căutarea unui loc de muncă. Angajatorii au început deja procesul de recrutare și urmăresc să găsească, într-un timp cât mai scurt, candidați potriviți. Ca de fiecare dată, Târgul de Cariere susține piața muncii și aduce împreună, și în această primăvară, candidații și angajatorii.

CEE Startup Landscape: Why Moldova Should Be on Your Watch List

Quietly emerging as a hub for startups and investors, Moldova, a small Eastern European nation, with a population of 2.45 million and a GDP of $45.02 billion, is increasingly gaining traction in the tech startup ecosystem. Having gained independence from the Soviet Union in 1991, Moldova embarked on a mission to rebuild and prosper.

RECOMANDATE

Articole similare