Publicația industriei TECH regionale

Fab Lab deschide în parteneriat cu Adservio un nou spațiu de coworking în Iași cu tematică educativă

#coworking  #edtech  #iași  #fablab  #communitybuilder  #adservio  #bcr  #tuiasi  #orange

Asociația Fab Lab Iași inaugurează în februarie un nou hub deschis comunității, cu tematică educativă, în parteneriat cu Adservio. Spațiul va putea găzdui până la 40 de rezidenți, are o suprafață de 300 metri pătrați și este amplasat în zona centrală, pe str. Morilor nr.56, în apropiere de Podul de Piatră.

Tendința de a lucra din spațiile de #coworking a studenților, angajaților și antreprenorilor din IT, dar și a freelancerilor este în creștere. După perioada pandemică, majoritatea rezidenților au declarat că au nevoie de schimbul de energie și idei, de pretexte noi de socializare. Multe inițiative din comunitate s-au dezvoltat în pauzele de masă ori la discuțiile de la evenimentele organizate în sălile de conferințe. În plus, diversitatea domeniilor din care activează rezidenții Fab Lab a depășit de mult zona de IT & tech.

„Va fi un an plin de evenimente și provocări și suntem deschiși să ne adaptăm resursele la necesitățile curente. Ne bucurăm de noul parteneriat cu Adservio, dar și de consolidarea parteneriatului cu BCR și Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iaşi pentru primele două spații Fab Lab (active din 2017 și respectiv 2020) și de extinderea parteneriatului de conectivitate cu Orange în toate cele trei locații din Iași, alături de care vom continua să susținem inițiativele inovatoare, start-up-urile și proiectele de impact în comunitate”, declară Dan Zaharia, fondatorul Fab Lab Iași.

„Suntem bucuroși să sprijinim în mod direct deschiderea Fab Lab 3, chiar în aceeași clădire cu Adservio. Pentru noi, acest eveniment este o oportunitate de a contribui la dezvoltarea comunității #Edtech din Iași. Extinderea rețelei de coworking #FabLabIasi generează un ecosistem extrem de util pentru transferul de cunoaștere și competențe”, a declarat Mihai Mocanu, Manager de Marketing la Adservio.

„Sărbătorim 6 ani de extindere a inițiativei Fab Lab Iași cu această nouă locație, cu un plus de vigoare pentru comunitate. Spațiul este dedicat persoanelor care își doresc să lucreze remote sau să își găsească inspirația alături de alți membrii activi din comunitate. Echipa noastră e deja familiarizată cu creșterea numărului de rezidenți care își dezvoltă activitatea profesională în spațiile noastre. La Fab Lab 3 am creat un ambient relaxant, optimist. Designul unui hambar modern, wifi gratuit, acces rapid la transport în comun și la zona centrală oferă senzația de confort pentru cei care aleg să lucreze într-un open space.”, a menționat Alexandra Ceornei, Community Manager la Fab Lab Iași.

Mulțumiri tuturor partenerilor noștri pentru încrederea acordată și așteptăm să creăm noi oportunități de creștere a potențialului din zona de tehnologie și startup-uri. 

Vă așteptăm pe str. Morilor nr. 56 la noul nostru sediu Fab Lab!

Lansarea Fab Lab 3 în Iași - pinmagazine

Adservio este o platformă software dezvoltată în Iași, dedicată unei educații mai performante în școli și grădinițe. Cu ajutorul tehnologiei, transformă de 14 ani educația într-o experiență accesibilă și plăcută. Eliminăm birocrația din școli, facilitează managementul ușor al școlilor și comunicarea rapidă între profesori, elevi, părinți și instituții, într-un mediu educațional conectat.

Pentru mai multe informații:

Dan Zaharia, Fondatorul Fab Lab Iași

0722-523102, [email protected]

www.fablabiasi.ro

www.facebook.com/fablabiasi 

https://www.instagram.com/fablabiasi/

Distribuie și tu:

START Nominalizări PIN AWARDS 2024!

Industria regională de TECH se pregătește să celebreze o nouă serie de recunoașteri prin Gala PIN AWARDS 2024, care va avea loc joi, 23 mai

RECOMANDATE

Articole similare

Laser Valley Innovation Bootcamp

Laser Valley Innovation Bootcamp revine pe 14 iunie. Peste 100 de participanți, așteptați la evenimentul dedicat cercetării, inovării și formării de business-uri în tehnologie

aser Valley Innovation Bootcamp revine în orașul Măgurele pentru al doilea an consecutiv. Evenimentul dedicat cercetării, inovării și formării de business-uri în tehnologie aduce împreună cercetători, antreprenori și studenți pasionați de inovație și tehnologie. Peste 100 de participanți sunt așteptați în cadrul Laser Valley Innovation Bootcamp. Evenimentul se va desfășura între 14 – 16 iunie la Conacul Oteteleșanu și Biblioteca Națională de Fizică din Măgurele (Ilfov).