Publicația industriei TECH regionale

Expo Real München 2022: AHK România aduce împreună companii și autorități la cel mai mare târg imobiliar european

Expo Real Munchen, pinmagazine

Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană (AHK România) organizează și anul acesta în perioada 4-6 octombrie standul comun al României la Expo Real München, cel mai mare târg din Europa pentru proiecte imobiliare și investiții. Este o ocazie pentru cele opt companii din domeniul imobiliar și șase autorități locale participante să interacționeze direct și eficient cu ceilalți expozanți, să găsească viitori parteneri de afaceri, să afle și să se inspire din tendințele piețelor imobiliare, de investiții și financiare și nu în ultimul rând să-și sporească vizibilitatea. În ultimii cinci ani România a ocupat mereu un loc în topul celor zece expozanți, depășind țări ca Franța, Spania sau Italia. 

Din standul României cu coordonatele A1.241 fac parte următorii reprezentanți ai autorităților locale în căutare de investitori: Primăria municipiului Galați, Maramureș Business Park, Primăria municipiului Reșița, Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru și Consiliul Județean Suceava. 

Co-expozanţii din mediul economic privat, având ca activități de bază dezvoltarea de proiecte comerciale, rezidențiale sau de parcuri industriale, servicii logistice integrate, inclusiv de dezvoltare urbană prin aplicații software, construcții civile și industriale, consultanță, sunt: AFI Europe, Alma Consulting, Bucharest Real Estate Club, DeRom Total, REC Partners, Olympian Park SPEEDWELL și WDP România.

Alături, Primăria municipiului Brașov și Agenția Metropolitană Brașov împreună cu partenerii, investitori importanți din regiune, Urban Invest, Cartier Coresi, Maurer Imobiliare, AFI Brașov, Elmas, ARO Palace au propriul stand, Invest in Brașov, cu coordonatele A1.245.

„AHK Romania organizează standul comun al României din 2012. Am început modest, cu trei-patru expozanți, dar cu mult entuziasm și cu visul de a pune România pe harta imobiliară a lumii. A fost o cale lungă, cu mari eforturi și o mulțime de provocări, dar am reușit să le depășim în ultimul moment și să fim prezenți. De atunci, expozanții României au fost autorități – dar și reprezentanți de top ai sectorului privat, cum ar fi AFI Europe Management, Warehouses de Pauw Romania, Speedwell sau  REC IMMPULS”, spune Sebastian Metz, Director General al AHK România. 

În programul târgului de conferinţe de specialitate, România va fi prezentă cu dezbateri pe temele: „Investiții în orașele din România. Unde lucrăm și cum trăim”, în data de 4 octombrie și „România, hub logistic și industrial emergent al Regiunii, în data de 5 octombrie „, ambele moderate de Gerhard Rodler, redactor-șef la „Immobilien Magazin” & Editor „Building Times,” al editurii Immobilien Magazin GmbH și Ionuț Oprea, editor – „Romania’s Real Estate Guides – Market Pulse Reports”. 

La ediția de anul trecut au fost peste 19.000 de participanți din 52 de țări, cu standuri expuse pe o suprafață de 54.000 metri pătrați. Cu o tradiție de 24 de ani, Târgul Expo Real München a devenit un eveniment consacrat de networking internațional, locul unde se creionează proiecte de anvergură, investiții și finanțări transfrontaliere. Aici se reunesc toate verigile lanţului de valori din domeniu – de la dezvoltatori de proiecte, investitori şi finanțatori, la regiuni economice şi oraşe – transformând expoziţia într-un eveniment unic pe piaţa internaţională.

Pe partea de conferințe, programul este de asemenea, de top: peste 250 de experți vor dezbate cu participanții interesați direcțiile spre care se îndreaptă piața proprietăților, cea de investiții și financiară, în contextul provocărilor actuale legate de protejarea climei, crearea de locuințe accesibile și politica actuală a ratei dobânzii. 

Distribuie și tu:

START Nominalizări PIN AWARDS 2024!

Industria regională de TECH se pregătește să celebreze o nouă serie de recunoașteri prin Gala PIN AWARDS 2024, care va avea loc joi, 23 mai

RECOMANDATE

Articole similare

Laser Valley Innovation Bootcamp

Laser Valley Innovation Bootcamp revine pe 14 iunie. Peste 100 de participanți, așteptați la evenimentul dedicat cercetării, inovării și formării de business-uri în tehnologie

aser Valley Innovation Bootcamp revine în orașul Măgurele pentru al doilea an consecutiv. Evenimentul dedicat cercetării, inovării și formării de business-uri în tehnologie aduce împreună cercetători, antreprenori și studenți pasionați de inovație și tehnologie. Peste 100 de participanți sunt așteptați în cadrul Laser Valley Innovation Bootcamp. Evenimentul se va desfășura între 14 – 16 iunie la Conacul Oteteleșanu și Biblioteca Națională de Fizică din Măgurele (Ilfov).