Publicația industriei TECH regionale

"Eficiență prin automatizare și stocarea energiei", 14 martie 2018

Miercuri, 14 martie, de la ora 9, la sala de conferinţe Colocvium, din cadrul Hotelului Internațional, din Iaşi, energynomics.ro organizează primul eveniment al anului dedicat Eficienţei Energetice: „Eficiență prin automatizare și stocarea energiei”, în cadrul campaniei energynomics.ro “Eficienţă energetică pentru rezultate care contează”.
Evenimentul îşi propune să crească nivelul de conștientizare și de înţelegere asupra a ceea ce este și a modului în care se poate îmbunătăţi eficiența energetică. Pentru aceasta, ne propunem să informăm companiile interesate și consumatorii finali, inclusiv autorităţi publice locale, cu privire la beneficiile reale şi tangibile ale reducerii consumului de energie.
Vom invita peste 100 de experți din sectorul energetic, factori de decizie din autoritățile publice din România și companii – de la start-up-uri și IMM-uri, la cele mai mari întreprinderi, interesate de subiecte precum: legislația și reglementările privind eficiența energetică, finanțarea pentru proiecte de eficiența energetică și sprijin pentru autoritățile publice și IMM-uri.
Participarea este gratuită pe baza confirmării prezenței dumneavoastră la [email protected].
Conferinţa este organizată de energynomics.ro cu sprijinul partenerilor noştri:
ABB România, MET România Energy, Ridgid Emerson, Schneider Electric România, Stratum Enclosures, Tractebel.
Parteneri strategici: AIIR-FV, ROGBC, #better.
Au confirmat participarea peste 40 de persoane, reprezentând organizațiile:
ANRE, ABB România, ALD Automotive România, Apa Brașov, APAN Motors, BIBUS SES, Biroul Diaspora, Brikston Construction Solutions, City ID & 3IDEI, CIVILIS – Grup de companii, Delgaz Grid, Elsaco ESCo, EnergoBit, ENGIE România. Groupe Rossmann, MET România Energy, Miolk, OMV Petrom Gas, Phoenix Contact, Primăria Municipiului Iași, Self Trust, Siemens, Schneider Electric România, Sixt Rent a Car Iași, Universitatea Tehnică „Gh. Asachi” Iași, VSB Energie Verde România, WPD România.
Mai multe informaţii găsiţi în pagina evenimentului: „Eficiență prin automatizare și stocarea energiei”.
Vă rugăm să ne transmiteți răspunsul referitor la interesul dumneavoastră de a participa la telefon 021 230 20 22 sau pe e-mail: [email protected].
Participare
Accesul la conferinţă este deschis tuturor profesioniștilor din industria energetică românească, precum și din sectoarele conexe, pe baza confirmării de participare transmise de energynomics.ro.
În 2017 am organizat patru conferinţe cu scopul de a sublinia necesitatea și beneficiile implementării auditurilor energetice, cu exemple de acțiuni și tehnologii pentru creșterea eficienței energetice.

Distribuie și tu:

START Nominalizări PIN AWARDS 2024!

Industria regională de TECH se pregătește să celebreze o nouă serie de recunoașteri prin Gala PIN AWARDS 2024, care va avea loc joi, 23 mai

RECOMANDATE

Articole similare

Peste 50 de nominalizări la PIN AWARDS 2024!

Multe companii au nominalizat în echipă. În total, au fost 98 de nominalizări, iar pe lista finală au ajuns 40 de companii, persoane și inițiative înscrise care vor fi publicate pe site-ul galei PIN awards: www.pinawards.ro