Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/r104445pinm/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36
"Eficiență prin automatizare și stocarea energiei", 14 martie 2018 - PIN Magazine

Publicația industriei regionale de IT & outsourcing

"Eficiență prin automatizare și stocarea energiei", 14 martie 2018

Miercuri, 14 martie, de la ora 9, la sala de conferinţe Colocvium, din cadrul Hotelului Internațional, din Iaşi, energynomics.ro organizează primul eveniment al anului dedicat Eficienţei Energetice: „Eficiență prin automatizare și stocarea energiei”, în cadrul campaniei energynomics.ro “Eficienţă energetică pentru rezultate care contează”.
Evenimentul îşi propune să crească nivelul de conștientizare și de înţelegere asupra a ceea ce este și a modului în care se poate îmbunătăţi eficiența energetică. Pentru aceasta, ne propunem să informăm companiile interesate și consumatorii finali, inclusiv autorităţi publice locale, cu privire la beneficiile reale şi tangibile ale reducerii consumului de energie.
Vom invita peste 100 de experți din sectorul energetic, factori de decizie din autoritățile publice din România și companii – de la start-up-uri și IMM-uri, la cele mai mari întreprinderi, interesate de subiecte precum: legislația și reglementările privind eficiența energetică, finanțarea pentru proiecte de eficiența energetică și sprijin pentru autoritățile publice și IMM-uri.
Participarea este gratuită pe baza confirmării prezenței dumneavoastră la claudia.iancovici@wing-media.com.
Conferinţa este organizată de energynomics.ro cu sprijinul partenerilor noştri:
ABB România, MET România Energy, Ridgid Emerson, Schneider Electric România, Stratum Enclosures, Tractebel.
Parteneri strategici: AIIR-FV, ROGBC, #better.
Au confirmat participarea peste 40 de persoane, reprezentând organizațiile:
ANRE, ABB România, ALD Automotive România, Apa Brașov, APAN Motors, BIBUS SES, Biroul Diaspora, Brikston Construction Solutions, City ID & 3IDEI, CIVILIS – Grup de companii, Delgaz Grid, Elsaco ESCo, EnergoBit, ENGIE România. Groupe Rossmann, MET România Energy, Miolk, OMV Petrom Gas, Phoenix Contact, Primăria Municipiului Iași, Self Trust, Siemens, Schneider Electric România, Sixt Rent a Car Iași, Universitatea Tehnică „Gh. Asachi” Iași, VSB Energie Verde România, WPD România.
Mai multe informaţii găsiţi în pagina evenimentului: „Eficiență prin automatizare și stocarea energiei”.
Vă rugăm să ne transmiteți răspunsul referitor la interesul dumneavoastră de a participa la telefon 021 230 20 22 sau pe e-mail: claudia.iancovici@wing-media.com.
Participare
Accesul la conferinţă este deschis tuturor profesioniștilor din industria energetică românească, precum și din sectoarele conexe, pe baza confirmării de participare transmise de energynomics.ro.
În 2017 am organizat patru conferinţe cu scopul de a sublinia necesitatea și beneficiile implementării auditurilor energetice, cu exemple de acțiuni și tehnologii pentru creșterea eficienței energetice.

Distribuie și tu:

Norii negri și zorii trandafirii

Citește articolul scris de Varujan Pambuccian pentru PIN magazine despre Impactul Inteligenței Artificiale asupra programatorilor și a societății digitale.

RECOMANDATE

Articole similare

Creativitate la locul de munca, pinmagazine

Modele actuale de management nu stimulează creativitatea la locul de muncă

Managerilor le place să vorbească despre a avea echipe creative, oameni creativi sau idei creative – dar cea mai mare parte din discursurile astea sunt goale de conținut. Așa cum confundăm „strategia” (care este o viziune pe termen lung) cu „operațiunile” (care este execuția de zi cu zi a strategiei), la fel confundăm adesea „asta a fost creativ!” cu „acesta este ceva care a făcut niște bani pentru noi, probabil dintr-un accident fericit.” 

Dragos Panainte, pinmagazine

2024 – Pledoarie pentru Reconectare

Iată-ne ajunși (și) la final de 2023. Un an provocator pentru culturile organizaționale – burnout, great resignation, quiet quitting & mental health – au fost