Publicația industriei TECH regionale

Adservio și Școala de Bani lansează programul„Educație digitală pentru școala rurală”

București, 17 mai 2021 – Adservio și Școala de Bani lansează programul „Educație digitală pentru școala rurală” și invită școlile și liceele din mediul rural să aplice pentru a câștiga acces timp de un an la platforma de management educațional, Adservio. Înscrierile s-au deschis pe 12 mai și se încheie în data de 6 iunie.

Adservio este o platformă online de management educațional, care ajută școlile să fie mai eficiente și să întărească legătura cu elevii și cu părinții. Cu Adservio, profesorii economisesc timp și au la dispoziție un singur instrument pentru predare – învățare – evaluare, în orice tip de scenariu. Directorii au o viziune completă asupra activității școlii și pot obține statistici și rapoarte cu un singur click. Elevii își gestionează mai ușor învățarea, iar părinții sunt la curent cu activitatea lor școlară.

Programul își propune să faciliteze transformarea digitală în mediul rural și să le ofere elevilor contexte de învățare relevante. Sunt eligibile toate școlile și liceele din mediul rural care își doresc o educație de calitate pentru elevii și profesorii lor, dar care nu au resursele necesare. Pe lângă acces în platformă, școlile vor beneficia și de pregătire pentru utilizarea ei, dar și de cursuri personalizate de educație financiară pentru profesori, elevi și părinți. Valoarea totală a programului este de 7.000 de euro. 

Am început să colaborăm cu BCR în cadrul programului de accelerare pentru companii InnovX-BCR, la care am participat la finalul anului trecut. Atunci am aflat de proiectul Școala de Bani și ne-a plăcut foarte mult conceptul: ateliere interactive, utile în viața de zi cu zi, facilitate cu pasiune și oferite tuturor, gratuit. Ne-am dat seama că educația de calitate ne unește și le-am propus să ne susțină în demersul nostru de a digitaliza cât mai multe școli din România. Sperăm ca prin acest program, platforma de management educațional Adservio și cursurile de educație financiară să ajungă la cât mai multe școli și licee din mediul rural. Elevii din instituțiile finaliste vor fi cu siguranță bucuroși să învețe într-un mediu care inovează”, spune Anamaria Boghean, Business Communications Officer Adservio. 

„Anul trecut ne-a forțat pe toți să ne mutăm în mare măsură în online, însă, din păcate, nu toată lumea are la dispoziție aceleași resurse. Mai ales când vine vorba de educație, există diferențe semnificative între mediul urban și cel rural. Este important ca profesorii să fie susținuți în demersurile lor și să poată accesa resurse ce îmbunătățesc și ușurează predarea, iar proiectul inițiat de Adservio își propune să facă exact acest lucru. Mai mult, e un liant perfect între profesori, elevi și părinți, care îi ține pe toți la curent cu situația școlară și nu numai. Ne bucurăm să facem și noi parte din această inițiativă , pentru că dacă este ceva în care credem cu tărie, atunci e importanța educației”, spune Nicoleta Deliu Pașol, Director de Comunicare BCR.
Școlile și liceele interesate pot să intre pe site-ul Adservio și să se înscrie prin completarea formularului de selecție. Rezultatele vor fi anunțate pe 16 iunie, pe pagina de Facebook Adservio.

Distribuie și tu:

START Nominalizări PIN AWARDS 2024!

Industria regională de TECH se pregătește să celebreze o nouă serie de recunoașteri prin Gala PIN AWARDS 2024, care va avea loc joi, 23 mai

RECOMANDATE

Articole similare

Laser Valley Innovation Bootcamp 2024

Echipa care va inova chirurgia câștigă Laser Valley Innovation Bootcamp 2024

A doua ediție a Laser Valley Innovation Bootcamp a avut loc între 14-16 iunie în orașul Măgurele, la Conacul Oteteleșanu. A reunit peste 100 de participanți dornici să inoveze și să creeze afaceri și proiecte revoluționare în sectorul tehnologiei. Scopul principal al Laser Valley Innovation Bootcamp este de a facilita colaborarea între cercetătorii din Institutele Naționale de Cercetare – Dezvoltare, antreprenori și studenți, pentru a genera noi proiecte cu potențial inovator sau pentru a avansa inițiative existente.

Laser Valley Innovation Bootcamp

Laser Valley Innovation Bootcamp revine pe 14 iunie. Peste 100 de participanți, așteptați la evenimentul dedicat cercetării, inovării și formării de business-uri în tehnologie

aser Valley Innovation Bootcamp revine în orașul Măgurele pentru al doilea an consecutiv. Evenimentul dedicat cercetării, inovării și formării de business-uri în tehnologie aduce împreună cercetători, antreprenori și studenți pasionați de inovație și tehnologie. Peste 100 de participanți sunt așteptați în cadrul Laser Valley Innovation Bootcamp. Evenimentul se va desfășura între 14 – 16 iunie la Conacul Oteteleșanu și Biblioteca Națională de Fizică din Măgurele (Ilfov).