Publicația industriei TECH regionale

East’n’Roll, festivalul care transformă Iașul în Capitală Digitală

Iașul a devenit unul dintre cele mai mari centre ale industriei hi-tech din România. Transformarea digitală continuă cu East’n’Roll, festivalul celor care știu că viitorul începe cu ei. Pe 24 octombrie la Palas Congres Hall vin specialiști în tehnologii de ultimă generație, Privacy, Data Safety, dar și din zona de business sau FinTech, pentru a împărtăși experiențele care le-au transformat afacerile.

20.000 de angajaţi în industria de IT și peste 2.500 de absolvenţi în fiecare an au făcut din capitala Moldovei un centru de interes pentru investiții și dezvoltare. Dar nu sunt singurii care schimbă orașul în bine. Mai multe afaceri își scad costurile prin trecerea în era digitală. East’n’Roll aduce la Iași oamenii care știu cum se poate transforma un business prin automatizare și digitalizare.

Fie că se află la început, fie că sunt în plină dezvoltare, afacerile au aceleași provocări. Educarea continuă a angajaților, promovarea produselor, securitatea depozitelor și a transferurilor de bani, eficientizarea programelor de lucru. La East’n’Roll găsești un răspuns pentru fiecare dintre întrebările tale.

Andrei Goșu este managing partner Ascendis, firmă care și-a crescut anul trecut businessul de training și team building cu 30% față de anul precedent și a lansat platforma de microlearning Code of Talent. Ascendis a avut în 2018 un profit record și își continuă ascensiunea europeană. Pe 24 octombrie se oprește la Iași, pentru a împărtăși din secretele creșterii afacerii.

Zona de fashion digital este în continuă creștere iar Raluca Radu, country manager Answear.ro, a reușit în patru ani să aducă retailerul la venituri de 16,2 mil. euro, iar pentru 2019 vrea dublarea cifrei de afaceri. La East’n’Roll vorbește despre cum marketingul digital face și desface piața de fashion.

Transformarea digitală a unei bănci este un proces despre care vom afla amănunte de la Vlad Stănilescu, Chief Digital Officer la Raiffeisen Bank România, unul dintre speakerii East’n’Roll.  Băncile tradiționale sunt provocate însă de apariția unor jucători născuți în era digitală, așa cum e Revolut, reprezentată chiar de ieșeanul Ștefan Opariuc.

Outsourcingul devine știrea zilei de ieri în fața managed services, care te ajută să economisești bani și să funcționezi fără avarii, atunci când propriile departamente IT sunt depășite de situațiile curente. Despre asta știe cel mai bine Bogdan Ciubotaru, Chief Commercial Officer la Aliant, unul dintre invitații festivalului.

Iașul e ultima redută a IT-ului și outsourcing-ului, iar liderii digitali vin pe 24 octombrie să o cucerească, la East’n’Roll. Rezervă-ți bilete pe www.eastnroll.ro!

Distribuie și tu:

START Nominalizări PIN AWARDS 2024!

Industria regională de TECH se pregătește să celebreze o nouă serie de recunoașteri prin Gala PIN AWARDS 2024, care va avea loc joi, 23 mai

RECOMANDATE

Articole similare

Laser Valley Innovation Bootcamp 2024

Echipa care va inova chirurgia câștigă Laser Valley Innovation Bootcamp 2024

A doua ediție a Laser Valley Innovation Bootcamp a avut loc între 14-16 iunie în orașul Măgurele, la Conacul Oteteleșanu. A reunit peste 100 de participanți dornici să inoveze și să creeze afaceri și proiecte revoluționare în sectorul tehnologiei. Scopul principal al Laser Valley Innovation Bootcamp este de a facilita colaborarea între cercetătorii din Institutele Naționale de Cercetare – Dezvoltare, antreprenori și studenți, pentru a genera noi proiecte cu potențial inovator sau pentru a avansa inițiative existente.

Laser Valley Innovation Bootcamp

Laser Valley Innovation Bootcamp revine pe 14 iunie. Peste 100 de participanți, așteptați la evenimentul dedicat cercetării, inovării și formării de business-uri în tehnologie

aser Valley Innovation Bootcamp revine în orașul Măgurele pentru al doilea an consecutiv. Evenimentul dedicat cercetării, inovării și formării de business-uri în tehnologie aduce împreună cercetători, antreprenori și studenți pasionați de inovație și tehnologie. Peste 100 de participanți sunt așteptați în cadrul Laser Valley Innovation Bootcamp. Evenimentul se va desfășura între 14 – 16 iunie la Conacul Oteteleșanu și Biblioteca Națională de Fizică din Măgurele (Ilfov).