Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/r104445pinm/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36
DVR-ul NAVITEL R600 a fost premiat cu titlul "Success of the Year 2018" - PIN Magazine

Publicația industriei regionale de IT & outsourcing

DVR-ul NAVITEL R600 a fost premiat cu titlul "Success of the Year 2018"

A șaptea ediție a Galei “Personalities and Successes” s-a încheiat cu un premiu de excepție pentru Navitel Polonia, compania producătoare de soluții de navigație, DVR-uri și tablete. DVR-ul Navitel R600 a fost încununat cu statueta acordată categoriei “Best Product”.
Gala “Personalities and Successes 2018” a avut loc pe 7 aprilie 2018 la Folwark Łochów. În timpul ceremoniei au fost premiate cele mai remarcabile produse, servicii și personalități ale anului 2018. Câștigătorii pentru cele șase categorii au fost aleși de un juriu reprezentat de echipa editorială a revistei „Personalities and Successes” și de câștigătorii ediției precedente. Nominalizările au fost colectate până pe 31 martie 2018 prin mail, în mod direct sau telefonic.
“Distincția pentru camera noastră de bord este meritul clienților care ne apreciază soluțiile. Am vândut peste 300.000 de dispozitive, iar interesul pentru brandul nostru este în continuă creștere. DVR-ul Navitel R600 se remarcă prin design, calitate și nu în ultimul rând, prin senzorul ultra performant de la Sony. Îl considerăm necesar în orice mașină, pentru protecția în fața coliziunilor și a incidentelor din trafic”, a declarat Tobiasz Jankowski, CEO Navitel Europa.
Despre Navitel
Navitel este un jucător principal pe piața sistemelor de navigare auto în Polonia, Cehia, Rusia, Ucraina și Belarus. Recent, și-a făcut intrarea și pe piața din România.

Navitel este unul dintre liderii de piață în segmentul furnizorilor de soluții de navigare pentru industria auto, specializată în dezvoltarea și producția de software de navigație prin satelit și cartografie.
Promisiunea companiei este să ofere cele mai exacte și recente hărți digitale de navigație din Europa și Asia. Navitel Navigator este aplicația de mobil disponibilă pentru toate sistemele de operare, fiind un sistem de navigație multilingv, care rulează pe Android, iPhone/iPad, BlackBerry Q10/Z10/Z30, Windows Phone 8/8.1/10 mobile, Tizen, Windows CE. Dispune de o grafică 3D impresionantă și serviciu de trafic în timp real.
Mai multe informații puteți găsi pe site-ul oficial și pe pagina de Facebook Navitel România.

Distribuie și tu:

Norii negri și zorii trandafirii

Citește articolul scris de Varujan Pambuccian pentru PIN magazine despre Impactul Inteligenței Artificiale asupra programatorilor și a societății digitale.

RECOMANDATE

Articole similare

Ghid-practic-de-adecvare-la-o-lume-nebună-pinmagazine

Ghid practic de adecvare la o lume nebună

Nu ești destul de bun. Nici n-ai să fii vreodată. Mereu e cineva într-o poziție superioară, plătit mai bine, cu skill-uri la care doar visezi. Tu de ce nu ești ca ei? Gândul te macină. A apărut deja o nouă tehnologie, alte tool-uri. Nu le știi? Poate deja ai devenit nerelevant. Managerii, colegii văd și te evaluează. Mereu e cineva care face asta. Și cel mai dur evaluator ești chiar tu. Poate nu ții pasul, poate te faci de râs. Oare nu cumva și ce ai obținut până acum e fără merite? Senzația imposturii e o piatră grea.

Invest-in-Moonicorns-pinmagazine

Growceanu organizează “Invest in Moonicorns”, pentru investitorii business angel în Europa Centrală și de Est

Platforma de business angels Growceanu organizează în 27-28 octombrie „Invest in Moonicorns – The Art of Angel Investment”, un eveniment care vizează să devină cel mai important loc de întâlnire pentru investitorii business angel în Europa Centrală și de Est. Evenimentul va avea loc la Timișoara, la centrul Faber și se adresează investitorilor de tip business angel, precum și persoanelor cu venituri foarte mari sau avere de peste un milion de dolari.

DRUID, pinmagazine

DRUID atrage 30 de milioane de dolari ca parte a rundei de finanțare Seria B pentru a îmbunătăți productivitatea organizațiilor prin aplicații conversaționale și inteligență artificială generativă

 DRUID, lider global în tehnologie de inteligență artificială conversațională, a anunțat astăzi atragerea rundei de finanțare Seria B de 30 de milioane de dolari condusă de TQ Ventures, cu participarea a noi investitori Smedvig Capital, Endeavour și Verve Ventures și a investitorilor existenți GapMinder, Hoxton Ventures și Karma Ventures.