Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/r104445pinm/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39
DVR-ul NAVITEL R600 a fost premiat cu titlul "Success of the Year 2018" - PIN Magazine

Publicația industriei TECH regionale

DVR-ul NAVITEL R600 a fost premiat cu titlul "Success of the Year 2018"

A șaptea ediție a Galei “Personalities and Successes” s-a încheiat cu un premiu de excepție pentru Navitel Polonia, compania producătoare de soluții de navigație, DVR-uri și tablete. DVR-ul Navitel R600 a fost încununat cu statueta acordată categoriei “Best Product”.
Gala “Personalities and Successes 2018” a avut loc pe 7 aprilie 2018 la Folwark Łochów. În timpul ceremoniei au fost premiate cele mai remarcabile produse, servicii și personalități ale anului 2018. Câștigătorii pentru cele șase categorii au fost aleși de un juriu reprezentat de echipa editorială a revistei „Personalities and Successes” și de câștigătorii ediției precedente. Nominalizările au fost colectate până pe 31 martie 2018 prin mail, în mod direct sau telefonic.
“Distincția pentru camera noastră de bord este meritul clienților care ne apreciază soluțiile. Am vândut peste 300.000 de dispozitive, iar interesul pentru brandul nostru este în continuă creștere. DVR-ul Navitel R600 se remarcă prin design, calitate și nu în ultimul rând, prin senzorul ultra performant de la Sony. Îl considerăm necesar în orice mașină, pentru protecția în fața coliziunilor și a incidentelor din trafic”, a declarat Tobiasz Jankowski, CEO Navitel Europa.
Despre Navitel
Navitel este un jucător principal pe piața sistemelor de navigare auto în Polonia, Cehia, Rusia, Ucraina și Belarus. Recent, și-a făcut intrarea și pe piața din România.

Navitel este unul dintre liderii de piață în segmentul furnizorilor de soluții de navigare pentru industria auto, specializată în dezvoltarea și producția de software de navigație prin satelit și cartografie.
Promisiunea companiei este să ofere cele mai exacte și recente hărți digitale de navigație din Europa și Asia. Navitel Navigator este aplicația de mobil disponibilă pentru toate sistemele de operare, fiind un sistem de navigație multilingv, care rulează pe Android, iPhone/iPad, BlackBerry Q10/Z10/Z30, Windows Phone 8/8.1/10 mobile, Tizen, Windows CE. Dispune de o grafică 3D impresionantă și serviciu de trafic în timp real.
Mai multe informații puteți găsi pe site-ul oficial și pe pagina de Facebook Navitel România.

Distribuie și tu:

Piața muncii dă semne optimiste în 2024: angajările continuă

Noul an aduce vești bune pentru cei aflați în căutarea unui loc de muncă. Angajatorii au început deja procesul de recrutare și urmăresc să găsească, într-un timp cât mai scurt, candidați potriviți. Ca de fiecare dată, Târgul de Cariere susține piața muncii și aduce împreună, și în această primăvară, candidații și angajatorii.

CEE Startup Landscape: Why Moldova Should Be on Your Watch List

Quietly emerging as a hub for startups and investors, Moldova, a small Eastern European nation, with a population of 2.45 million and a GDP of $45.02 billion, is increasingly gaining traction in the tech startup ecosystem. Having gained independence from the Soviet Union in 1991, Moldova embarked on a mission to rebuild and prosper.

RECOMANDATE

Articole similare