Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/r104445pinm/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39
Dezbatere PINMagazine: ANIS Meetup Regional, Iași, 26 februarie - PIN Magazine

Publicația industriei regionale de IT & outsourcing

Dezbatere PINMagazine: ANIS Meetup Regional, Iași, 26 februarie

A doua ediție a dezbaterilor PINMagazine îi va avea alături pe cei de la Asociația Patronală a Industriei de Software și Servicii (ANIS).
Temele de discuție de la aceasta dezbatere vor fi implicatiile noului Cod Fiscal in 2018 si accelerarea „producției” de talente și abilități.
La eveniment vor participa lideri de opinie din industria de IT și Outsourcing din regiune. Accesul se face pe bază de invitație.
Parteneri: ANIS, PINmagazine, PwC, Fab Lab Iasi, Euronest ICT Cluster.
Detalii eveniment, AICI

Distribuie și tu:

Angajații din IT au ajuns la 16% din totalul angajaților din zona Iașului

Angajații din domeniile IT au ajuns la 24.000 de persoane, numărul total de angajați din zona urbană a Iașului plus periferiile atinge aproximativ 150.000 de persoane
mai bine de 20% dintre cei 24 de mii de salariați lucrează în primele două companii din ierarhia angajatorilor locali: Amazon și Continental.

Norii negri și zorii trandafirii

Citește articolul scris de Varujan Pambuccian pentru PIN magazine despre Impactul Inteligenței Artificiale asupra programatorilor și a societății digitale.

RECOMANDATE

Articole similare