Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/r104445pinm/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36
Demo Nights Iasi // Online Edition - 9 Aprilie, 18:30 - PIN Magazine

Publicația industriei regionale de IT & outsourcing

Demo Nights Iasi // Online Edition – 9 Aprilie, 18:30

Join us online and see promising tech startups pitching live!

Moreover, stay tuned also for the fireside chat on building tech companies with Stefan Opariuc // Revolut & Cristian Dascalu // Techcelerator!

Save your spot now!

There’s even more to come for early-stage tech startup founders.
Do you have a working prototype or bits and pieces of a business model?
Apply by April 5th (23:59) to pitch

www.f6s.com/demonightsiasi/apply

Are you in search of added value for your startup?
Apply for business meetings with the edition’s guests

bit.ly/DNBusinessMeetings

Want facts? More than 30% of the startups selected to pitch got funded within 1 year and raised more than €10M in total.Selected startups get:


– full-pass tickets to the How to Web Conference!
– feedback from a panel of industry experts, successful founders and investors,
– referrals to major corporate startup programs, accelerators, angel investors and VCs

 Awarded startups (Best Startup & Best Innovation) will also receive:


– free of charge booth at the How to Web Conference
– acceleration into the Startup Spotlight competition.

Check out what ambitious founders are working on and get together online with other amazing startup enthusiasts on Thursday, April 9th, starting 18.30!

Limited online „seats”. Make sure to register now! 

Distribuie și tu:

Norii negri și zorii trandafirii

Citește articolul scris de Varujan Pambuccian pentru PIN magazine despre Impactul Inteligenței Artificiale asupra programatorilor și a societății digitale.

RECOMANDATE

Articole similare

Ghid-practic-de-adecvare-la-o-lume-nebună-pinmagazine

Ghid practic de adecvare la o lume nebună

Nu ești destul de bun. Nici n-ai să fii vreodată. Mereu e cineva într-o poziție superioară, plătit mai bine, cu skill-uri la care doar visezi. Tu de ce nu ești ca ei? Gândul te macină. A apărut deja o nouă tehnologie, alte tool-uri. Nu le știi? Poate deja ai devenit nerelevant. Managerii, colegii văd și te evaluează. Mereu e cineva care face asta. Și cel mai dur evaluator ești chiar tu. Poate nu ții pasul, poate te faci de râs. Oare nu cumva și ce ai obținut până acum e fără merite? Senzația imposturii e o piatră grea.

Invest-in-Moonicorns-pinmagazine

Growceanu organizează “Invest in Moonicorns”, pentru investitorii business angel în Europa Centrală și de Est

Platforma de business angels Growceanu organizează în 27-28 octombrie „Invest in Moonicorns – The Art of Angel Investment”, un eveniment care vizează să devină cel mai important loc de întâlnire pentru investitorii business angel în Europa Centrală și de Est. Evenimentul va avea loc la Timișoara, la centrul Faber și se adresează investitorilor de tip business angel, precum și persoanelor cu venituri foarte mari sau avere de peste un milion de dolari.

DRUID, pinmagazine

DRUID atrage 30 de milioane de dolari ca parte a rundei de finanțare Seria B pentru a îmbunătăți productivitatea organizațiilor prin aplicații conversaționale și inteligență artificială generativă

 DRUID, lider global în tehnologie de inteligență artificială conversațională, a anunțat astăzi atragerea rundei de finanțare Seria B de 30 de milioane de dolari condusă de TQ Ventures, cu participarea a noi investitori Smedvig Capital, Endeavour și Verve Ventures și a investitorilor existenți GapMinder, Hoxton Ventures și Karma Ventures.