Publicația industriei TECH regionale

O companie britanică își deschide birou la Iași și face recrutări

DA languages, pinmagazine

Începând cu luna decembrie, compania DA Languages își deschide la Iași primul birou în afara Regatului Unit. Noua locație a fost selectată după o analiză atentă, studii de piață și cercetări, iar Iașul a fost orașul preferat de investitori datorită multiplelor oportunități. Compania a început deja recrutările pentru mai multe posturi vacante.

DA Languages, furnizor de servicii lingvistice cu peste 20 de ani de experiență, cu sediul în Regatul Unit, își deschide la Iași primul birou în afara Marii Britanii.

Gestionând anual peste 250.000 de contacte de interpretariat față în față și livrând peste 2.500.000 de minute de interpretare telefonică, DA Languages oferă servicii în peste 450 de limbi și dialecte. Compania este specializată în oferirea de soluții lingvistice persoanelor din Regatul Unit care nu vorbesc engleza, dar care accesează servicii de medicale în această țară sau care lucrează cu autorități locale ori cu firme private. DA Languages crede în importanței unei comunicări clare și precise, iar serviciile companiei sunt special concepute în acest sens.


Au început angajările. Ce posturi sunt disponibile?

Biroul de la Iași va fi operațional începând cu luna decembrie 2023. Noua locație a fost selectată după o analiză atentă, studii de piață și cercetări, iar Iașul a fost identificat drept orașul care oferă un mix superior de competențe, limbi străine vorbite, conexiuni și oportunități de dezvoltare.

Noul sediu DA Languages va fi situat central, în inima orașului, în imediata apropiere a centrelor comerciale, restaurante, business hubs și alte facilități de pe strada Sf Lazăr. Birou va fi casa pentru mai multe roluri hibride și contracte de colaborare, axate pe marketing, recrutare și servicii de interpretare pentru mai multe limbi, cum ar fi engleză, română, poloneză, ucraineană și slovacă. În prezent sunt disponibile mai multe roluri în recrutare, marketing, interpret limbă poloneză, interpret limbă slovacă, interpret limbă ucraineană, interpret limba română.

Obiectivul principal al inaugurării noului birou DA Languages este de a extinde și diversifica prezența companiei la nivel internațional, precum și de a crea noi oportunități în Iași.

„Deschiderea unui birou DA Languages la Iași va oferi oportunități profesionale excepționale pentru piața regională și națională. În plus, intrarea companiei pe piața locală va diversifica serviciile BPO existente în Iași, ridicând totodată standardul serviciilor de traducere și interpretare în România”, precizează Ana Șaramet, Head of DA Languages Romania.

Distribuie și tu:

START Nominalizări PIN AWARDS 2024!

Industria regională de TECH se pregătește să celebreze o nouă serie de recunoașteri prin Gala PIN AWARDS 2024, care va avea loc joi, 23 mai

RECOMANDATE

Articole similare

Laser Valley Innovation Bootcamp 2024

Echipa care va inova chirurgia câștigă Laser Valley Innovation Bootcamp 2024

A doua ediție a Laser Valley Innovation Bootcamp a avut loc între 14-16 iunie în orașul Măgurele, la Conacul Oteteleșanu. A reunit peste 100 de participanți dornici să inoveze și să creeze afaceri și proiecte revoluționare în sectorul tehnologiei. Scopul principal al Laser Valley Innovation Bootcamp este de a facilita colaborarea între cercetătorii din Institutele Naționale de Cercetare – Dezvoltare, antreprenori și studenți, pentru a genera noi proiecte cu potențial inovator sau pentru a avansa inițiative existente.

Laser Valley Innovation Bootcamp

Laser Valley Innovation Bootcamp revine pe 14 iunie. Peste 100 de participanți, așteptați la evenimentul dedicat cercetării, inovării și formării de business-uri în tehnologie

aser Valley Innovation Bootcamp revine în orașul Măgurele pentru al doilea an consecutiv. Evenimentul dedicat cercetării, inovării și formării de business-uri în tehnologie aduce împreună cercetători, antreprenori și studenți pasionați de inovație și tehnologie. Peste 100 de participanți sunt așteptați în cadrul Laser Valley Innovation Bootcamp. Evenimentul se va desfășura între 14 – 16 iunie la Conacul Oteteleșanu și Biblioteca Națională de Fizică din Măgurele (Ilfov).