Publicația industriei TECH regionale

Cushman & Wakefield Echinox își mărește echipa de management. Raluca Mihaiu se alătură în calitate de CFO & Operations Manager

Bucureşti, iunie 2021: Cushman & Wakefield Echinox își consolidează echipa de management prin recrutarea Ralucăi Mihaiu, specialist cu o experiență de peste 15 ani în sectorul imobiliar și al construcţiilor, în poziția de CFO & Operations Manager.

Raluca Mihaiu are o experiență extinsă în domeniul financiar-operațional, lucrând de-a lungul timpului pentru companii precum RFP Development Group, Semmelrock sau La Fântâna. În calitate de CFO & Operations Manager, Raluca va avea un rol executiv, coordonând activitățile administrativ – operaționale ale companiei: financiar, resurse umane și legal. 

Raluca Mihaiu, CFO & Operations Manager, Cushman & Wakefield Echinox: „Sunt încântată că m-am alăturat echipei Cushman & Wakefield Echinox, una dintre cele mai importante companii din domeniul consultanței imobiliare din România. Mă bucur că voi lucra alături de echipa de management pentru a valorifica potențialul de dezvoltare al companiei și că voi putea contribui la optimizarea eficienței operaționale.” 

Oana Iliescu, Managing Director, Cushman & Wakefield Echinox: „Eficiența organizațională și agilitatea sunt esențiale pentru o companie care crește, în contextul unei lumi aflate în schimbare. Raluca ni se alătură într-o perioadă importantă, iar focusul ei va fi pe optimizarea proceselor financiare și creșterea rezilienței operaționale a companiei, susținând astfel echipa noastră de profesioniști în livrarea de soluții inovatoare pentru clienți.”

Cushman & Wakefield Echinox este o companie de consultanţă imobiliară de top pe piaţa locală si afiliatul exclusiv al Cushman & Wakefield în România, deținut și operat independent. Echipa de peste 60 de profesioniști și colaboratori oferă o gamă completă de servicii investitorilor, dezvoltatorilor, proprietarilor și chiriașilor. Pentru mai multe informații, vizitați site-ul companiei www.cwechinox.com

Cushman & Wakefield, unul dintre liderii globali în domeniul serviciilor imobiliare comerciale, cu 50.000 de angajați în 60 de țări, ajută chiriașii, proprietarii și investitorii în optimizarea valorii activelor. Cu venituri de 7,8 miliarde de euro, serviciile principale ale companiei sunt: consultanță în gestionarea activelor şi investițiilor, piețe de capital, închirieri, administrarea proprietăților, reprezentarea chiriașilor, management de proiect, design & proiectare şi evaluare. Pentru mai multe informații, vizitați site-ul companiei www.cushmanwakefield.com.

Distribuie și tu:

START Nominalizări PIN AWARDS 2024!

Industria regională de TECH se pregătește să celebreze o nouă serie de recunoașteri prin Gala PIN AWARDS 2024, care va avea loc joi, 23 mai

RECOMANDATE

Articole similare