Publicația industriei regionale de IT & outsourcing

Cushman & Wakefield Echinox își mărește echipa de management. Raluca Mihaiu se alătură în calitate de CFO & Operations Manager

Bucureşti, iunie 2021: Cushman & Wakefield Echinox își consolidează echipa de management prin recrutarea Ralucăi Mihaiu, specialist cu o experiență de peste 15 ani în sectorul imobiliar și al construcţiilor, în poziția de CFO & Operations Manager.

Raluca Mihaiu are o experiență extinsă în domeniul financiar-operațional, lucrând de-a lungul timpului pentru companii precum RFP Development Group, Semmelrock sau La Fântâna. În calitate de CFO & Operations Manager, Raluca va avea un rol executiv, coordonând activitățile administrativ – operaționale ale companiei: financiar, resurse umane și legal. 

Raluca Mihaiu, CFO & Operations Manager, Cushman & Wakefield Echinox: „Sunt încântată că m-am alăturat echipei Cushman & Wakefield Echinox, una dintre cele mai importante companii din domeniul consultanței imobiliare din România. Mă bucur că voi lucra alături de echipa de management pentru a valorifica potențialul de dezvoltare al companiei și că voi putea contribui la optimizarea eficienței operaționale.” 

Oana Iliescu, Managing Director, Cushman & Wakefield Echinox: „Eficiența organizațională și agilitatea sunt esențiale pentru o companie care crește, în contextul unei lumi aflate în schimbare. Raluca ni se alătură într-o perioadă importantă, iar focusul ei va fi pe optimizarea proceselor financiare și creșterea rezilienței operaționale a companiei, susținând astfel echipa noastră de profesioniști în livrarea de soluții inovatoare pentru clienți.”

Cushman & Wakefield Echinox este o companie de consultanţă imobiliară de top pe piaţa locală si afiliatul exclusiv al Cushman & Wakefield în România, deținut și operat independent. Echipa de peste 60 de profesioniști și colaboratori oferă o gamă completă de servicii investitorilor, dezvoltatorilor, proprietarilor și chiriașilor. Pentru mai multe informații, vizitați site-ul companiei www.cwechinox.com

Cushman & Wakefield, unul dintre liderii globali în domeniul serviciilor imobiliare comerciale, cu 50.000 de angajați în 60 de țări, ajută chiriașii, proprietarii și investitorii în optimizarea valorii activelor. Cu venituri de 7,8 miliarde de euro, serviciile principale ale companiei sunt: consultanță în gestionarea activelor şi investițiilor, piețe de capital, închirieri, administrarea proprietăților, reprezentarea chiriașilor, management de proiect, design & proiectare şi evaluare. Pentru mai multe informații, vizitați site-ul companiei www.cushmanwakefield.com.

Distribuie și tu:

Norii negri și zorii trandafirii

Citește articolul scris de Varujan Pambuccian pentru PIN magazine despre Impactul Inteligenței Artificiale asupra programatorilor și a societății digitale.

RECOMANDATE

Articole similare

5G Orange Lab-pinmagazine

Orange deschide cel de-al doilea laborator 5G din România în Iași

Orange a deschis în 29 martie la Iași cel de-al doilea laborator 5G din România, un hub tehnologic dedicat în special sectorului automotive, în care mediul academic, startup-urile și companiile din regiunea Moldovei pot să inoveze și să testeze soluțiile bazate pe tehnologia 5G. Proiectul este realizat de Orange, în parteneriat cu Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași (TUIASI) și Continental.

T4, pinmagazine

La Iași se construiește un nou aeroport ce va deveni funcțional din 2024!

 Aeroportul Internațional Iași ia avânt odată cu demararea celui mai mare proiect de dezvoltare și modernizare din istoria sa. Acesta presupune, într-o primă etapă, construirea unui nou terminal de pasageri, lucrările fiind în plină desfășurare, și în paralel cu aceastea – extinderea parcării auto, investiție ce se dorește a fi finalizată în luna decembrie 2023.