Publicația industriei regionale de IT & outsourcing

Cushman & Wakefield Echinox își mărește echipa de management. Raluca Mihaiu se alătură în calitate de CFO & Operations Manager

Bucureşti, iunie 2021: Cushman & Wakefield Echinox își consolidează echipa de management prin recrutarea Ralucăi Mihaiu, specialist cu o experiență de peste 15 ani în sectorul imobiliar și al construcţiilor, în poziția de CFO & Operations Manager.

Raluca Mihaiu are o experiență extinsă în domeniul financiar-operațional, lucrând de-a lungul timpului pentru companii precum RFP Development Group, Semmelrock sau La Fântâna. În calitate de CFO & Operations Manager, Raluca va avea un rol executiv, coordonând activitățile administrativ – operaționale ale companiei: financiar, resurse umane și legal. 

Raluca Mihaiu, CFO & Operations Manager, Cushman & Wakefield Echinox: „Sunt încântată că m-am alăturat echipei Cushman & Wakefield Echinox, una dintre cele mai importante companii din domeniul consultanței imobiliare din România. Mă bucur că voi lucra alături de echipa de management pentru a valorifica potențialul de dezvoltare al companiei și că voi putea contribui la optimizarea eficienței operaționale.” 

Oana Iliescu, Managing Director, Cushman & Wakefield Echinox: „Eficiența organizațională și agilitatea sunt esențiale pentru o companie care crește, în contextul unei lumi aflate în schimbare. Raluca ni se alătură într-o perioadă importantă, iar focusul ei va fi pe optimizarea proceselor financiare și creșterea rezilienței operaționale a companiei, susținând astfel echipa noastră de profesioniști în livrarea de soluții inovatoare pentru clienți.”

Cushman & Wakefield Echinox este o companie de consultanţă imobiliară de top pe piaţa locală si afiliatul exclusiv al Cushman & Wakefield în România, deținut și operat independent. Echipa de peste 60 de profesioniști și colaboratori oferă o gamă completă de servicii investitorilor, dezvoltatorilor, proprietarilor și chiriașilor. Pentru mai multe informații, vizitați site-ul companiei www.cwechinox.com

Cushman & Wakefield, unul dintre liderii globali în domeniul serviciilor imobiliare comerciale, cu 50.000 de angajați în 60 de țări, ajută chiriașii, proprietarii și investitorii în optimizarea valorii activelor. Cu venituri de 7,8 miliarde de euro, serviciile principale ale companiei sunt: consultanță în gestionarea activelor şi investițiilor, piețe de capital, închirieri, administrarea proprietăților, reprezentarea chiriașilor, management de proiect, design & proiectare şi evaluare. Pentru mai multe informații, vizitați site-ul companiei www.cushmanwakefield.com.

Distribuie și tu:

Norii negri și zorii trandafirii

Citește articolul scris de Varujan Pambuccian pentru PIN magazine despre Impactul Inteligenței Artificiale asupra programatorilor și a societății digitale.

RECOMANDATE

Articole similare

Ghid-practic-de-adecvare-la-o-lume-nebună-pinmagazine

Ghid practic de adecvare la o lume nebună

Nu ești destul de bun. Nici n-ai să fii vreodată. Mereu e cineva într-o poziție superioară, plătit mai bine, cu skill-uri la care doar visezi. Tu de ce nu ești ca ei? Gândul te macină. A apărut deja o nouă tehnologie, alte tool-uri. Nu le știi? Poate deja ai devenit nerelevant. Managerii, colegii văd și te evaluează. Mereu e cineva care face asta. Și cel mai dur evaluator ești chiar tu. Poate nu ții pasul, poate te faci de râs. Oare nu cumva și ce ai obținut până acum e fără merite? Senzația imposturii e o piatră grea.

Invest-in-Moonicorns-pinmagazine

Growceanu organizează “Invest in Moonicorns”, pentru investitorii business angel în Europa Centrală și de Est

Platforma de business angels Growceanu organizează în 27-28 octombrie „Invest in Moonicorns – The Art of Angel Investment”, un eveniment care vizează să devină cel mai important loc de întâlnire pentru investitorii business angel în Europa Centrală și de Est. Evenimentul va avea loc la Timișoara, la centrul Faber și se adresează investitorilor de tip business angel, precum și persoanelor cu venituri foarte mari sau avere de peste un milion de dolari.

DRUID, pinmagazine

DRUID atrage 30 de milioane de dolari ca parte a rundei de finanțare Seria B pentru a îmbunătăți productivitatea organizațiilor prin aplicații conversaționale și inteligență artificială generativă

 DRUID, lider global în tehnologie de inteligență artificială conversațională, a anunțat astăzi atragerea rundei de finanțare Seria B de 30 de milioane de dolari condusă de TQ Ventures, cu participarea a noi investitori Smedvig Capital, Endeavour și Verve Ventures și a investitorilor existenți GapMinder, Hoxton Ventures și Karma Ventures.