Publicația industriei regionale de IT & outsourcing

Curs demo .NET Web Development, 12 ianuarie 2017

Cursul demo cu acces gratuit pentru cei interesati de .NET Web Development este sustinut de Irina Scurtu si Dragos Rogojan, traineri in cadrul Scolii Informale de IT – Iasi. 
Acest program se adresează celor care încă nu au experiență în programare și doresc să învețe cum să scrie o aplicație web de la A la Z.

 
Accesul se face pe baza unui email trimis catre iasi@scoalainformala.ro cu subiectul „curs demo .NET” iar in text sa fie trecute numele, emailul si un numar de mobil precum si o fraza de motivare pentru participarea la acest curs.

Distribuie și tu:

Angajații din IT au ajuns la 16% din totalul angajaților din zona Iașului

Angajații din domeniile IT au ajuns la 24.000 de persoane, numărul total de angajați din zona urbană a Iașului plus periferiile atinge aproximativ 150.000 de persoane
mai bine de 20% dintre cei 24 de mii de salariați lucrează în primele două companii din ierarhia angajatorilor locali: Amazon și Continental.

Norii negri și zorii trandafirii

Citește articolul scris de Varujan Pambuccian pentru PIN magazine despre Impactul Inteligenței Artificiale asupra programatorilor și a societății digitale.

RECOMANDATE

Articole similare