Publicația industriei TECH regionale

CONFERINTA IT CODECAMP IASI │ 28 OCTOMBRIE 2017

Sambata, 28 octombrie 2017, incepand cu ora 08:00, la Hotel International Iasi, va avea loc cea de-a doua editie de anul acesta a Conferintei Codecamp Iasi – probabil cea mai mare conferinta din Romania pentru specialistii din IT.
Conferinta este precedata de doua zile de Master Classes pe 26 si 27 octombrie, iar pe 27 octombrie de o serie de workshop-uri de antreprenoriat.
Accesul la conferinta, pe 28 octombrie, va fi gratuit, participantii trebuind doar sa se inscrie pe http://iasi.codecamp.ro/#register. Sunt asteptati peste 1500 de participanti – profesionisti IT, studenti si alte persoane interesate de tehnologie si antreprenoriat.
In cele 10 track-uri paralele vor fi sustinute workshop-uri si prezentari de catre speakeri internationali si romani, pe teme precum: architecture si software design, software development (Java, .Net, front end), DevOps, testing, project management si business analysis.
Anul acesta Codecamp (http://codecamp.ro) implineste 10 ani de activitate, ocazie cu care pe tot parcursul lui 2017 organizeaza o serie de 10 evenimente, in principalele centre IT din Romania. Ultimele 4 evenimente din 2017 sunt: Timisoara pe 14 Octombrie, Iasi pe 25 Octombrie, Cluj-Napoca pe 11 Noiembrie si Chisinau pe 25 Noiembrie.
Vizitati pagina web http://iasi.codecamp.ro/ sau pagina de Facebook https://www.facebook.com/CodecampRO/ pentru mai multe detalii.

Distribuie și tu:

START Nominalizări PIN AWARDS 2024!

Industria regională de TECH se pregătește să celebreze o nouă serie de recunoașteri prin Gala PIN AWARDS 2024, care va avea loc joi, 23 mai

RECOMANDATE

Articole similare