C

CONFERINTA IT CODECAMP CLUJ-NAPOCA │ 11 NOIEMBRIE 2017

Sambata, 11 noiembrie 2017, incepand cu ora 08:00, la Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca, va avea loc cea de-a doua editie de anul acesta a Conferintei Codecamp Cluj – probabil cea mai mare conferinta din Romania pentru specialistii din IT.
Dupa conferinta vor avea loc o serie de Master Classes cu speakeri internationali:

  • 13-14 noiembrie – Mastering ASP.NET Core with Angular 4, cu Chander Dhall;
  • 13 noiembrie – Reactive and Asynchronous Programming with CompletableFutures and RxJava, cu Raoul Gabriel Urma si Richard Warbuton.

Accesul la conferinta, pe 11 noiembrie, va fi gratuit, participantii trebuind doar sa se inscrie pe http://cluj.codecamp.ro/#register. Sunt asteptati peste 1000 de participanti – profesionisti IT, studenti si alte persoane interesate de tehnologie si antreprenoriat.
Vor fi sustinute peste 60 workshop-uri si prezentari de catre speakeri internationali si romani, pe teme precum: architecture si software design, software development (Java, .Net, front end), DevOps, testing, project management si business analysis.
Anul acesta Codecamp (http://codecamp.ro) implineste 10 ani de activitate, ocazie cu care pe tot parcursul lui 2017 organizeaza o serie de 10 evenimente, in principalele centre IT din Romania. Ultimele 4 evenimente din 2017 sunt: Timisoara pe 14 Octombrie, Iasi pe 25 Octombrie, Cluj-Napoca pe 11 Noiembrie si Chisinau pe 25 Noiembrie.
Vizitati pagina web http://cluj.codecamp.ro/ sau pagina de Facebook https://www.facebook.com/CodecampRO/ pentru mai multe detalii.

CategoriesFără categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.