Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/r104445pinm/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36
CONFERINTA IT CODECAMP CLUJ-NAPOCA │ 11 NOIEMBRIE 2017 - PIN Magazine

Publicația industriei regionale de IT & outsourcing

CONFERINTA IT CODECAMP CLUJ-NAPOCA │ 11 NOIEMBRIE 2017

Sambata, 11 noiembrie 2017, incepand cu ora 08:00, la Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca, va avea loc cea de-a doua editie de anul acesta a Conferintei Codecamp Cluj – probabil cea mai mare conferinta din Romania pentru specialistii din IT.
Dupa conferinta vor avea loc o serie de Master Classes cu speakeri internationali:

  • 13-14 noiembrie – Mastering ASP.NET Core with Angular 4, cu Chander Dhall;
  • 13 noiembrie – Reactive and Asynchronous Programming with CompletableFutures and RxJava, cu Raoul Gabriel Urma si Richard Warbuton.

Accesul la conferinta, pe 11 noiembrie, va fi gratuit, participantii trebuind doar sa se inscrie pe http://cluj.codecamp.ro/#register. Sunt asteptati peste 1000 de participanti – profesionisti IT, studenti si alte persoane interesate de tehnologie si antreprenoriat.
Vor fi sustinute peste 60 workshop-uri si prezentari de catre speakeri internationali si romani, pe teme precum: architecture si software design, software development (Java, .Net, front end), DevOps, testing, project management si business analysis.
Anul acesta Codecamp (http://codecamp.ro) implineste 10 ani de activitate, ocazie cu care pe tot parcursul lui 2017 organizeaza o serie de 10 evenimente, in principalele centre IT din Romania. Ultimele 4 evenimente din 2017 sunt: Timisoara pe 14 Octombrie, Iasi pe 25 Octombrie, Cluj-Napoca pe 11 Noiembrie si Chisinau pe 25 Noiembrie.
Vizitati pagina web http://cluj.codecamp.ro/ sau pagina de Facebook https://www.facebook.com/CodecampRO/ pentru mai multe detalii.

Distribuie și tu:

Norii negri și zorii trandafirii

Citește articolul scris de Varujan Pambuccian pentru PIN magazine despre Impactul Inteligenței Artificiale asupra programatorilor și a societății digitale.

RECOMANDATE

Articole similare

Creativitate la locul de munca, pinmagazine

Modele actuale de management nu stimulează creativitatea la locul de muncă

Managerilor le place să vorbească despre a avea echipe creative, oameni creativi sau idei creative – dar cea mai mare parte din discursurile astea sunt goale de conținut. Așa cum confundăm „strategia” (care este o viziune pe termen lung) cu „operațiunile” (care este execuția de zi cu zi a strategiei), la fel confundăm adesea „asta a fost creativ!” cu „acesta este ceva care a făcut niște bani pentru noi, probabil dintr-un accident fericit.” 

Dragos Panainte, pinmagazine

2024 – Pledoarie pentru Reconectare

Iată-ne ajunși (și) la final de 2023. Un an provocator pentru culturile organizaționale – burnout, great resignation, quiet quitting & mental health – au fost