Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/r104445pinm/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39
Conferința Antreprenoriat & Leadership Feminin - PIN Magazine

Publicația industriei TECH regionale

Conferința Antreprenoriat & Leadership Feminin

Uniunea Generală a Industriașilor din România UGIR în parteneriat cu AGEO Events organizează Conferința Antreprenoriat & Leadership Feminin, un eveniment care dorește să deschidă anul cu o serie de exemple de succes, traininguri dedicate și ocazii de networking pentru femeile implicate în afaceri, proiecte sociale sau educaționale. Pe 26 februarie 2020, în intervalul orar 9:00- 18:00, evenimentul se va desfășura într-o locație plină de rafinament, reprezentativă pentru municipiul Iași, Pleiada Boutique Hotel 5*. 

Începutul anului 2020 aduce la Iași, la inițiativa UGIR și AGEO Events, conferința care încurajează antreprenoriatul și leadershipul feminin, un domeniu de o reală importanță pentru lumea afacerilor, având în vedere că în România ~40% din posturile de manager sunt ocupate de femei, ușor peste media Uniunii Europene, conform statisticilor furnizate de EUROSTAT.

Scopul evenimentului este promovarea și împuternicirea femeii de astăzi în roluri de conducere și în dezvoltarea afacerilor sustenabile. In cadrul conferinței vom dezbate subiecte de interes cu specialiști și antreprenori de succes despre CE și CUM poate face femeia de astăzi pentru a deveni mai mult decât crede ea că este sau poate.

In calitate de Keynote Speakers vom avea onoarea de a-i avea alături de noi pe doamna Raluca Turcan, Vicepremier al României; colonel prof. univ. dr. Doina MUREŞAN, Director al Colegiului Național Militar „Dimitrie Cantemir; prof. asociat dr. psiholog Ion Duvac, CEO și fondator IntellPsy & Psychological Profiler Academy și doamna Veronica Arpintin, Manager național ASB BERD Republica Moldova.

Vom aborda teme precum: Antreprenoriat. Implicarea în afaceri și în societate a femeii moderne; Puterea interioară a femeii și rolurile din viața ei; Estetica minții feminine – Sexualitate și stabilitate mentală & emoțională; Energia feminină – Cum o dezvolți și cum o introduci în afacere fără a te masculiniza și Leadership feminin – Plus-valoare subîntrebuințată în afaceri și în societate. De asemenea, vom avea și o sesiune dedicată start-up-urilor și prezentării potențialului de finanțare a acestora în anul 2020 din fonduri nerambursabile.

Aceste teme vor fi prezentate sub formă de minitrainiguri și sesiuni tip panel dezbatere. Speakerii și invitatele noastre vor împărtăși din experiența lor, vor încuraja și vor oferi sfaturi celor peste 200 de participanți preconizați. Speakerii care dau tonul dezbaterilor în paneluri sunt: Lidia Moise, redactor sef Reporter Global, The Economist Romania, Olga Botezatu, Specialist comunicare, om de televiziune, life coach și trainer, lect. univ. dr. Cristina Mircea, Antreprenor, Expert contabil, dr. Dora Morhan, General Manager Pleiada Boutique Hotel 5*, Mirabela Miron, președinte UGIR Regiunea Nord-Est și fondator grup de firme AVISSO, Iuliana Anton, Co-fondator & Trainer Wantsome IT Academy, Georgiana Dragomir, Managing Director Grapefruit, Simona Pirtea, avocat și fondator al Enache Pirtea & Asociații, Mihaela Măriucă, Managing Partner AVISSO. 

Moderatorul evenimentului: ec. drd. Amalia Georgescu, Fondator & Owner AGEO Events. în parteneriat cu Conferinta Antreprenoriat & Leadership Feminin- Estetia Mintii Feminine reunește speakeri antreprenori, manageri și profesioniști cu peste 15 ani de expertiză şi experiență acumulate în domenii precum: management, leadership, strategie, vânzări, resurse umane, jurnalism, comunicare integrată și PR, finanțarea afacerii, psihologie, educatie, servicii sociale, inteligență emoțională.

Aceştia vor dezbate teme de interes si vor oferi idei, resurse, exemple de bune practici, instrumente și metodologii pe care le-au folosit, nu doar pentru a-și îmbunătăți performanțele profesionale, ci și pentru a se dezvolta personal si pentru a dezvolta afacerea sau proiectele pe care le coordoneaza. 

Mai multe detalii despre eveniment pot fi regăsite aici: https://conferintaalf.ageo.ro/.


Distribuie și tu:

Piața muncii dă semne optimiste în 2024: angajările continuă

Noul an aduce vești bune pentru cei aflați în căutarea unui loc de muncă. Angajatorii au început deja procesul de recrutare și urmăresc să găsească, într-un timp cât mai scurt, candidați potriviți. Ca de fiecare dată, Târgul de Cariere susține piața muncii și aduce împreună, și în această primăvară, candidații și angajatorii.

CEE Startup Landscape: Why Moldova Should Be on Your Watch List

Quietly emerging as a hub for startups and investors, Moldova, a small Eastern European nation, with a population of 2.45 million and a GDP of $45.02 billion, is increasingly gaining traction in the tech startup ecosystem. Having gained independence from the Soviet Union in 1991, Moldova embarked on a mission to rebuild and prosper.

RECOMANDATE

Articole similare