Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/r104445pinm/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36
Conectează-te la comunitatea celor pasionați de IT, în 22 iunie la Iasi! - PIN Magazine

Publicația industriei regionale de IT & outsourcing

Conectează-te la comunitatea celor pasionați de IT, în 22 iunie la Iasi!

Ne dăm întâlnire cu mentorii, alumnii, cursanții și prietenii Școlii informale de IT.

Hai și tu: http://bit.ly/click-pentru-înscriere-Community-Day-Iași

• Stai de vorbă despre provocările & oportunitățile pe care le au pasionații de tehnologie, atât cu cei proaspăt intrați în industrie, cât și cu cei experimentați.

• Afli despre experiența absolvenților școlii de la interviurile de angajare în IT, despre cum a fost tot procesul de învățare, dar și cum arată acum activitatea lor de zi cu zi.

• Despre planurile de reconversie profesională & dezvoltare profesională și personală ale noilor cursanți povestim tot într-un mediu informal.

Community Day este dedicat tuturor iubitorilor de tehnologie.
Liber acces: http://bit.ly/click-pentru-înscriere-Community-Day-Iași

Un eveniment informal al Școlii informale de IT powered by BRD Groupe Societe Generale.

Distribuie și tu:

Norii negri și zorii trandafirii

Citește articolul scris de Varujan Pambuccian pentru PIN magazine despre Impactul Inteligenței Artificiale asupra programatorilor și a societății digitale.

RECOMANDATE

Articole similare

Ghid-practic-de-adecvare-la-o-lume-nebună-pinmagazine

Ghid practic de adecvare la o lume nebună

Nu ești destul de bun. Nici n-ai să fii vreodată. Mereu e cineva într-o poziție superioară, plătit mai bine, cu skill-uri la care doar visezi. Tu de ce nu ești ca ei? Gândul te macină. A apărut deja o nouă tehnologie, alte tool-uri. Nu le știi? Poate deja ai devenit nerelevant. Managerii, colegii văd și te evaluează. Mereu e cineva care face asta. Și cel mai dur evaluator ești chiar tu. Poate nu ții pasul, poate te faci de râs. Oare nu cumva și ce ai obținut până acum e fără merite? Senzația imposturii e o piatră grea.

Invest-in-Moonicorns-pinmagazine

Growceanu organizează “Invest in Moonicorns”, pentru investitorii business angel în Europa Centrală și de Est

Platforma de business angels Growceanu organizează în 27-28 octombrie „Invest in Moonicorns – The Art of Angel Investment”, un eveniment care vizează să devină cel mai important loc de întâlnire pentru investitorii business angel în Europa Centrală și de Est. Evenimentul va avea loc la Timișoara, la centrul Faber și se adresează investitorilor de tip business angel, precum și persoanelor cu venituri foarte mari sau avere de peste un milion de dolari.