Publicația industriei TECH regionale

Concurs de modelare 3D – monumente din Iași

Pe 26 septembrie a fost lansat concursul de modelare 3D a unor clădiri emblematice ale Iașului care au dispărut pe pe harta orașului, cu premii totale în valoare de 7000 de lei.

Concursul, organizat de Asociația “Societatea de Studii Istorice din România” se adresează elevilor și studenților români, care își pot trimite creațiile până pe data de 22 octombrie. Lucrările premiate vor fi integrate pe website-ul

www.monumentediniasi.ro.

Găsiți mai multe detalii în regulamentul concursului.

Regulament și Fișă de Înscriere

Regulament Concurs 3D – PDF
Fisă de Înregistrare – PDF

Distribuie și tu:

Piața muncii dă semne optimiste în 2024: angajările continuă

Noul an aduce vești bune pentru cei aflați în căutarea unui loc de muncă. Angajatorii au început deja procesul de recrutare și urmăresc să găsească, într-un timp cât mai scurt, candidați potriviți. Ca de fiecare dată, Târgul de Cariere susține piața muncii și aduce împreună, și în această primăvară, candidații și angajatorii.

CEE Startup Landscape: Why Moldova Should Be on Your Watch List

Quietly emerging as a hub for startups and investors, Moldova, a small Eastern European nation, with a population of 2.45 million and a GDP of $45.02 billion, is increasingly gaining traction in the tech startup ecosystem. Having gained independence from the Soviet Union in 1991, Moldova embarked on a mission to rebuild and prosper.

RECOMANDATE

Articole similare