Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/r104445pinm/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39
COMUNICAT DE PRESĂ: Pe 6 iulie are loc DEVOS 6 – cel mai mare eveniment de business din zona Moldovei - PIN Magazine

Publicația industriei regionale de IT & outsourcing

COMUNICAT DE PRESĂ: Pe 6 iulie are loc DEVOS 6 – cel mai mare eveniment de business din zona Moldovei

Cel mai mare eveniment de business din zona Moldovei are loc pe data de 6 iulie 2020, în direct pe ZOOM. Nu e tocmai un eveniment standard într-un cadru de gală, așa cum s-au obișnuit participanții edițiilor precedente DEVOS. E însă un eveniment inedit, în direct pe ZOOM. 
La Evenimentul Premium de Business Networking DEVOS 6 speaker principal va fi Petre NICOLAE, ex manager Coca-Cola.
 
Cine este Petre Nicolae?
Petre Nicolae are o experiență practică de peste 15 ani în conducerea afacerilor mari, ocupând, pe rând, funcția de General Manager la trei dintre cele mai mari companii naționale și mutinaționale prezente în România, din domeniul FMCG: Coca Cola, European Drinks și Interbrands.
Fiind expert în Business Coaching, misiunea lui Petre Nicolae este aceea de a ajuta antreprenorii și General Managerii din România să se dezvolte din punct de vedere personal și profesional, astfel încât fiecare să își poată atinge nivelul maxim de potențial.
Va folosi resurse practice și aprofundate despre cele mai importante aspecte care contează în această perioadă. Fie că ești în căutare de idei și strategii noi care să-ți inspire campaniile de marketing, planul de (re)inventare sau ai întrebări pentru care vrei să găsești răspunsuri, DEVOS 6 oferă un cadru potrivit pentru antreprenorii care cauta să-și dezvolte afacerea într-un mod profesionist și pe termen lung.
În cadrul evenimentului vor fi abordate subiecte de actualitate, se vor dezbate problemele comune pe care antreprenorii le au din cauza crizei și se va răspunde celor mai dificile întrebări. Punctual, se va discuta despre:

  • o matrice de reorganizare a activităților în contextul actual
  • soluții concrete de a rezista și de a prospera în vremuri dificile
  •  idei concrete care au funcționat în vremuri dificile și pot fi (re)adaptate acum
  • instrumente practice care vor fi livrate fiecărui participant pentru stabilirea tuturor coordonatelor strategice de funcționare ale companiei, dar și a mecanismelor necesare în realizarea obiectivelor
  • controlul asupra modului de realizare al obiectivelor de către manageri și angajați
  • organizarea companiei si reașezarea acesteia dupa principii profesionale de funcționare a unui business

De asemenea, ediția a 6-a DEVOS vine și cu alte surprize: un speaker internațional, tombolă cu premii consistente (suma totală a premiilor va fi peste 1000 de euro) și momente inedite de networking prin ”breakout rooms”.

Distribuie și tu:

Angajații din IT au ajuns la 16% din totalul angajaților din zona Iașului

Angajații din domeniile IT au ajuns la 24.000 de persoane, numărul total de angajați din zona urbană a Iașului plus periferiile atinge aproximativ 150.000 de persoane
mai bine de 20% dintre cei 24 de mii de salariați lucrează în primele două companii din ierarhia angajatorilor locali: Amazon și Continental.

Norii negri și zorii trandafirii

Citește articolul scris de Varujan Pambuccian pentru PIN magazine despre Impactul Inteligenței Artificiale asupra programatorilor și a societății digitale.

RECOMANDATE

Articole similare