Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/r104445pinm/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36
COMUNICAT DE PRESĂ: Pe 6 iulie are loc DEVOS 6 – cel mai mare eveniment de business din zona Moldovei - PIN Magazine

Publicația industriei regionale de IT & outsourcing

COMUNICAT DE PRESĂ: Pe 6 iulie are loc DEVOS 6 – cel mai mare eveniment de business din zona Moldovei

Cel mai mare eveniment de business din zona Moldovei are loc pe data de 6 iulie 2020, în direct pe ZOOM. Nu e tocmai un eveniment standard într-un cadru de gală, așa cum s-au obișnuit participanții edițiilor precedente DEVOS. E însă un eveniment inedit, în direct pe ZOOM. 
La Evenimentul Premium de Business Networking DEVOS 6 speaker principal va fi Petre NICOLAE, ex manager Coca-Cola.
 
Cine este Petre Nicolae?
Petre Nicolae are o experiență practică de peste 15 ani în conducerea afacerilor mari, ocupând, pe rând, funcția de General Manager la trei dintre cele mai mari companii naționale și mutinaționale prezente în România, din domeniul FMCG: Coca Cola, European Drinks și Interbrands.
Fiind expert în Business Coaching, misiunea lui Petre Nicolae este aceea de a ajuta antreprenorii și General Managerii din România să se dezvolte din punct de vedere personal și profesional, astfel încât fiecare să își poată atinge nivelul maxim de potențial.
Va folosi resurse practice și aprofundate despre cele mai importante aspecte care contează în această perioadă. Fie că ești în căutare de idei și strategii noi care să-ți inspire campaniile de marketing, planul de (re)inventare sau ai întrebări pentru care vrei să găsești răspunsuri, DEVOS 6 oferă un cadru potrivit pentru antreprenorii care cauta să-și dezvolte afacerea într-un mod profesionist și pe termen lung.
În cadrul evenimentului vor fi abordate subiecte de actualitate, se vor dezbate problemele comune pe care antreprenorii le au din cauza crizei și se va răspunde celor mai dificile întrebări. Punctual, se va discuta despre:

  • o matrice de reorganizare a activităților în contextul actual
  • soluții concrete de a rezista și de a prospera în vremuri dificile
  •  idei concrete care au funcționat în vremuri dificile și pot fi (re)adaptate acum
  • instrumente practice care vor fi livrate fiecărui participant pentru stabilirea tuturor coordonatelor strategice de funcționare ale companiei, dar și a mecanismelor necesare în realizarea obiectivelor
  • controlul asupra modului de realizare al obiectivelor de către manageri și angajați
  • organizarea companiei si reașezarea acesteia dupa principii profesionale de funcționare a unui business

De asemenea, ediția a 6-a DEVOS vine și cu alte surprize: un speaker internațional, tombolă cu premii consistente (suma totală a premiilor va fi peste 1000 de euro) și momente inedite de networking prin ”breakout rooms”.

Distribuie și tu:

Norii negri și zorii trandafirii

Citește articolul scris de Varujan Pambuccian pentru PIN magazine despre Impactul Inteligenței Artificiale asupra programatorilor și a societății digitale.

RECOMANDATE

Articole similare

Ghid-practic-de-adecvare-la-o-lume-nebună-pinmagazine

Ghid practic de adecvare la o lume nebună

Nu ești destul de bun. Nici n-ai să fii vreodată. Mereu e cineva într-o poziție superioară, plătit mai bine, cu skill-uri la care doar visezi. Tu de ce nu ești ca ei? Gândul te macină. A apărut deja o nouă tehnologie, alte tool-uri. Nu le știi? Poate deja ai devenit nerelevant. Managerii, colegii văd și te evaluează. Mereu e cineva care face asta. Și cel mai dur evaluator ești chiar tu. Poate nu ții pasul, poate te faci de râs. Oare nu cumva și ce ai obținut până acum e fără merite? Senzația imposturii e o piatră grea.

Invest-in-Moonicorns-pinmagazine

Growceanu organizează “Invest in Moonicorns”, pentru investitorii business angel în Europa Centrală și de Est

Platforma de business angels Growceanu organizează în 27-28 octombrie „Invest in Moonicorns – The Art of Angel Investment”, un eveniment care vizează să devină cel mai important loc de întâlnire pentru investitorii business angel în Europa Centrală și de Est. Evenimentul va avea loc la Timișoara, la centrul Faber și se adresează investitorilor de tip business angel, precum și persoanelor cu venituri foarte mari sau avere de peste un milion de dolari.

DRUID, pinmagazine

DRUID atrage 30 de milioane de dolari ca parte a rundei de finanțare Seria B pentru a îmbunătăți productivitatea organizațiilor prin aplicații conversaționale și inteligență artificială generativă

 DRUID, lider global în tehnologie de inteligență artificială conversațională, a anunțat astăzi atragerea rundei de finanțare Seria B de 30 de milioane de dolari condusă de TQ Ventures, cu participarea a noi investitori Smedvig Capital, Endeavour și Verve Ventures și a investitorilor existenți GapMinder, Hoxton Ventures și Karma Ventures.