Publicația industriei TECH regionale

Cognizant Softvision România sprijină sistemul medical și donează 73.000 de dolari Institutului Oncologic din Cluj-Napoca

Cognizant Softvision România, parte a producătorului global de software Cognizant, înțelege nevoia de susținere a sistemului medical în această perioadă și donează 73.000 USD către Institutul Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuță” din Cluj-Napoca. 

Donația este realizată prin Asociația Oncologică Română „Ion Chiricuță” și vine în sprijinul cadrelor medicale din prima linie și al pacienților afectați de acest virus. Suma este destinată achiziției unui stoc de peste 5.000 de măști FFP2 și a 3.000 de kituri de testare pentru diagnosticarea virusului COVID-19. 

„Este nevoie de o doză mare de responsabilitate și de efort colectiv pentru a depăși criza de sănătate generată de pandemie, la nivel național. Sănătatea noastră este pe primul loc, iar instituțiile medicale și medicii au nevoie de susținere continuă în acest context. De fiecare dată când este nevoie, răspundem afirmativ necesităților din sistemul sanitar și acum am decis să ne concentrăm eforturile, pentru început, către Spitalul Oncologic din orașul Cluj-Napoca, comunitate din care facem parte de peste 20 de ani. De asemenea, ne bucură să vedem că atât sistemul de stat, cât și cel privat, se implică și sprijină inițiative esențiale și relevante în aceste vremuri. 

Avem toată încrederea că, împreună, acționând cu responsabilitate și grijă unii față de alții, vom depăși cu bine această situație. Este foarte important, de asemenea, să rămânem la fel de uniți și după ce această criză va fi depășită”, a declarat Mihai Constandis, Country Manager, Cognizant Softvision Romania. 

Despre Cognizant Softvision

Cognizant Softvision este lider în domeniul soluțiilor software, creând soluții de impact și produse digitale complete care conectează marile branduri ale lumii cu consumatorii finali. Oferind inovație sustenabilă, agilitate și conexiune care inspiră angajament și transformarea businessului, Cognizant Softvision colaborează cu unele dintre cele mai mari companii din lume. Experiența în domeniul dezvoltării de produse și soluții digitale și expertiză în design se combină perfect cu cunoștințele clienților, sistemelor și infrastructură aplicațiilor de expertiză ale Cognizant. Cognizant Softvision și Cognizant Digital Engineering formează o echipă de peste 11.000 de profesioniști și o rețea de 30 de studiouri prezente în 9 țări, pe 5 continente.

Compania este prezentă pe piața din România din 1998, continuând să se dezvolte de-a lungul timpului. În prezent, echipa din România cuprinde mai mult de 1.800 de profesioniști din domeniul IT cu experiență, precum și profesioniști tineri, care lucrează în studiourile din București, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara și Baia Mare.

Distribuie și tu:

START Nominalizări PIN AWARDS 2024!

Industria regională de TECH se pregătește să celebreze o nouă serie de recunoașteri prin Gala PIN AWARDS 2024, care va avea loc joi, 23 mai

RECOMANDATE

Articole similare

Peste 50 de nominalizări la PIN AWARDS 2024!

Multe companii au nominalizat în echipă. În total, au fost 98 de nominalizări, iar pe lista finală au ajuns 40 de companii, persoane și inițiative înscrise care vor fi publicate pe site-ul galei PIN awards: www.pinawards.ro