Publicația industriei TECH regionale

Co-fondatorul SKYPE tine un masterclass la Iași. Inscrie-te!

Prima ediție IQ DIGITAL IAȘI va avea loc vineri, 27 mai, in sala mare a Teatrului Național din Iași. Un eveniment care va ocupa intreaga zi, cu speakeri extrem de valoroși ce vor urca pe scenă.

Jonas Kjellberg

Co-fondator SKYPE

A fondat și Campuz Mobile (cumpărat de Vodafone), unde a lucrat și ca CEO, a fondat Player.io (cumpărat de Yahoo!) și a prezidat board-ul iCloud (cumpărat de Apple). În prezent, este investitor BCG Digital Ventures și Gear Up Ventures.

Richard van Hooijdonk

Fondator TRENDFORCE.one

Invitat frecvent al GoogleMetaIBM sau Microsoft unde dezbate trendurile viitorului. Nu e doar un teoretician cu soluții ieșite din comun, ci e cunoscut și pentru faptul că e experiment focused – de-a lungul timpului, și-a implantat diverse chip-uri (prin care își conduce mașina, de exemplu)

Radu Georgescu

Antreprenor Tech în Serie

Fondator al Gecad Ventures, are peste 30 de ani de experiență în înființarea și dezvoltarea companiilor de software, internet și e-commerce. Exit-urile sale de succes includ achiziția tehnologiei RAV Antivirus de către Microsoft în 2003, afacerea ePayment de către Naspers în 2010, Avangate de către Francisco Partners în 2013 și Fitbit Vectorwatch în 2016.

Participarea gratuită. Intră aici și inscrie-te:

https://iqdigital.ro/iasi/?fbclid=IwAR2M9gfrHMNEiTv5vLwqeD5to140nKtDu1WyS5UHvxee2uwXSxna6EcPJ54

Distribuie și tu:

START Nominalizări PIN AWARDS 2024!

Industria regională de TECH se pregătește să celebreze o nouă serie de recunoașteri prin Gala PIN AWARDS 2024, care va avea loc joi, 23 mai

RECOMANDATE

Articole similare

Laser Valley Innovation Bootcamp 2024

Echipa care va inova chirurgia câștigă Laser Valley Innovation Bootcamp 2024

A doua ediție a Laser Valley Innovation Bootcamp a avut loc între 14-16 iunie în orașul Măgurele, la Conacul Oteteleșanu. A reunit peste 100 de participanți dornici să inoveze și să creeze afaceri și proiecte revoluționare în sectorul tehnologiei. Scopul principal al Laser Valley Innovation Bootcamp este de a facilita colaborarea între cercetătorii din Institutele Naționale de Cercetare – Dezvoltare, antreprenori și studenți, pentru a genera noi proiecte cu potențial inovator sau pentru a avansa inițiative existente.

Laser Valley Innovation Bootcamp

Laser Valley Innovation Bootcamp revine pe 14 iunie. Peste 100 de participanți, așteptați la evenimentul dedicat cercetării, inovării și formării de business-uri în tehnologie

aser Valley Innovation Bootcamp revine în orașul Măgurele pentru al doilea an consecutiv. Evenimentul dedicat cercetării, inovării și formării de business-uri în tehnologie aduce împreună cercetători, antreprenori și studenți pasionați de inovație și tehnologie. Peste 100 de participanți sunt așteptați în cadrul Laser Valley Innovation Bootcamp. Evenimentul se va desfășura între 14 – 16 iunie la Conacul Oteteleșanu și Biblioteca Națională de Fizică din Măgurele (Ilfov).