Publicația industriei regionale de IT & outsourcing

Co-fondatorul SKYPE tine un masterclass la Iași. Inscrie-te!

Prima ediție IQ DIGITAL IAȘI va avea loc vineri, 27 mai, in sala mare a Teatrului Național din Iași. Un eveniment care va ocupa intreaga zi, cu speakeri extrem de valoroși ce vor urca pe scenă.

Jonas Kjellberg

Co-fondator SKYPE

A fondat și Campuz Mobile (cumpărat de Vodafone), unde a lucrat și ca CEO, a fondat Player.io (cumpărat de Yahoo!) și a prezidat board-ul iCloud (cumpărat de Apple). În prezent, este investitor BCG Digital Ventures și Gear Up Ventures.

Richard van Hooijdonk

Fondator TRENDFORCE.one

Invitat frecvent al GoogleMetaIBM sau Microsoft unde dezbate trendurile viitorului. Nu e doar un teoretician cu soluții ieșite din comun, ci e cunoscut și pentru faptul că e experiment focused – de-a lungul timpului, și-a implantat diverse chip-uri (prin care își conduce mașina, de exemplu)

Radu Georgescu

Antreprenor Tech în Serie

Fondator al Gecad Ventures, are peste 30 de ani de experiență în înființarea și dezvoltarea companiilor de software, internet și e-commerce. Exit-urile sale de succes includ achiziția tehnologiei RAV Antivirus de către Microsoft în 2003, afacerea ePayment de către Naspers în 2010, Avangate de către Francisco Partners în 2013 și Fitbit Vectorwatch în 2016.

Participarea gratuită. Intră aici și inscrie-te:

https://iqdigital.ro/iasi/?fbclid=IwAR2M9gfrHMNEiTv5vLwqeD5to140nKtDu1WyS5UHvxee2uwXSxna6EcPJ54

Distribuie și tu:

Angajații din IT au ajuns la 16% din totalul angajaților din zona Iașului

Angajații din domeniile IT au ajuns la 24.000 de persoane, numărul total de angajați din zona urbană a Iașului plus periferiile atinge aproximativ 150.000 de persoane
mai bine de 20% dintre cei 24 de mii de salariați lucrează în primele două companii din ierarhia angajatorilor locali: Amazon și Continental.

Norii negri și zorii trandafirii

Citește articolul scris de Varujan Pambuccian pentru PIN magazine despre Impactul Inteligenței Artificiale asupra programatorilor și a societății digitale.

RECOMANDATE

Articole similare