Publicația industriei regionale de IT & outsourcing

Co-fondatorul SKYPE tine un masterclass la Iași. Inscrie-te!

Prima ediție IQ DIGITAL IAȘI va avea loc vineri, 27 mai, in sala mare a Teatrului Național din Iași. Un eveniment care va ocupa intreaga zi, cu speakeri extrem de valoroși ce vor urca pe scenă.

Jonas Kjellberg

Co-fondator SKYPE

A fondat și Campuz Mobile (cumpărat de Vodafone), unde a lucrat și ca CEO, a fondat Player.io (cumpărat de Yahoo!) și a prezidat board-ul iCloud (cumpărat de Apple). În prezent, este investitor BCG Digital Ventures și Gear Up Ventures.

Richard van Hooijdonk

Fondator TRENDFORCE.one

Invitat frecvent al GoogleMetaIBM sau Microsoft unde dezbate trendurile viitorului. Nu e doar un teoretician cu soluții ieșite din comun, ci e cunoscut și pentru faptul că e experiment focused – de-a lungul timpului, și-a implantat diverse chip-uri (prin care își conduce mașina, de exemplu)

Radu Georgescu

Antreprenor Tech în Serie

Fondator al Gecad Ventures, are peste 30 de ani de experiență în înființarea și dezvoltarea companiilor de software, internet și e-commerce. Exit-urile sale de succes includ achiziția tehnologiei RAV Antivirus de către Microsoft în 2003, afacerea ePayment de către Naspers în 2010, Avangate de către Francisco Partners în 2013 și Fitbit Vectorwatch în 2016.

Participarea gratuită. Intră aici și inscrie-te:

https://iqdigital.ro/iasi/?fbclid=IwAR2M9gfrHMNEiTv5vLwqeD5to140nKtDu1WyS5UHvxee2uwXSxna6EcPJ54

Distribuie și tu:

Norii negri și zorii trandafirii

Citește articolul scris de Varujan Pambuccian pentru PIN magazine despre Impactul Inteligenței Artificiale asupra programatorilor și a societății digitale.

RECOMANDATE

Articole similare

Ghid-practic-de-adecvare-la-o-lume-nebună-pinmagazine

Ghid practic de adecvare la o lume nebună

Nu ești destul de bun. Nici n-ai să fii vreodată. Mereu e cineva într-o poziție superioară, plătit mai bine, cu skill-uri la care doar visezi. Tu de ce nu ești ca ei? Gândul te macină. A apărut deja o nouă tehnologie, alte tool-uri. Nu le știi? Poate deja ai devenit nerelevant. Managerii, colegii văd și te evaluează. Mereu e cineva care face asta. Și cel mai dur evaluator ești chiar tu. Poate nu ții pasul, poate te faci de râs. Oare nu cumva și ce ai obținut până acum e fără merite? Senzația imposturii e o piatră grea.

Invest-in-Moonicorns-pinmagazine

Growceanu organizează “Invest in Moonicorns”, pentru investitorii business angel în Europa Centrală și de Est

Platforma de business angels Growceanu organizează în 27-28 octombrie „Invest in Moonicorns – The Art of Angel Investment”, un eveniment care vizează să devină cel mai important loc de întâlnire pentru investitorii business angel în Europa Centrală și de Est. Evenimentul va avea loc la Timișoara, la centrul Faber și se adresează investitorilor de tip business angel, precum și persoanelor cu venituri foarte mari sau avere de peste un milion de dolari.

DRUID, pinmagazine

DRUID atrage 30 de milioane de dolari ca parte a rundei de finanțare Seria B pentru a îmbunătăți productivitatea organizațiilor prin aplicații conversaționale și inteligență artificială generativă

 DRUID, lider global în tehnologie de inteligență artificială conversațională, a anunțat astăzi atragerea rundei de finanțare Seria B de 30 de milioane de dolari condusă de TQ Ventures, cu participarea a noi investitori Smedvig Capital, Endeavour și Verve Ventures și a investitorilor existenți GapMinder, Hoxton Ventures și Karma Ventures.