Publicația industriei TECH regionale

Clujenii de la Komoder deschid showroom-uri noi în Iași, București și Sofia și intenționează să intre și pe piața belgiană


  • În prima jumătate a acestui an, Komoder a inaugurat patru noi locații în România
  • În a doua parte a acestui an, compania clujeană se va concentra asupra extinderii în afara țării, piețele vizate fiind Belgia și Olanda


Komoder, liderul pieței de fotolii de masaj din România, a inaugurat trei showroom-uri noi, la Iași, București și în Bulgaria, la Sofia, și vizează extinderea și pe piața belgiană.

„Deschiderea noilor showroom-uri face parte din strategia noastră pentru 2019, deoarece clienții noștri își doresc să experimenteze fotoliile de masaj pentru a lua decizia de cumpărare cât mai bine informați și într-un timp cât mai scurt. Relocarea showroom-urilor este o decizie pe care am luat-o încă din 2019 și am făcut din aceasta o strategie care să ne aducă rezultate imediate. Inaugurarea noilor spații au produs impactul scontat în vânzările lunare”, declară Adrian Rus, fondatorul Komoder.

După ce a anunțat că va deschide în toamnă un showroom în Eindhoven, Olanda, compania clujeană ia în calcul intrarea și pe piața belgiană. Komoder deține deja două showroom-uri în afara României, în Bulgaria (Sofia) și Spania (Barcelona).

„În perioada următoare ne vom îndrepta atenția spre extinderea în afara țării, obiectivele noastre fiind Olanda și Belgia. Deschiderea unui showroom în Eindhoven este un proiect la care lucrăm de la începutul anului, iar acum ne dorim să intrăm și pe piața belgiană”, adaugă Adrian Rus.

Pentru acest an, compania clujeană anticipează o creștere de 25% a vânzărilor față de 2018, obiectivul companiei fiind de a livra peste 4.000 de fotolii de masaj. În condițiile extinderii rețelei de magazine, dar și a creșterii vânzărilor, compania estimează o cifră de afaceri de peste 4 milioane de euro în 2019.

Investiții de peste 50.000 de euro în noile showroom-uri

Noul showroom din Iași poate fi găsit în Iulius Mall, are o suprafață de 30 mp și este deservit de trei angajați care oferă asistență clienților care doresc să testeze produsele Komoder. Compania clujeană le pune la dispoziție ieșenilor gama completă de fotolii cu masaj Komoder, dar și aparate mici de masaj: ochelari de masaj, genunchiere de masaj, aparate de reflexoterapie, etc.

Noua locație din București se află în centrul comercial Băneasa Shopping City, unde bucureștenii au șansa de a testa cele mai cunoscute fotolii de masaj Komoder: modelul Albert, Focus, Victoria, Capsula de masaj KM9500 și Fotoliul 4D Luxury, dar pot fi probate și dispozitivele mici de masaj. Showroom-ul din București are o suprafață de 15 mp și trei angajați.

Pe data de 1 iulie, Komoder a inaugurat noua locație din Sofia, în Serdika Center, unul dintre cele mai importante centre comerciale din capitala Bulgariei. Showroom-ul are 30 mp și este deservit, de asemenea, de trei angajați. Clienții Komoder vor testa aici fotolii de masaj, precum modelul Albert, Focus, Victoria, Capsula de masaj KM9500 sau Fotoliul 4D Luxury.

„Personalul nostru va efectua demonstrații și sesiuni de masaj cu fiecare potențial client și am creat o atmosferă plăcută în care pot experimenta aparate revoluționare și pot beneficia de momente de relaxare. Am pus la dispoziția clienților șase fotolii de masaj și șase tipuri de aparate mici de masaj”, conchide Adrian Rus, fondator Komoder.

Investițiile s-au ridicat la peste 50.000 de euro, cea mare parte fiind direcționată către amenajarea spațiilor și echipamente. Odată cu deschiderea noilor locații, cele vechi au fost închise.

Despre Komoder

Înființată în anul 2011 de antreprenorul Adrian Rus, Komoder este compania care a deschis în România industria scaunelor și fotoliilor de masaj. Produsele incluse în portofoliul Komoder fac parte din topul celor mai performante fotolii și scaune de masaj din lume.

Komoder are în prezent patru showroom-uri în țară, în București, Cluj-Napoca, Timișoara și Iași, și două showroom-uri în străinătate, în Spania (Barcelona) și Bulgaria (Sofia). Compania vinde fotolii și aparate de masaj în întreaga lume și are parteneri în Italia, Spania, Olanda și Bulgaria.

Distribuie și tu:

START Nominalizări PIN AWARDS 2024!

Industria regională de TECH se pregătește să celebreze o nouă serie de recunoașteri prin Gala PIN AWARDS 2024, care va avea loc joi, 23 mai

RECOMANDATE

Articole similare