Publicația industriei TECH regionale

Call înscrieri ANIS pentru„Premiile de Excelență ale Industriei IT”, ediția 2024

ANIS, Asociația Patronală a Industriei de Software și Servicii, dă startul înscrierilor la „Premiile de Excelență ale industriei IT”, ediția 2024, competiția menită să recompenseze cele mai performante companii din industria IT românească, dar și produsele, proiectele și inițiativele prin care acestea s-au remarcat în 2023. Ajunsă la cea de-a X-a ediție, competiția aduce mai multe noutăți în acest an. „Gala ANIS este de 10 ani prilejul cu care companiile din industrie se întȃlnesc pentru a sărbători cele mai spectaculoase și de impact proiecte și produse, cele mai interesante startup-uri și aplicații inovatoare. Ne așteptăm la un număr de proiecte în creștere la toate categoriile, pentru că industria a contribuit la transformarea digitală din toate sectoarele economice și din societate, în general. Romȃnia este într-un moment în care are oportunitatea să se modernizeze cu ajutorul noilor tehnologii și să reducă accelerat decalajele față de economiile mai dezvoltate, dar este nevoie de un efort comun al tuturor actorilor locali, dar și de exemple din alte țări. De aceea, ediția de anul acesta a Galei va fi precedată de prima ediție ANIS International Summit, unde reprezentanți ai celor mai importante instituții locale, regionale și europene și companii globale vor dezbate contextul actual al industriei, atât în zona de reglementări, cât și ca tendințe tehnologice”, a spus Corina Vasile, director executiv ANIS.  Companiile se pot înscrie la următoarele categorii:

ANIS a pregătit și două premii speciale – ANIS Member of the Year și Best Personal Contribution – care vor fi acordate de către echipa executivă unei companii membre care s-a remarcat prin implicarea în dezvoltarea industriei de software și servicii IT în 2023, respectiv celui mai activ contribuitor la activitatea ANIS. Pentru toate celelalte categorii de premii, câte un juriu independent va evalua proiectele înscrise și va selecta finaliștii și câștigătorii competiției.

ANIS -Premiile de Excelenta ale Industriei IT-pinmagazine

 Companiile pot trimite aplicații pentru „Premiile de Excelență ale industriei IT”, ediția 2024, indiferent dacă sunt sau nu sunt membre ANIS, completând pe site formularele dedicate fiecărei categorii. Orice companie poate aplica pentru una sau mai multe categorii. Perioada de înscriere: 1 – 29 februarie 2024. Regulamentul de organizare a competiției este publicat aici. „Premiile de Excelență ale industriei IT” este o competiție cu tradiție pentru industria IT autohtonă, prima ediție fiind organizată în 2015. În 2023, au fost desemnați câștigători: Microsoft România, Endava, Bright Spaces, Atta Systems, Luxoft Romania, rinf.tech, Kinderpedia, AROBS Transilvania și ZITEC.

Distribuie și tu:

START Nominalizări PIN AWARDS 2024!

Industria regională de TECH se pregătește să celebreze o nouă serie de recunoașteri prin Gala PIN AWARDS 2024, care va avea loc joi, 23 mai

RECOMANDATE

Articole similare