Publicația industriei TECH regionale

ABSL va invită la Business Mixer Week [Iași, Sbiu Timisoara], începând cu 28 septembrie

Asociatia Business Service Leaders (ABSL), organizaţia care reprezintă sectorul serviciilor pentru afaceri din România, organizeaza in saptamana 28 septembrie – 2 octombrie evenimentul „Business Mixer Week”, unul dintre cele mai așteptate evenimente în rândul comunității de business. Ediția de anul acesta va fi online, se va intinde pe parcursul unei saptamani si are în prim-plan sectorul local de business din Iași, Timișoara si Sibiu. .
Industria serviciilor de business s-a adaptat rapid situației impuse de contextul COVID-19, prin implementarea telemuncii si continua adaptare si digitalizare a proceselor. Liderii din domeniu au fost nevoiti să gestioneze atat aspecte operationale cat si schimbari majore ale planurilor financiare, să găsească noi modalități de a atrage proiecte și de a furniza servicii, de a negocia și de a adapta cerintele clienților la noul context, și, mai ales, pentru a supraviețui și a creste într-un moment in care nu exista predictibilitate. 
”Competitia in era Post-COVID”, ”Planificarea recrutarii acum si in viitor” & ”Teleworking vs. Work from home vs. Business continuity”  sunt doar câteva dintre temele de discuție abordate în cadrul Business Mixer Week 2020. 
Printre speakerii prezenți se vor număra: Arh. Andrei Angelescu, Head of Architecture & Design – COS; Ilinca Popescu, Regional Sales Manager Central Europe – Steelcase; Georgiana Grama, Recruitment Team Leader in Business Services – Hays Recruitment; Marta Sudnikiewicz  – IMA® Operations Coordinator; Grete Buivydaite, Business Development Europe – IMA®; Anemari Ionescu, Director Digital Solutions – KPMG Romania;  Marius Scuta, Head of Office Department & Tenant Representation – JLL Romania; Catalin Micu, Partner – Zamfirescu Racoti Vasile & Partners; Anne Marie Diaconu, Leasing and Asset Management Director – Skanska Romania
Pentru informații suplimentare legate de agenda evenimentului și inregistrare puteți accesa https://www.absl.ro/event/absl-business-mixer-event-2020/ 
Participarea la conferință este gratuită. 

Distribuie și tu:

START Nominalizări PIN AWARDS 2024!

Industria regională de TECH se pregătește să celebreze o nouă serie de recunoașteri prin Gala PIN AWARDS 2024, care va avea loc joi, 23 mai

RECOMANDATE

Articole similare

George_SmartEU

BCR extinde serviciile pentru antreprenori din George și lansează George SmartEU, o funcționalitate care facilitează accesul la informații despre programele de finanțare din fonduri europene sau naționale

București, 18 aprilie 2024. Banca Comercială Română anunță o nouă extindere a ecosistemului digital George prin lansarea George SmartEU, funcționalitate care facilitează accesul antreprenorilor la informații complete despre programele de finanțare din fonduri europene sau naționale.

FORVIA - Hella - TUIASI

FORVIA HELLA România modernizează un laborator de studiu pentru studenți în Iași 

Furnizorul automotive internațional FORVIA HELLA continuă să sprijine educația în universitățile partenere din România, în orașele în care își desfășoară activitatea. La mai bine de un an de la inaugurarea centrului tehnic de la Iași, compania a finalizat un laborator, spațiu de studiu pentru studenții Facultății de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației din cadrul Universității Tehnice ”Gheorghe Asachi” Iași.

PIN magazine - IT și Pisica lui Schrodinger

Industria IT și pisica lui Schrödinger

În 2024, dacă întrebi 100 de manageri IT cum va arăta piața și tendințele din industrie, vei primi tot atâtea răspunsuri paradoxale precum „pisica lui Schrödinger” – unii vor spune că piața dă semne de revenire, alții vor spune că se fac încă disponibilizări și că există presiuni din partea clienților privitoare la proiectele în derulare. Cu alte cuvinte, din perspectiva unora, în 2024 industria IT își va reveni, ne vom întoarce la birou (mai mult sau mai puțin forțați) încurajați de faptul că se reiau angajările și se deschid proiecte noi.