Publicația industriei regionale de IT & outsourcing

„Big PICTURE”- eveniment de amploare organizat de AIESEC Iași 

Asociația AIESEC Iași organizează anul acesta, un eveniment de amploare dedicat tinerilor care doresc să se înscrie în asociație și vor să afle mai multe despre aceasta. Evenimentul va avea loc pe data de 29 septembrie, începând cu ora 20.00, în cadrul „Universității Alexandru Ioan Cuza’’ din Iași. 

„Big PICTURE’’ este deschis tinerilor studenți, care doresc să afle mai multe despre impactul pe care AIESEC îl are în comunitate și avantajele de a fi membri în această organizație. În cadrul evenimentului vor participa membri ai Consiliului Director al asociației și membri actuali, care vor discuta despre situația curentă a filialei din Iași, ce impact a adus aceasta în comunitatea locală și nu numai, precum și despre posibilitatea și avantajele de a fi membru într-o asociație internațională. De asemenea, câțiva foști membri vor povesti despre experiența lor ca membru în Consiliul Director – forumul principal de conducere al organizației – atât la nivel național cât și internațional. 

Un lucru de neratat este faptul că la eveniment vor fi prezenți și tineri din din diverse țări, care participă în prezent la un schimb de experiență în Iași, prin intermediul AIESEC, dar și tineri români care au fost și și-au terminat experiența în afară. Ei vor împărtăși din bucuria și beneficiile de a fi implicați în astfel de proiecte și de modul cum pot fi accesate astfel de oportunități. De asemenea, printre partenerii care vor susține AIESEC Iași în această inițiativă se numără Iulius Mall și ECOLAB. 

„AIESEC Iași invită toți tinerii la evenimentul Big PICTURE, așa că dacă vrei să-ți faci și tu studenția inedită sau vrei să iei parte la activități care aduc un impact la nivel global în timpul liber, Big PICTURE, e aici să răspundă la toate întrebările legate de posibilitatea și oportunitățile pe care le ai ca membru AIESEC”, precizează echipa AIESEC Iași. 

Distribuie și tu:

Angajații din IT au ajuns la 16% din totalul angajaților din zona Iașului

Angajații din domeniile IT au ajuns la 24.000 de persoane, numărul total de angajați din zona urbană a Iașului plus periferiile atinge aproximativ 150.000 de persoane
mai bine de 20% dintre cei 24 de mii de salariați lucrează în primele două companii din ierarhia angajatorilor locali: Amazon și Continental.

Norii negri și zorii trandafirii

Citește articolul scris de Varujan Pambuccian pentru PIN magazine despre Impactul Inteligenței Artificiale asupra programatorilor și a societății digitale.

RECOMANDATE

Articole similare