Publicația industriei TECH regionale

Banca Comercială Română deschide în Bacău prima unitate pe modelul centrelor de dialog financiar

BCR Bacau, pinmagazine

Noua unitate din Bacău, BCR Bacovia, se află pe strada Mioriței, nr. 10, și este echipată cu aparate multifuncționale, care oferă acces facil și non-stop la operațiuni financiare diversificate.

„Deschiderea primului centru de dialog financiar din Bacău ne aduce mai aproape de obiectivul nostru de modernizare a rețelei de unități. Acest spațiu ne încurajează să deschidem un dialog financiar mult mai apropiat, mai deschis, dedicat fiecărui client, în care premisa discuțiilor pleacă de la nevoi, obiective personale și profesionale. 

Vrem să ne ajutăm clienții, să le cunoaștem nevoile și să le răspundem cu sfaturi valoroase, luând în calcul venitul de care dispun, obiectivul pe care îl au și stilul lor de viață. Colegii mei sunt pregătiți să ofere un astfel de dialog financiar dedicat fiecărui client, mai apropiat, care îi va ajuta să-și evalueze corect capacitățile financiare și să facă alegeri inteligente, fie că vorbim de economii, credite, achiziții de proprietăți, produse de investiții sau finanțarea unei afaceri.

Suntem aici să le schimbăm experiența vizitei într-o unitate bancară și să discutăm despre cum putem avea o relație sănătoasă cu banii”, a declarat Nicoleta Grăjdeanu, Director Zonal Retail BCR.

Amenajarea noii unități BCR are la bază un concept inovator, ce încurajează comunicarea bancară și susține dialogul în baza principiilor de educație financiară, pornind de la diagnosticul bugetului personal, până la discuții personalizate privind obiectivele și planurile de viață. Clienții care vor păși în noua unitate din Bacău se vor bucura de o experiență bancară caldă, la standarde înalte, atât prin ambient, cât și prin sprijinul personalizat pentru alegeri financiare inteligente. În cei 300 metri pătrați ai unității BCR Bacovia sunt puse la dispoziția clienților 6 săli de întâlnire și un ghișeu de tranzacții rapide fără numerar. 

În plus, clienții BCR din Bacău vor putea derula permanent operațiuni bancare curente grație celor două tipuri de echipamente instalate: MFM-uri și ATM-uri. Astfel, mașinile multifuncționale (MFM) permit o gamă variată de operațiuni bancare, precum depuneri sau retrageri numerar, schimb valutar, plata facturilor, transferuri, interogare sold, schimbare PIN, mini-extras pentru cardurile de debit/credit BCR), iar cele 2 ATM-uri vor asista clienții în ceea ce privește retragerile de numerar, informarea despre situația contului și eliberarea unui mini extras, schimbarea PIN-ului, dar și multe alte operațiuni. 

Noua unitate BCR a fost dezvoltată pe baza recomandărilor și sugestiilor oferite de clienți, astfel încât să îndeplinească nevoile și dorințele acestora.

Distribuie și tu:

Piața muncii dă semne optimiste în 2024: angajările continuă

Noul an aduce vești bune pentru cei aflați în căutarea unui loc de muncă. Angajatorii au început deja procesul de recrutare și urmăresc să găsească, într-un timp cât mai scurt, candidați potriviți. Ca de fiecare dată, Târgul de Cariere susține piața muncii și aduce împreună, și în această primăvară, candidații și angajatorii.

CEE Startup Landscape: Why Moldova Should Be on Your Watch List

Quietly emerging as a hub for startups and investors, Moldova, a small Eastern European nation, with a population of 2.45 million and a GDP of $45.02 billion, is increasingly gaining traction in the tech startup ecosystem. Having gained independence from the Soviet Union in 1991, Moldova embarked on a mission to rebuild and prosper.

RECOMANDATE

Articole similare