Publicația industriei regionale de IT & outsourcing

Banca Comercială Română deschide în Bacău prima unitate pe modelul centrelor de dialog financiar

BCR Bacau, pinmagazine

Noua unitate din Bacău, BCR Bacovia, se află pe strada Mioriței, nr. 10, și este echipată cu aparate multifuncționale, care oferă acces facil și non-stop la operațiuni financiare diversificate.

„Deschiderea primului centru de dialog financiar din Bacău ne aduce mai aproape de obiectivul nostru de modernizare a rețelei de unități. Acest spațiu ne încurajează să deschidem un dialog financiar mult mai apropiat, mai deschis, dedicat fiecărui client, în care premisa discuțiilor pleacă de la nevoi, obiective personale și profesionale. 

Vrem să ne ajutăm clienții, să le cunoaștem nevoile și să le răspundem cu sfaturi valoroase, luând în calcul venitul de care dispun, obiectivul pe care îl au și stilul lor de viață. Colegii mei sunt pregătiți să ofere un astfel de dialog financiar dedicat fiecărui client, mai apropiat, care îi va ajuta să-și evalueze corect capacitățile financiare și să facă alegeri inteligente, fie că vorbim de economii, credite, achiziții de proprietăți, produse de investiții sau finanțarea unei afaceri.

Suntem aici să le schimbăm experiența vizitei într-o unitate bancară și să discutăm despre cum putem avea o relație sănătoasă cu banii”, a declarat Nicoleta Grăjdeanu, Director Zonal Retail BCR.

Amenajarea noii unități BCR are la bază un concept inovator, ce încurajează comunicarea bancară și susține dialogul în baza principiilor de educație financiară, pornind de la diagnosticul bugetului personal, până la discuții personalizate privind obiectivele și planurile de viață. Clienții care vor păși în noua unitate din Bacău se vor bucura de o experiență bancară caldă, la standarde înalte, atât prin ambient, cât și prin sprijinul personalizat pentru alegeri financiare inteligente. În cei 300 metri pătrați ai unității BCR Bacovia sunt puse la dispoziția clienților 6 săli de întâlnire și un ghișeu de tranzacții rapide fără numerar. 

În plus, clienții BCR din Bacău vor putea derula permanent operațiuni bancare curente grație celor două tipuri de echipamente instalate: MFM-uri și ATM-uri. Astfel, mașinile multifuncționale (MFM) permit o gamă variată de operațiuni bancare, precum depuneri sau retrageri numerar, schimb valutar, plata facturilor, transferuri, interogare sold, schimbare PIN, mini-extras pentru cardurile de debit/credit BCR), iar cele 2 ATM-uri vor asista clienții în ceea ce privește retragerile de numerar, informarea despre situația contului și eliberarea unui mini extras, schimbarea PIN-ului, dar și multe alte operațiuni. 

Noua unitate BCR a fost dezvoltată pe baza recomandărilor și sugestiilor oferite de clienți, astfel încât să îndeplinească nevoile și dorințele acestora.

Distribuie și tu:

Norii negri și zorii trandafirii

Citește articolul scris de Varujan Pambuccian pentru PIN magazine despre Impactul Inteligenței Artificiale asupra programatorilor și a societății digitale.

RECOMANDATE

Articole similare

Ghid-practic-de-adecvare-la-o-lume-nebună-pinmagazine

Ghid practic de adecvare la o lume nebună

Nu ești destul de bun. Nici n-ai să fii vreodată. Mereu e cineva într-o poziție superioară, plătit mai bine, cu skill-uri la care doar visezi. Tu de ce nu ești ca ei? Gândul te macină. A apărut deja o nouă tehnologie, alte tool-uri. Nu le știi? Poate deja ai devenit nerelevant. Managerii, colegii văd și te evaluează. Mereu e cineva care face asta. Și cel mai dur evaluator ești chiar tu. Poate nu ții pasul, poate te faci de râs. Oare nu cumva și ce ai obținut până acum e fără merite? Senzația imposturii e o piatră grea.

Invest-in-Moonicorns-pinmagazine

Growceanu organizează “Invest in Moonicorns”, pentru investitorii business angel în Europa Centrală și de Est

Platforma de business angels Growceanu organizează în 27-28 octombrie „Invest in Moonicorns – The Art of Angel Investment”, un eveniment care vizează să devină cel mai important loc de întâlnire pentru investitorii business angel în Europa Centrală și de Est. Evenimentul va avea loc la Timișoara, la centrul Faber și se adresează investitorilor de tip business angel, precum și persoanelor cu venituri foarte mari sau avere de peste un milion de dolari.

DRUID, pinmagazine

DRUID atrage 30 de milioane de dolari ca parte a rundei de finanțare Seria B pentru a îmbunătăți productivitatea organizațiilor prin aplicații conversaționale și inteligență artificială generativă

 DRUID, lider global în tehnologie de inteligență artificială conversațională, a anunțat astăzi atragerea rundei de finanțare Seria B de 30 de milioane de dolari condusă de TQ Ventures, cu participarea a noi investitori Smedvig Capital, Endeavour și Verve Ventures și a investitorilor existenți GapMinder, Hoxton Ventures și Karma Ventures.