Publicația industriei TECH regionale

Banca Comercială Română deschide în Bacău prima unitate pe modelul centrelor de dialog financiar

BCR Bacau, pinmagazine

Noua unitate din Bacău, BCR Bacovia, se află pe strada Mioriței, nr. 10, și este echipată cu aparate multifuncționale, care oferă acces facil și non-stop la operațiuni financiare diversificate.

„Deschiderea primului centru de dialog financiar din Bacău ne aduce mai aproape de obiectivul nostru de modernizare a rețelei de unități. Acest spațiu ne încurajează să deschidem un dialog financiar mult mai apropiat, mai deschis, dedicat fiecărui client, în care premisa discuțiilor pleacă de la nevoi, obiective personale și profesionale. 

Vrem să ne ajutăm clienții, să le cunoaștem nevoile și să le răspundem cu sfaturi valoroase, luând în calcul venitul de care dispun, obiectivul pe care îl au și stilul lor de viață. Colegii mei sunt pregătiți să ofere un astfel de dialog financiar dedicat fiecărui client, mai apropiat, care îi va ajuta să-și evalueze corect capacitățile financiare și să facă alegeri inteligente, fie că vorbim de economii, credite, achiziții de proprietăți, produse de investiții sau finanțarea unei afaceri.

Suntem aici să le schimbăm experiența vizitei într-o unitate bancară și să discutăm despre cum putem avea o relație sănătoasă cu banii”, a declarat Nicoleta Grăjdeanu, Director Zonal Retail BCR.

Amenajarea noii unități BCR are la bază un concept inovator, ce încurajează comunicarea bancară și susține dialogul în baza principiilor de educație financiară, pornind de la diagnosticul bugetului personal, până la discuții personalizate privind obiectivele și planurile de viață. Clienții care vor păși în noua unitate din Bacău se vor bucura de o experiență bancară caldă, la standarde înalte, atât prin ambient, cât și prin sprijinul personalizat pentru alegeri financiare inteligente. În cei 300 metri pătrați ai unității BCR Bacovia sunt puse la dispoziția clienților 6 săli de întâlnire și un ghișeu de tranzacții rapide fără numerar. 

În plus, clienții BCR din Bacău vor putea derula permanent operațiuni bancare curente grație celor două tipuri de echipamente instalate: MFM-uri și ATM-uri. Astfel, mașinile multifuncționale (MFM) permit o gamă variată de operațiuni bancare, precum depuneri sau retrageri numerar, schimb valutar, plata facturilor, transferuri, interogare sold, schimbare PIN, mini-extras pentru cardurile de debit/credit BCR), iar cele 2 ATM-uri vor asista clienții în ceea ce privește retragerile de numerar, informarea despre situația contului și eliberarea unui mini extras, schimbarea PIN-ului, dar și multe alte operațiuni. 

Noua unitate BCR a fost dezvoltată pe baza recomandărilor și sugestiilor oferite de clienți, astfel încât să îndeplinească nevoile și dorințele acestora.

Distribuie și tu:

START Nominalizări PIN AWARDS 2024!

Industria regională de TECH se pregătește să celebreze o nouă serie de recunoașteri prin Gala PIN AWARDS 2024, care va avea loc joi, 23 mai

RECOMANDATE

Articole similare

Laser Valley Innovation Bootcamp 2024

Echipa care va inova chirurgia câștigă Laser Valley Innovation Bootcamp 2024

A doua ediție a Laser Valley Innovation Bootcamp a avut loc între 14-16 iunie în orașul Măgurele, la Conacul Oteteleșanu. A reunit peste 100 de participanți dornici să inoveze și să creeze afaceri și proiecte revoluționare în sectorul tehnologiei. Scopul principal al Laser Valley Innovation Bootcamp este de a facilita colaborarea între cercetătorii din Institutele Naționale de Cercetare – Dezvoltare, antreprenori și studenți, pentru a genera noi proiecte cu potențial inovator sau pentru a avansa inițiative existente.

Laser Valley Innovation Bootcamp

Laser Valley Innovation Bootcamp revine pe 14 iunie. Peste 100 de participanți, așteptați la evenimentul dedicat cercetării, inovării și formării de business-uri în tehnologie

aser Valley Innovation Bootcamp revine în orașul Măgurele pentru al doilea an consecutiv. Evenimentul dedicat cercetării, inovării și formării de business-uri în tehnologie aduce împreună cercetători, antreprenori și studenți pasionați de inovație și tehnologie. Peste 100 de participanți sunt așteptați în cadrul Laser Valley Innovation Bootcamp. Evenimentul se va desfășura între 14 – 16 iunie la Conacul Oteteleșanu și Biblioteca Națională de Fizică din Măgurele (Ilfov).