Publicația industriei regionale de IT & outsourcing

Balul de Caritate „Crăciun din inimă de student” Ediția a XIII-a (Asociația Studenților Informaticieni Iasi)

Cu surle și trâmbițe anunțăm că ASII, în parteneriat cu Facultatea de Informatică (FII) , are onoarea de a vă invita și în acest an, la bine-cunoscutul Bal de Caritate „Crăciun din inimă de student”, ajuns acum la cea de-a XIII-a ediție! Prin intermediul acestui eveniment caritabil, ASII își propune ca anul acesta ajutorul nostru să se îndrepte către familia Bodoga, o familie cu două fetițe, din nefericire fiecare dintre ele având probleme grave de sănătate.
Evenimentul va avea loc vineri, 16 decembrie 2016 , începând cu orele 18:30 la Casa de Cultură a Studenților din Iași, iar pe scena Casei de Cultură vor urca interpreţi, solişti, actori şi voluntari talentaţi, cu toții urmărind acelaşi scop nobil: grupurile vocale Wrekapelle și VIP, dirijor Raluca Zaharia, trupa de teatru Excelsior (compusă și din artiști FII), moment de dans de societate oferit de către clubul DanceStudio Iași, artistul ieșean Claudiu Cârstean, artiștii FII, Raluca Plugariu și Răzvan Nica & Co., Maria Luisa, Francesca si Thomas și Filip Andrici, renumita trupă de teatru IDIOT, trupa de dans Quasar și nelipsita trupa ieșeană Aproape Unplugged.
În timpul pauzelor, se va organiza o licitație de produse hand-made și prăjiturele făcute cu multă trudă de către voluntarii noștri, dar vor fi si multe surprize dulci confectionate cu drag de catre cofetarul-patiser Mihaela Ulman. O altă surpriză constă în organizarea unei licitații deosebite de tablouri realizată cu sprijinul unui tânăr pictor ieșean, cunoscut deja în întreaga lume, Alexandru David.
Dacă și tu îți dorești să contribui la realizarea unui Crăciun cât mai reușit pentru această familie, te așteptăm în holul de la parterul Facultății de Informatică (Corpul C al Universității „Alexandru Ioan Cuza”), în fiecare zi între orele 10 – 16, unde poți dona în schimbul unui bilet de intrare la eveniment. De asemenea, biletele se pot achiziționa și în seara evenimentului.
Fără alte adăugiri, vă așteptăm cu drag la balul nostru, pentru a împărtăși emoția de a dărui în prag de sărbătoare, într-o atmosferă plină de zâmbete și voie bună.
Mai multe detalii despre eveniment găsiţi la adresa: caritate.asii.ro

Distribuie și tu:

Angajații din IT au ajuns la 16% din totalul angajaților din zona Iașului

Angajații din domeniile IT au ajuns la 24.000 de persoane, numărul total de angajați din zona urbană a Iașului plus periferiile atinge aproximativ 150.000 de persoane
mai bine de 20% dintre cei 24 de mii de salariați lucrează în primele două companii din ierarhia angajatorilor locali: Amazon și Continental.

Norii negri și zorii trandafirii

Citește articolul scris de Varujan Pambuccian pentru PIN magazine despre Impactul Inteligenței Artificiale asupra programatorilor și a societății digitale.

RECOMANDATE

Articole similare