Publicația industriei TECH regionale

Balul de Caritate „Crăciun din inimă de student” Ediția a XIII-a (Asociația Studenților Informaticieni Iasi)

Cu surle și trâmbițe anunțăm că ASII, în parteneriat cu Facultatea de Informatică (FII) , are onoarea de a vă invita și în acest an, la bine-cunoscutul Bal de Caritate „Crăciun din inimă de student”, ajuns acum la cea de-a XIII-a ediție! Prin intermediul acestui eveniment caritabil, ASII își propune ca anul acesta ajutorul nostru să se îndrepte către familia Bodoga, o familie cu două fetițe, din nefericire fiecare dintre ele având probleme grave de sănătate.
Evenimentul va avea loc vineri, 16 decembrie 2016 , începând cu orele 18:30 la Casa de Cultură a Studenților din Iași, iar pe scena Casei de Cultură vor urca interpreţi, solişti, actori şi voluntari talentaţi, cu toții urmărind acelaşi scop nobil: grupurile vocale Wrekapelle și VIP, dirijor Raluca Zaharia, trupa de teatru Excelsior (compusă și din artiști FII), moment de dans de societate oferit de către clubul DanceStudio Iași, artistul ieșean Claudiu Cârstean, artiștii FII, Raluca Plugariu și Răzvan Nica & Co., Maria Luisa, Francesca si Thomas și Filip Andrici, renumita trupă de teatru IDIOT, trupa de dans Quasar și nelipsita trupa ieșeană Aproape Unplugged.
În timpul pauzelor, se va organiza o licitație de produse hand-made și prăjiturele făcute cu multă trudă de către voluntarii noștri, dar vor fi si multe surprize dulci confectionate cu drag de catre cofetarul-patiser Mihaela Ulman. O altă surpriză constă în organizarea unei licitații deosebite de tablouri realizată cu sprijinul unui tânăr pictor ieșean, cunoscut deja în întreaga lume, Alexandru David.
Dacă și tu îți dorești să contribui la realizarea unui Crăciun cât mai reușit pentru această familie, te așteptăm în holul de la parterul Facultății de Informatică (Corpul C al Universității „Alexandru Ioan Cuza”), în fiecare zi între orele 10 – 16, unde poți dona în schimbul unui bilet de intrare la eveniment. De asemenea, biletele se pot achiziționa și în seara evenimentului.
Fără alte adăugiri, vă așteptăm cu drag la balul nostru, pentru a împărtăși emoția de a dărui în prag de sărbătoare, într-o atmosferă plină de zâmbete și voie bună.
Mai multe detalii despre eveniment găsiţi la adresa: caritate.asii.ro

Distribuie și tu:

START Nominalizări PIN AWARDS 2024!

Industria regională de TECH se pregătește să celebreze o nouă serie de recunoașteri prin Gala PIN AWARDS 2024, care va avea loc joi, 23 mai

RECOMANDATE

Articole similare

Laser Valley Innovation Bootcamp 2024

Echipa care va inova chirurgia câștigă Laser Valley Innovation Bootcamp 2024

A doua ediție a Laser Valley Innovation Bootcamp a avut loc între 14-16 iunie în orașul Măgurele, la Conacul Oteteleșanu. A reunit peste 100 de participanți dornici să inoveze și să creeze afaceri și proiecte revoluționare în sectorul tehnologiei. Scopul principal al Laser Valley Innovation Bootcamp este de a facilita colaborarea între cercetătorii din Institutele Naționale de Cercetare – Dezvoltare, antreprenori și studenți, pentru a genera noi proiecte cu potențial inovator sau pentru a avansa inițiative existente.

Laser Valley Innovation Bootcamp

Laser Valley Innovation Bootcamp revine pe 14 iunie. Peste 100 de participanți, așteptați la evenimentul dedicat cercetării, inovării și formării de business-uri în tehnologie

aser Valley Innovation Bootcamp revine în orașul Măgurele pentru al doilea an consecutiv. Evenimentul dedicat cercetării, inovării și formării de business-uri în tehnologie aduce împreună cercetători, antreprenori și studenți pasionați de inovație și tehnologie. Peste 100 de participanți sunt așteptați în cadrul Laser Valley Innovation Bootcamp. Evenimentul se va desfășura între 14 – 16 iunie la Conacul Oteteleșanu și Biblioteca Națională de Fizică din Măgurele (Ilfov).