Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/r104445pinm/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36
Back to School la Vitacom Electronics aduce reduceri pe toată durata lunii septembrie - PIN Magazine

Publicația industriei regionale de IT & outsourcing

Back to School la Vitacom Electronics aduce reduceri pe toată durata lunii septembrie


BVitacom Electronics, lider pe piața din România în distribuția de produse și accesorii electronice, lansează campania Back to School. În premieră, față de anii precedenți, campania se derulează pe toată perioada lunii septembrie. Aceasta aduce reduceri semnificative la o gamă impresionantă de produse pentru toți clienții.

Vitacom Electronics organizează și o tombolă la care pot participa clienții care achiziționează produsele incluse în campanie. Premiul constă într-un kit format din mouse și tastatură de la Well. Premiile vor fi acordate pentru fiecare magazin în parte, prin tragere la sorți, la finalul campaniei de reduceri. Câștigătorii vor fi anunțați și pe pagina de Facebook a Vitacom Electronics. Aceștia își pot revendica premiul în termen de 15 zile.


„Este al patrulea an consecutiv în care ne întâmpinăm clienții, în special elevii, cu ocazia începerii școlii, cu produse la prețuri speciale. Pentru că de fiecare dată ne bucurăm de un feedback pozitiv, anul acesta am decis să extindem campania pe toată durata lunii septembrie. 

Am făcut o selecție specială de produse pe care le considerăm necesare pentru acest moment din an, cum ar fi cele din gama de iluminat, acumulatori și baterii, prelungitoare sau chiar cele de îngrijire personală. Ne bucurăm astfel să fim alături de elevi, indiferent că interacționăm cu ei direct sau prin intermediul părinților”, a declarat Aviva Vita, PR & Marketing Manager, în cadrul Vitacom Electronics.  

Vitacom Electronics anunță reduceri de 20% în campania Back to School la o selecție de produse din categoriile: Acumulatori și baterii / Powerbank, IT&C, Iluminat, Prelungitoare și Îngrijire personală. Cum momentul revenirii la școală e unul de înnoire, campania de acum are scopul ca fiecare client interesat să găsească produsele pe care le dorește și să le poată achiziționa la un preț mai mic.

Despre Vitacom Electronics

Vitacom Electronics a fost înființată în anul 1991 și este una dintre cele mai mari companii și cei mai de încredere parteneri în domeniul produselor și accesoriilor electronice. Compania a fost fondată de Vasile Andrei Vita, din pasiune pentru produse și accesorii electronice și pentru noi provocări. Prin profesionalism, siguranță și flexibilitate, Vitacom Electronics a câștigat fidelitatea și aprecierea clienților și, totodată, a reușit să se impună pe piață datorită prețurilor competitive și calitatea produselor.

Calitatea serviciilor Vitacom Electronics a fost răsplătită prin aprecieri la nivel internațional și național, firma deținând distincția Internațional Gold Star for Quality, certificate ISO 9001:2008, ISO14001:2004, OHSAS 18001:2007, precum și numeroase titluri acordate de Camerele de Comerț și Industrie. În plus, de-a lungul timpului compania a dezvoltat două branduri proprii: WELL și CHROME, recunoscute la nivel național, și a dezvoltat parteneriate durabile cu branduri recunoscute la nivel mondial precum: GP Batteries, Nedis, Maxell, Goobay, Fixpoint, ProsKit, NGS, Trevi, Intellinet.  

Distribuie și tu:

Norii negri și zorii trandafirii

Citește articolul scris de Varujan Pambuccian pentru PIN magazine despre Impactul Inteligenței Artificiale asupra programatorilor și a societății digitale.

RECOMANDATE

Articole similare

Ghid-practic-de-adecvare-la-o-lume-nebună-pinmagazine

Ghid practic de adecvare la o lume nebună

Nu ești destul de bun. Nici n-ai să fii vreodată. Mereu e cineva într-o poziție superioară, plătit mai bine, cu skill-uri la care doar visezi. Tu de ce nu ești ca ei? Gândul te macină. A apărut deja o nouă tehnologie, alte tool-uri. Nu le știi? Poate deja ai devenit nerelevant. Managerii, colegii văd și te evaluează. Mereu e cineva care face asta. Și cel mai dur evaluator ești chiar tu. Poate nu ții pasul, poate te faci de râs. Oare nu cumva și ce ai obținut până acum e fără merite? Senzația imposturii e o piatră grea.

Invest-in-Moonicorns-pinmagazine

Growceanu organizează “Invest in Moonicorns”, pentru investitorii business angel în Europa Centrală și de Est

Platforma de business angels Growceanu organizează în 27-28 octombrie „Invest in Moonicorns – The Art of Angel Investment”, un eveniment care vizează să devină cel mai important loc de întâlnire pentru investitorii business angel în Europa Centrală și de Est. Evenimentul va avea loc la Timișoara, la centrul Faber și se adresează investitorilor de tip business angel, precum și persoanelor cu venituri foarte mari sau avere de peste un milion de dolari.

DRUID, pinmagazine

DRUID atrage 30 de milioane de dolari ca parte a rundei de finanțare Seria B pentru a îmbunătăți productivitatea organizațiilor prin aplicații conversaționale și inteligență artificială generativă

 DRUID, lider global în tehnologie de inteligență artificială conversațională, a anunțat astăzi atragerea rundei de finanțare Seria B de 30 de milioane de dolari condusă de TQ Ventures, cu participarea a noi investitori Smedvig Capital, Endeavour și Verve Ventures și a investitorilor existenți GapMinder, Hoxton Ventures și Karma Ventures.