Publicația industriei TECH regionale

O emblemă renăscută: Aston Martin revine la F1 ™ cu Cognizant ca „Title Partner”

TEANECK, NJ – 7 ianuarie 2021 – Cu o anticipare de aproape 12 luni și un efort semnificativ de muncă depus în culise, Aston Martin a revenit în Formula 1. Noua eră a început oficial.
Nu am putea fi mai încântați să dezvăluim, în sfârșit, vestea asupra noii noastre identități, în timp ce ne prezentăm viziunea pentru experiența viitoare. Și ce modalitate mai bună de a începe noua eră decât primirea unui nou „Title Partner”, Cognizant (Nasdaq: CTSH), un brand IT multinațional american, cu planuri ambițioase de a-și lărgi acoperirea globală. 
Echipa se va alinia la start pentru noul sezon sub numele de Aston Martin Cognizant Formula One ™ Team.
Într-un sport în care tehnologia și inovația ocupă un loc central, Cognizant va juca un rol cheie, nu doar ca sponsor, nici măcar ca furnizor de servicii din culise, ci ca un adevărat partener de transformare digitală, cu un scop real. Parteneriatul pe termen lung aduce energie reală în noua eră a Aston Martin în Formula 1, cu Cognizant care va da forță echipei prin cele mai bune soluții de infrastructură IT și software de pe piață.
Compania Cognizant este prezentă și pe piața din România, prin Cognizant Softvision. Achiziția Softvision de către Cognizant, în 2018, a creat una dintre cele mai puternice companii din lume în domeniul dezvoltării digitale și un lider în dezvoltarea produselor software. Cognizant Softvision dezvoltă soluții și produse digitale complete care conectează marile branduri ale lumii cu consumatorii finali. Cognizant Softvision colaborează cu unele dintre cele mai mari branduri din lume, oferind inovație sustenabilă, agilitate și conexiune care inspiră angajament și transformarea business-ului. Cognizant Softvision are o echipă de peste 3.000 de profesioniști în domeniul dezvoltării de produse software: product, design și engineering, într-o rețea de studiouri globale din nouă țări de pe cinci continente. În România, Cognizant Softvision este, în prezent, unul dintre cei mai mari angajatori de tehnologie din România. La finalul anului 2020, a ajuns la 2.000 de angajați, în studio-uri din București, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara și Baia Mare. Tot la finalul anului 2020, Cognizant Softvision a primit premiul pentru „Cel mai mare angajator din IT în pandemie” la Gala ZF. Mai multe informații pe: www.cognizantsoftvision.com. 
Acestea sunt primele noutăți care vin odată cu lansarea site-ului web și cu facelift-ul canalelor de socializare ale echipei, cu informații în premieră despre Aston Martin Cognizant Formula One ™: Instagram, Twitter, Facebook, YouTube, TikTok, și LinkedIn.
În următoarele săptămâni, vă vom oferi mai multe informații din culise, permițând tuturor să împărtășească entuziasmul de a vedea primul Aston Martin care a concurat la un Grand Prix în mai bine de 6 decenii. 
În martie, vom dezvălui mașina creată, la sediul global al Aston Martin din Gaydon, Warwickshire, inclusiv prezentarea line-up-ului piloților: de patru ori campion mondial, Sebastian Vettel, și multiplu ocupant de podium la Grand Prix-uri, Lance Stroll.
Lawrence Stroll, Președinte al echipei Aston Martin Cognizant Formula One ™:
„Întoarcerea Aston Martin la Formula 1, după mai mult de 60 de ani, este un moment de referință în istoria sportului. Toată lumea știe deja ce semnifică Aston Martin, dar echipa de Formula 1 ne va permite să ducem esența mărcii spre noi orizonturi, construind pe bazele solide puse de echipele anterioare. Sunt extrem de mândru că putem începe acest nou capitol cu ​​sprijinul Cognizant. În ziua de astăzi, pe măsură ce revoluția digitală continuă, nu mă pot gândi la un partener mai potrivit sau mai valoros care să lucreze cu noi, în timp ce ne propunem să facem din Aston Martin una dintre cele mai mari echipe din acest sport.”
Brian Humphries, CEO Cognizant:
„Suntem absolut încântați să fim <<Title Partner>> al echipei Aston Martin Cognizant Formula One ™. Brandurile noastre globale au multe în comun. Amândouă sunt branduri inovatoare, orientate spre viitor, cărora le place să se miște rapid, să rămână focusate și să ia inițiativă. Înțelegem puterea incredibilă a tehnologiilor avansate de astăzi și cum să le valorificăm pentru a crea experiențe unice pentru clienți. Suntem încântați de promisiunea acestui parteneriat puternic și reciproc benefic.”
Otmar Szafnauer, CEO & Team Principal, echipa Aston Martin Cognizant Formula One ™:
„Suntem la doar două luni distanță de începutul sezonului, așa că ne bucurăm mult să sărbătorim noua eră a Aston Martin în Formula 1 cu Cognizant ca <<Title Partner>>.  Inovația și tehnologia sunt pilonii centrali pentru orice echipă de Formula 1, iar acest parteneriat pe termen lung este mult mai mult decât un exercițiu de branding. Cu o nouă fabrică aflată deja în construcție, expertiza și resursele Cognizant vor oferi valoare adăugată în toate sectoarele operațiunilor noastre IT și vor aduce o contribuție valoroasă performanței noastre”.
Jefferson Slack, Managing Director – Comercial și Marketing, echipa Aston Martin Cognizant Formula One ™: 
„Pentru noi este un moment cu adevărat special, întrucât salutăm Cognizant ca <<Title Partner>>  al echipei Aston Martin Formula One ™. Pe măsură ce ducem acest brand iconic pe culmile succesului în racing, este extrem de motivant să avem sprijinul unui nume precum Cognizant, o companie Fortune 200 cu aproape 300.000 de angajați. Este o multinațională care are un impact real pe tot globul, cu o viziune excelentă din partea lui Brian Humphries și a echipei de management. Cognizant va fi parte integrantă a succesului nostru viitor și un adevărat partener care va pune accent pe capacitățile sale ca partener de transformare digitală. La fel ca Aston Martin, este o companie cu obiective ambițioase și va străluci în lumina reflectoarelor globale ale Formulei 1.”
Sebastian Vettel, pilot din echipa Aston Martin Cognizant Formula One ™:
„Abia aștept să lucrez cu echipa Aston Martin Cognizant Formula One ™. Sunt multe de descoperit în următoarele luni și sunt motivat să ajut această echipă să aibă și mai mult succes. Imediat va veni prima cursă, care va duce acest nume unde îi este locul, în top. Sunt mândru că fac parte din această călătorie.”
Lance Stroll, pilot parte din echipa Aston Martin Cognizant Formula One ™:
„Prezența Aston Martin înapoi în Formula 1 este o veste importantă – mai ales cu un nou partener, Cognizant. Ori de câte ori sunt la fabrică, simt zgomotul și energia. Suntem pregătiți pentru asta. E atât de multă pasiune în echipă și abia aștept să încep sezonul.”

Distribuie și tu:

START Nominalizări PIN AWARDS 2024!

Industria regională de TECH se pregătește să celebreze o nouă serie de recunoașteri prin Gala PIN AWARDS 2024, care va avea loc joi, 23 mai

RECOMANDATE

Articole similare